Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilvi1110
csendes újonc
-
PociAti
őstag
Ez 1,5%, azaz másfél százalék, ami elég lenyűgöző! Bőven hibahatáron belül van, mások is hasonlóan pontos eredményről számoltak be, köszi a visszajelzést!
Azért akadnak olyanok is, akik arra buzdítják a többieket, hogy reklamáljanak a Honornál, mert szerintük nem elég pontos. -
Cyborg
őstag
Milyen telefonnal használod?
Rajzolt térképet a a futásról?Csak mert huawei/honor, és talán almás telefonnal a perecen indított edzés is kapcsolja a telefon gps-ét, de ezt ki is írja a perec.
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, csak érdekel, mert a HB4-ről nagyon nem ezek a tapasztalatok, és, ha közeli adatot ad a gps-szel mért adathoz, az általában csak a véletlen műve, de ez érthető is.Jaj, benéztem a képet, látom nem rajzolt térképet, meg tényleg nem használt gps-t, mert gps-es futásnál nem ír lépéshosszt pl.
Na kíváncsi leszek a további tapasztalataidra is majd
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
-
-
-
Varshi
aktív tag
Azért ez nem nagy tudomány, tök primitív szenzorokkal meg lehet oldani. A többi meg finomhangolás (az előző karkötőm pl. a tévézést nem vette "szundizásnak" - programozás kérdése csak).
Számítási/processzor háttér meg van hozzá; egy ekkora karkötőben több a "számítógép kapacitás", mint ami anno a holdraszálló űrhajóban volt. -
Ra3
őstag
-
nullpoint
őstag
Senki nem gondolja, és nem is állította hogy ez pontos.
Nyilván nem egyenértékű az alváscentrumban lévő méréssel , ahol 20 féle szenzort aggatnak rád.
Ugyanakkor támpontnak hasznos, hogyha folyamatosan mosottszarként ébredsz és ez a kütyü is azt mutatja hogy valami nem jó, akkor elmész egy komolyabb vizsgálatra.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
veterán
Mondjuk azt hogy mikor alszom el,mikor kelek fel és alvás közben hányszor es mikor ébredek fel a legtöbb esetben szinte percre pontosan méri.Ez nagyon nagyon jó egy ilyen pár ezer forintos "kacattól"
Lehet hogy maga az alvásciklus amit ír nem igaz de hogy a felébredések időpontja és időtartama (a sárga szakasz jelzi) pontos az biztos minden reggel látom.[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
válasz hzsolee #1068 üzenetére
Igen, megérte!
A súlyt jól méri, mellé még még mutat egy csomó plusz adatot, ami majd a későbbiekben jól fog jönni, és majd tudok viszonyítani egy csomó adatot, hogy miben mennyit változtam.
Azt, hogy statisztika alapján szerinte fogynom kéne még, szerintem meg nem, vagyis nem annyit, azt meg a helyén kell kezelni, de a többi dolog teljesen rendben van.Lehet,hogy félreérthetően fogalmaztam legutóbb, vagy lehet, hogy Te akartál több negatív dolgot belegondolni a mondandómba.
Nem az a fajta ember vagyok, aki nem tud hibázni vásárlásnál, és, amit megvesz,azt fényezi állandóan. Ha valami szar, és beszoptam vele, akkor azt elismerem, és megmondom.
Ez a termék szerintem tök jó, vannak dolgai, amit el kell fogadni, de ettől függetlenül jó termék.A honor bandem is szarul méri a lépéseket, de viszont minden mást tök jól mér, és elégedett vagyok vele, főleg ennyi pénzért.
-
kmarci25
veterán
válasz hzsolee #1070 üzenetére
Nyilván minden ilyen eszköz adatait némi egészséges fenntartással kell kezelni. Arra nekem nagyon hasznos, hogy lássam, hogy az előző értékeimhez képest változtassak és a jó irányba. Kevesebb tetzsír, alacsonyabb bmi érték, magasabb izomtömeg. Most hogy a kezdőérték mennyire reális, nem érdekel túlságosan, de arra, hogy kb. önmagaddal versenyezz, mindenképp jó.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest