Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is Defy volt ez előtt de visszasirom! Ezen nincs rendes memoriakezelés! Olvass vissza, rootolni kell a telefont és feltenni plusz progit, ha az SD kártyára akarsz telepiteni, ami szinte elkerülhetetlen, mert a belső memoriából mindössze 1GB elérhető telepités céljára. Nekem garis ezért nem akarok rootolni, mert akkor ugrik! Szóval ez amugy jól össze van rakva, anyagminőség ok, de szoftveresen egy nagy szar, frissitést igértek rá de 4.1-nél megállt ugyh ez ugyanúgy mostohagyerek a samunál, csak az aktuális S készüléket frissitik kb ezt meg leszarják mert a magas ára miatt kevés embernek van! A defyre legalább van jó CM, és a gyári rom is jó! Erre nincs még stabil CM és a gyári rom is szar sztem. Plussz hiányzik nekem még a defy után fényerő autómatikus állítása, (nincs érzékelő benne) és a villogó led jelzés hivás sms, email esetén amit szintén kihagytak belőle.. Kicsit gyorsabb a defynél, Nagyobb a kijelzője, kicsit tovább birja egy töltéssel, de kb. ennyi az előnye. ja és sokkal nehezebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest