Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Raysen623 #45 üzenetére
A Blizzard és a WoW abból a szempontból rossz példa hogy épp most kukázzák a Shadowlands kb. 1/3-át és hozzák előre az új kieget mert annyira szar az egész. BfA is csak egy hangyányit volt jobb annál ami most van.
Értelmeset a Blizzard se nagyon csinált az elmúlt 10 évben sajnos. Talán az SC meg D2 remaster voltak a legéletképesebbek, a többi kuka. Az is sokat elmond a stúdió jelenlegi állapotáról hogy remaster mindkettő...
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Raysen623 #48 üzenetére
Nem az volt a hozzászólásom lényege hogy szerintem melyik a jó vagy rossz kieg hanem hogy objektív szempontok szerint is évek óta gyenge a Blizzardos felhozatal.
Ha nem hiszel nekem nézz utána hogy miért panaszkodnak az itemizáció-reward system-történet hármasra már BfA óta. Töméntelen anyag van arról miért hogy gyenge (és tartotta a volt céges vezetés is kudarcnak) a D3, valamint hogy miért gáz az hogy a cég mount meg pet shop-ból generálja a bevételei nagyját mert értelmes AAA release-re nem volt képes az utóbbi időben. Kifejteni itt most nem fogom mert nem ez a megfelelő hely.
A Legion egyébként tényleg üde színfolt volt a többihez képest.
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
ElEvEn11
senior tag
válasz Raysen623 #45 üzenetére
Talán nem kéne minden FPS-nek, főleg a taktikai és milsim-eknek hero shooter (like Fortnite) vonalra átállni, csak azért, hogy mindig legyen friss tartalom. De azt hiszem értem, amire utalni szeretnél. A friss tartalmak valóban életben tudják tartani az érdeklődést egy-egy játék iránt. Főleg, ha az nem meszeli el az egyensúlyt benne és a játékmechanikát sem rontják el közben.
[ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ElEvEn11
senior tag
válasz Raysen623 #53 üzenetére
Ha jól csinálják, akkor folyamatos munka mellett, folyamatos bevételt hozhat. Csak meg kell találni mit és hogyan érdemes frissíteni. A titok – azt hiszem – ott van, hogy ne "öljék" meg a játék lelkét, lényegét.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs