Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
The Walking Dead Table
Most próbáltam ki! Hát ez egyszerűen fenomenális! Nagyon ajánlom mindenkinek! -
csaba951
veterán
>nem tetszetos vagy ido nem volt ra?
Nekem ezek az asztalok nincsenek meg:
* Pinball FX2 - Venom Table
* Pinball FX2 - South Park Pinball
* Pinball FX2 - Guardians of the Galaxy Table
* Pinball FX2 - Deadpool TableSoha nem voltak még (legalább -50%) akcióban. Teljes áron meg smucig vagyok megvenni őket. Főleg az Oroszország elleni embargók bevezetése óta!
Az összes többi asztal viszont megvan! Sőt! Pinball Arcade-ból a Season One Pro Pack, Season Two Pro Pack is!
-
csaba951
veterán
PBFX2 szerintem is sokkal jobb játékélményre! Egyértelműen jó irányba fejlesztik a műfajt a készítői! Esetleg még a hologramos asztal lenne még ennél is jobb, persze csak egy játékteremben!
TPA-ban nekem a T2 kellett nagyon! A többi asztal ma már a PBFX2 mellett tényleg alig nyújt szórakozást. Hiába, nagyon eljárt a mechanika felett az idő!
Pro Pinball: Timeshock! - The ULTRA Edition
Korábban Greenlight-on beszavaztam. Szóval jöhet! Sajna a TPA az előzetes ígérethez képest kb. 1,5 évvel később érkezett. Ennél nem tudom mire számíthatunk...[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Nekem sikerült túlszárnyalni az előző rekordom! A 8-9 hely nagyon közel van egymáshoz!
-
csaba951
veterán
válasz Joco_77 #1031 üzenetére
Dobd be a hozzászólásod a Steam Trade fórumba! Lehet, hogy maradt valakinek Humble Bundle-ból. Anyagilag azzal járnál a legjobban.
-
csaba951
veterán
válasz Joco_77 #1040 üzenetére
Nyilván igen!
Viszont ha az a romantikus ötleted támadt, hogy így többel támogatod a készítőket, akkor gondolj bele a következőkbe:
1) Steam-en EU régióban kerül a legtöbbe a játék.
2) Orosz régióban a legolcsóbb. Ott kb. 64%-al kerül kevesebbe (minden akció nélkül), mint az EU régióban. És ezen az áron nyilván nem ráfizetéses a cégnek.
3) Amikor az 25%-75%-os akciók vannak a táblákra, akkor is a cég jön jól ki ebből, hiszen többen veszik meg ilyenkor, mint teljes áron.
4) Akik konkrétan részt vesznek az asztalok elkészítésében, azok ígyis-úgyis megkapják/megkapták a pénzüket. Attól, hogy többet fizetsz, nem fognak fizetésemelést kapni. Ha több pénz folyik be, mint amivel előzetesen számoltak, akkor az a cég tulajdonosait fogja gazdagítani.
-
csaba951
veterán
válasz sto1911 #1048 üzenetére
>original asztaloknak
Ez ide tök felesleges! Erre való a Pinball Arcade. Nagyon profi minőségben dolgozzák fel a flipper múltját.
A Pinball FX2 egyértelműen a flipper jövőjét, továbbfejlődését mutatja meg, szintén nagyon profi szinten.
Ennél már csak az volna jobb, ha ugyanezt hagyományos kinézető hadware felépítésben (dobozban) tennék meg, de holografikus kijelzővel. Így ugyanazon a hardveren, de más-más asztalokkal lehetne játszani, szemüveg/kiegészítő nélküli 3D-ben!
-
-
csaba951
veterán
De most komolyan! 1 db foci témájú flippergép sincs abban a múzeumban?!
Vagy esetleg át kell nevezni múzeumból stadionná. Rögtön menőbb név!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Joco_77 #1297 üzenetére
Nekem ezek nincsenek még meg:
* Deadpool Table
* Guardians of the Galaxy Table
* Iron & Steel Pack
* Marvel's Avengers: Age of Ultron
* Star Wars Pinball: Star Wars Rebels
* Venom TableAmi kap legalább -50%-ot, azt megveszem. A többi meg ráér!
Pl. Portal instant vétel volt, pont a hűségakció miatt. Idén egyébként ez volt a legelső vásárlásom a fő fiókomon!
Szerintem 1 db online fps bőven elég! Többre úgysincs ideje az embernek, ha "normálisan" akar vele foglalkozni. Szóval szerintem a BF4 mellé tök felesleges még egy CS:GO-t beszerezned. Persze csak ha tetszik a BF4 és játszol is vele rendszeresen.
-
csaba951
veterán
válasz Joco_77 #1380 üzenetére
Szerintem ez azért van, mert ezek a táblák (CastleStorm, Venom, Age of Ultron, Star Wars Rebels) még soha nem kaptak min. -50% akciót vagy nem voltak bundle-ban. Így aztán sok ember egyszerűen be se szerezte őket. Pl. én se!
Meg ehhez jön a meleg, plusz a szabadságolások. Ez se tesz kifejezetten jót a játékosszámnak.
-
csaba951
veterán
válasz sto1911 #1382 üzenetére
Szerintem a hétre teljesen jó lesz a Han Solo.
Jövő hétre javasolt asztaloknál érdemes azon elgondolkozni, hogy ne csak a "maradék" új asztalok (Venom, Age of Ultron, Star Wars Rebels), hanem (pl. legalább 50%-ban) régebbi asztalokból is lehessen választani. Aztán majd eldönti a nép!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Ant-Man - hiányzott már, mint egy falat kenyér!
-
csaba951
veterán
válasz SenorGrande #1441 üzenetére
1-ess nézet.
xbox controller.Pinball Flipper Skills - Basics
Nézd végig, egy csomó jótanácsot, trükköt tartalmaz. Ha megtanulod őket tudatosan használni, sokkal eredményesebb lesz a játékod. -
csaba951
veterán
Pinball Arcade csomagok is -50%-os akcióban vannak:
* Season Two
* Season ThreeNagy szó, mert igen ritkán akciózzák őket. -50%-nál többet meg szerintem sose kaptak.
1 napos akcióban (a napokban) lesz majd ennyiért Season One is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest