Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Motion_Blur #705 üzenetére
Pontosan emiatt a költői kérdés miatt nem tudok én sem szavazni egyikre sem. Hirtelen nem jut eszembe egy érv sem, amiért egyikre, vagy másikra kéne szavaznom.
-
C4mp3r
addikt
válasz Motion_Blur #705 üzenetére
meg nem tudjuk kit fog kihivni ez alatt a par nap alatt sok minden tortenhet, siman kinezem belole, hogy van olyan hulye, hogy valaki mast hiv ki vegul. nekem szemely szerint mindegy, mert mindkettot utalom eleve azt sem ertem milyen feloldhatatlan konfliktusa keletkezett vele mert egy hete meg kutyapozban baszta a nyugiszobaban. en mindig ugy probalok szavazni, hogy az menjen vissza aki a benti legkort jobban megboritana es szerintem ha a csaj menne vissza ez jobban megtortenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs