Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Na igen, elég jól néz ki, és a seria.hu szerint a jelenlegi ICS elég jól sikerült, ami nem mondható el a P frissítéséről, a külföldi fórumok szerint...De a MIUI, amit frozzyZTE tart karban, nagyon impozáns...Viszont T-nél elfogyott, új szállítmányt várnak, ahogy én is, már lassan három hete...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
A fórumot olvasva rengeteg a hibás példány. Cserélik, de sűrűn előfordult, hogy a második is hibás volt... A szerviz nagyon trehány, csak rosszat hallottam róla. Elvétve fordult csak elő olyan, akinek hibamentes példány jutott. A szoftver pedig egy bughalmaz, és nincs mire cserélni... Ez is fontos, hogy legyen mögötte közösség, legyenek extrák, ha nem tetszik a gyári, tudjam cserélni.
A BlackBerryvel pedig egy a baj. Hogy nincs rá Android... Se Miui...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
Valóban kissé pontatlan a megfogalmazás. ROMhuszárok. Olyan közösség, akik foglalkoznak a telefonnal, miután a gyártó kiadta. Anno a GT540 esetében jó sokan voltak, vagy 20 féle főzött ROM készült rá, amelyek aránylag stabilak voltak, még MIUI is készült rá, de a legnépszerűbb miroslav_mm SDSL verziója volt, amit az orosz sráctól vett át, és folytatta, én is ennek ötödik kiadását használom. És még mindig aktív a fejlesztés.
Szóval ilyen közösség. Az Arc S mögött hasonlóan nagy közösség van, részben ezért is tetszik. Olyan, mint az Alcatel, csak jobb kamerával, és lényegesen jobb szoftverrel és támogatottsággal. Kíváncsian várom a te bejegyzésed, hogy mik között vacillálsz
-
Samus
addikt
Az L7 nagyon jól néz ki, de a hardverrel nagyon mellé nyúltak...Nekem a 4X HD nagyon, az Optimus UI szerintem sokkal jobb, mint a TouchWiz, bár ez szubjektív, főleg, hogy egyre jobban gondolkodom egy nagyobb beruházáson és az SII-n..., az S3 "Mini", mire az eljut ide...gyanítom az SII-vel lesz egy kategóriában, csak drágábban...
-
Samus
addikt
Ha kinézetre mennék, akkor egyértelműen az Xperia P. Imádom az alumínium színét, és tetszik a szögletes formavilág, csak ne lenne ennyire vékony...Az NXT szériával nagyon beletrafált a Sony.
-
Samus
addikt
Ha már a P kategóriáját nézzük, akkor szóba jöhet a Galaxy S Advance és pár ezredessel többért az SGSII is, de most, hogy láttam a HTC J-t, megint megtetszett a Sense...de nincs elérhető áron...One S nagyon drága...
-
Samus
addikt
Látom elég jól beindult a topik, ami meglepett. Próbálom szépen összeszedni a gondolataim.
A szívem nekem is nagyon a P felé húz, egyrészt az a legszebb, az Alu borítás még mindig elég ritka, és szerintem jobb bármilyen műanyagnál, prémium hatást kelt. A fényképezőgép egy nagyon fontos szempont, így az One V kiesett, borzasztóak a kültéri képei, sőt, az összes képe, amit láttam. Az U csak gondolati síkon fordult meg a fejemben, 4" alá nem akarok menni. iPhone-om csak akkor lesz, ha valaki ingyen ad nekem, de hogy én azért dupla árat fizessek, hogy valami felkapott márka legyen a zsebemben, eszméletlen korlátok közé szorítva (0 testreszabás, iTunes kötelező), köszönöm, nincs rá szükségem.
Maradtak a 4+"os versenyzők. Az SGSII-nek ugyan lejjebb ment az az ára (biztos a az új modell megjelenése miatt), de még mindig drágának tűnik, főleg a korához képest (persze ez lehet előnye is, tartja az árát), akárcsak az Arc S, ami így is drága, szerintem kifutó modell lévén van ez így, sőt, már abban is kezdek kételkedni, hogy valaha kapható lesz újra egy hónapja várok rá...
A Samung modellek nem tetszenek. Az Ace 2 alapból kiesett azért, mert nincs rajta dedikált fényképező gomb. Az XNT szériás Sony telefonokban pedig nagyon tetszik az a QuickShot funkció, hogy előkapom és már lőhetem is a képet, nem kell feloldani, kamera alkalmazást indítani, nagyon hasznos.
A telefonálás minősége...az átlagos már jó, bár nincs összehasonlítási alapom jó és átlagos hangminőséggel.
Aggályaim a P-vel kapcsolatban csak T-s ICS frissítés hiánya (elvileg nem is lesz T-nél, de a gyári felflashelhető egy szervizes szerint garanciavesztés nélkül), és jelenleg ROMokkal sincs túl jól ellátva, bezzeg az S-re már van MIUI is...Bár a jelenlegi állás szerint mindenképpen meg kell várnom a november-t, és akkor már december közepéig is kihúzom, lejár a hűségem, olcsóbbak a telefonok, mert valami oknál fogva, ha hűség alatt váltok, többet kell fizetnem, int aki bejön az utcáról és új előfizetést köt. Nem számít, hogy több mint másfél éve náluk vagyok, aránylag sokat telefonálok, netezek, és mindig bőven a határidőn belül fizetek is...
-
Samus
addikt
Elmagyarázom. Vágyom az újdonságra. Ha új telefont veszek, akkor újdonság kell. A beállításokat, extrákat állapotsávot semmivel nem tudom úgy testreszabni, mint egy másik ROM-al, a GB és ICS ebből a szempontból elég elég sok különbséget mutat, és nagyon tetszik is, viszont mióta megláttam MIUI-t, azóta vágyom rá. Megnéztem az Arc S-en a 4.0.4et, és azt mondtam, igen, nagyon tetszik...Ha pedig azt mondod, a gyári ROM jó, akkor elhiszem, csak kipróbálnám a MIUI-t...Azt tudom, hogy CM-ről lemaradok, ha szolgáltatós Sony-t veszek...
-
Samus
addikt
Abban viszont van valami, hogy az igényeim ismerve kell a vas, akkor pedig...
-
Samus
addikt
kickbankill PLZ!
A GT540 elég komoly cucc, olyan mennyiségű ROMhuszár van mögötte, hogy az nem mindennapi...különben pedig azért vettem, mert meg akartam ismerni a rendszert.
A régi Swift pedig, tudod: ilyen jó autókat már nem gyártanak...
A hétvégén kipróbálom milyen a MIUI, van a kis LGre, a GB alapút próbálom, de főztek már ICS és JB alapút is rá...
Egyenlőre nagyon a P felé hajlok.
Danny007: ICS-t próbáltad már?
-
Samus
addikt
Jelenleg az Arc S és a P játszik, két különböző kategória, 20k árkülönbséggel. Más alternatíva nem igen akad...fontos a nagy kijelző, és a fényképezési/videófelvételi képességek, a P pedig ebben jó, az egy gombos felold-indít-lő dolog nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest