Hirdetés
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #49653 üzenetére
Jó, most mit írhattam volna? Amúgy a van jó pár ikon, amit én vágtam össze, szóval dolgoztam vele én is.
-
samsung1920
csendes tag
válasz bokrosolajos #49738 üzenetére
ez a hullám nem okos telefon? csak mert üzinél meg hivásnál..ilyen "kirakós téma lesz"
-
samsung1920
csendes tag
válasz bokrosolajos #49738 üzenetére
ez a hullám nem okos telefon? csak mert üzinél meg hivásnál..ilyen "kirakós téma lesz"
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #49753 üzenetére
Igen, a 2.0 több lehetőséget nyújt: mivel bármilyen flash (swf) file-t be lehet tenni lock screennek, csak a fejlesztők képzelete szab határt mit csinálnak.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #49799 üzenetére
Lajosom, teljesen egyetértek veled
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #50193 üzenetére
Sokkal nagyobb bajok is vannak, mint a kevés alkalmazás. Én személy szerint magasról teszek mennyi alkalmazás érhető el, amiket használok azok fent vannak, de pont a memóriaelfogyás, meg a lassú szociális szolgáltatások stb... az ami igazán lehúzza ezt a rendszer.
PS4
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #50193 üzenetére
Én is így látom. Mindenki azt hiszi, hogy valami csoda lesz a Bada 2.0. Pedig minimális fejlődés várható tőle. Lépten-nyomon találkozok azzal a felhívással, hogy "töltse le az alkalmazást okostelefonjára". Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés: akkor az enyém mi, basszus? Mert természetesen csak androidra, meg iPhon-ra készítik el ezeket a programokat. A bada az elmúlt évben nem tudta kivívni, hogy felvegyék a "nagyok" közé.
Szerintem ez már így is marad. Erősködnek még 1-2 évig, aztán szépen, csendben leáll majd a projekt.
Van egy szép telefonom, ami okosnak nem igazán mondható.
Valaki megjegyezte tegnap, hogy mindenki nagyon pesszimista. Mitől lenne ez másképp?
Ja! Megint egy új képernyővédő vagy kalóriatáblázat? Hurrá!!![ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz bokrosolajos #50247 üzenetére
telenornál vettem okostarifával 43k, de van olcsóbban is más tarifával
teszek majd fel képeket, még ismerkedünk
alapvetően tetszik a telefon (kívül-belül), böngésző gyorsabb (ill. van választék) + 3,7" ez azért nem minegy
ami tetszik és ami nem tetszik eddig az androidban: a testreszabhatóság - el vagyok vesze benne...
ill. ami egyáltalán nem tetszik, h úgy kell kilőni a futó alkalmazásokat, nem lehet normálisan bezárnia teló nagyon gyors, akkor kezd lassulni mikor teleszemeteli a memóriát futó alkalmazásokkal (azért 2x annyi van benne mint a waveben, mármint RAMból)
+ 1,7 giga belső sd áll rendelkezésedre, külön memkarit nem adnak hozzá[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #50270 üzenetére
Lajos!A Defyt kétszer is gondold meg: két kollégámnam is van, mindkettő többször járt már szervízben, ráadásul a főzött romokkal is vannak gondok, mert kétféle kameramodullal is csinálják de csak az egyikhez van driver... Nem tudom a plusz mennyiben más, de ez kicsit zavaró...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #50275 üzenetére
Én is azt hittem, hogy a wave után nem kell még 1 Samsung termék. Aztán rájöttem, hogy csak a bada nem tetszett. Így adtam egy esélyt az Sgs2-nek és nem bántam meg.
Dive ever, work never.
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #50270 üzenetére
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #50351 üzenetére
Igen, a HTC-k nem a kamerájukról híresek, de nekem elegendő az a képminőség amit a HTC Radar nyújt. A lényeg, hogy fémházas, szép, és egy számomra elfogadható rendszer fut rajta.
PS4
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #50442 üzenetére
Én várom a 2.0-át, akár Bada nélkül is.
Itt pihengél mellettem a Wave halkan tátogva, és folytonosan azt sóhajtozza: "Mikor jössz már Kettőpontnulla?"
-
consono
nagyúr
Zombikat akarunk
Amúgy gondolom az lesz a Bada vége, hogy leváltja az SHP-t minden kategóriában, ez lesz a Samsung S40-e.
-
Kaji
tag
válasz bokrosolajos #50447 üzenetére
Haveromnak van egy HTC win 7es mozartja. Elején nagyon nem tetszett, de minél többet van a kezemben egyre jobbnak találom. Most kezdtek megjelenni az ingyenes használható alkalmazások (eddig a legtöbb érdemleges fizetős volt).
Nem szeretem a windows-t, de ez a mobilos verzió elég jó lett. Végre kitaláltak valami egyedi működő dolgot és nem próbálták az iphone-t koppintani.
Navit csak régen néztem, akkor fizetős volt a szimpatikusabb. Ha legközelebb kezembe veszem, rákeresek mik vannak.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #50447 üzenetére
Telóról most nem állok neki előásni dolgokat,de navi az minimum kettő van: ha jól rémlik a Navigon megy az iPhone-os térképekkel és már a Nokia Drive-ja is fut mindenen
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #50453 üzenetére
Dehogy nem: mit várnának különben a Wave 3 tulajok jövő ilyenkor???
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #50453 üzenetére
Szerintem nem fogja a Samu eldobni a badát. Szép lassan csiszolgatják (mint ahogy eddig is tették), legrosszabb esetben kiváltja a zárt rendszeres telókat. Lesz belőle valami fél úton az Android és a zárt rendszer között. Ahhoz szerintem már túl sok pénzt öltek bele, hogy eltemessék.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
study
tag
- elkezdtek megszabadulni még a legkitartóbbak is a badás telefonjaiktól
Ez nem igaz,a legkitartóbbak még itt vannak. -
pumedli
csendes tag
válasz bokrosolajos #50462 üzenetére
Ha már a nyelvtant feszegeted... Ha valaki megszabadul a telefonjától, akkor már nem nevezhető kitartónak. A legkitartóbbak továbbra is itt vannak. A helyes a "korábbi legkitartóbb" kifejezés lett volna! Tehát így állításod nem igaz.
-
mrhitoshi
veterán
-
Kaji
tag
válasz bokrosolajos #50768 üzenetére
De a böngésző már megfelel?
-
doctorur
tag
válasz bokrosolajos #50873 üzenetére
A hardver egy kicsit azért gyengébb, mint a w3-ban. Se fém ház, se led.
Sajna 4"-ban, hasonló hw-el és árban nincs igazi alternatíva droid vonalon. -
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #50873 üzenetére
Nálam minden nap van nap vicce, általában a te hozzászólásaidon nevetek a legjobbat!
Mutass nekem egy aluházas telót, 1 giga memóriával, és droiddal a Samu kínálatában!
Nem kell keresgélni, nincs. A led villanót el is felejtettem, ami ugye az SGS Plus-on nincs.
Nem az SGS2 ellenfeleként kellene felvonultatni, hanem egy jól árasított felső középkategóriás droidosként, ami minőségi anyaghasználatot sem nélkülözi.
Akkor már lenne mire csorgatni a nyálad, és nem kellene a gagyi műanyag SE-ket fikáznod.Ennek fényében már nem is olyan vicc az említett hozzászólásom. Legyen helyette ez az, csak neked.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #50938 üzenetére
"frissíteni nem érdemes, cserélni igen!"
Akkor te miért nem cserélsz? Ja, hogy rosszak az általad kiválasztott SE telók? Egyfolytában szidod a badát, de valami miatt mégis itt vagy... -
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #50941 üzenetére
"Az anyaghasználat, meg a rengeteg, soha el nem fogyó memória, a szuper jó böngészővel felvértezve folyton maradásra késztet "
Az anyaghasználatot megértem. Viszont a böngésző az csúcs! Amúgy a bada 2.0-ban javítva van, vagyis ha nincs megnyitva semmilyen program, akkor nagy szerencsével sikerül kettő desktop lapot megnyitnom. Van pár dolog, amiben igazat adok neked, de sokszor túlzásba viszed a bada-elleni támadást. De most komolyan, miért nem váltasz? Van 3 rendszer, nagyon sok telefon, és még mégsem váltottál át. Pedig van egy U8500-ád is, ami androidosüberfasza teló, de mégis a wave-t használod...
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #50938 üzenetére
Bocsánat kedves überlajos. 1024 MB a RAM méret a pontosság kedvéért, pont mint az SGS2-ben, az SGS Plus-ban pedig 512 MB. És pont a HTC példájából kiindulva lenne értelme a Wave3 droidos kiadásának, valamint sokan hiányolták az alu házat a Galaxy sorozatban. Ezért nem értem miért lett a nap vicce eme felvetésem.
Bár úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akit bekóstolsz.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest