Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
600700
senior tag
válasz zbence #21194 üzenetére
Csak egy dolgot nem vettel figyelembe. A SOT itt androidon NEM egyenlo az Iphone hasznalati idovel...
Mivel az azt is szamolja ami a hatterben megy folyamat ha a kijelzo nem aktiv.Ha azt neznenk boven 10 ora felett is lehet egy S7.
Nekem volt 6S , i7
Es kb szinte FELE addig birta mint ez. Jo ez fugg felhasznalasi szokasoktol is.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
válasz zbence #21198 üzenetére
Olvasd ujra az elozo kommentem.Ez a szamlalo NEM ugyanazt meri. Az S7 joval tovabb birja nyomkodva hasznalva intenziven mint pl egy 6S vagy I7 (mindkettot hasznaltam) Persze egy jo beallitas sem art.
Nezz ra erre a videora : [link]
[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
válasz zbence #21198 üzenetére
Én 2 hétig használtam i7-et és ugyanazzal a használattal mint az S7 Edge,délután 1 órára lemerült a telefon.Addig az S7 Edge-ben volt még 38%.Készenléti időben verhetetlen az iPhone de ha elkezded használni akkor ugyanúgy merül mint az S7.Csak ugye nagyobb az akku az S7 párosban.Nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
w333
félisten
válasz zbence #21442 üzenetére
Köszi az élménybeszámolót ... volt már egy pár iPhone telefonom de az S7 Edge sokkal de sokkal jobb bírja de még a Plus -tól is !
Ne a "Használatot" nézd mert az nagyon nem = a kijelző idővel !
És itt egy i6S Plus -al volt összehasonlítva amiben ugye nagyobb az akku !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz zbence #21444 üzenetére
Hát akkor ennyi ... ha nem jött be akkor használd továbbra is az i6S -t !
Érdemes végignézni ... szerinte is jobb az akku !
(#21446) zbence
Az lehet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
D4ni
őstag
Hát én nem tudom mi szívta neked le az s7 edget, de én (még egy hete sincs hogy váltottam 6s plusról) sokkal jobb üzemidőt tapasztalok a Samsung javára. Főleg ha tényleg pörgetem a telefon erőforrásait.
Főként az utolsó linket ajánlanám figyelmedbe . Valami gáz lehet az akksiddal. Vagy még nem állt be
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
bencze
senior tag
Nekem az always on szívta le erősen, amióta kikapcsoltam, tart becsületesen. Az iphone 6-osom jobban merült.
Arányaiban tényleg sokkal kevesebbet fogyaszt az Ios amin mindig csodálkoztam miért mert a fizika az fizika, de most rájöttem, az egyszerűbb OS, kicsit olyan félokos feelingje van, rendszerszinten kevesebb a központosított szolgáltatás, az appokban van minden megírva. A szinkronizáció is mintha ritkábban történne, pl időjárás appom nem updatelt a háttérben csak amikor kioldottam a képernyőt. Gondolom rendesen visszabutítva az Android is kb ugyanazt tudná csak itt csomó minden dolgozik a háttérben is. Azért minimum az Always on-t próbáld kikapcsolni.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz zbence #21586 üzenetére
47% -kal lett ~2:37 SoT -od. Ez a maradék 53% -ba még 1x belefér, tehát elvben megadható, hogy picivel több mint <5ó SoT tudna lenni. Szerintem ez alulról rendben van, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a napjaid neked sem úgy telnek, hogy 0-24ó -ban jó térerővel rendelkező helyen vagy.
Nálam is hasonló egyébként ha alap 4G -n hagyom -mert ha ráfekszem- akkor 1 nap alatt összejön ~6ó SoT , de akkor estére már csak 9-12% marad. Vagy átlagos használattal ~3ó SoT/nap, de akkor 2 nap alatt megvan szintén a ~6ó, és nem rakom töltőre minden nap. Napközben én is masszív full térerős helyen vagyok, de itthon csak max 2 -es. Ugyan ez 3G -n, nálam is jobb eredményt ad, de nem használom, mert minden nap töltőre tudom tenni, és akkor meg nincs értelme a 4G -t nem használni csak azért, hogy én is eltudjak könyvelni 7-7,5ó +x SoT -okat...[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz zbence #21597 üzenetére
Akkor neked vmi nagyon rosszul van beallitva a Samsungon.
Ha be tudod normalisan allitani akkor joval tovabb birja mint az Iphone.Inkabb erre kellene rajonni... mint irtad mire beersz a munkahelyre 10% merul ... ott vmi nagyon nem ok.[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz zbence #21599 üzenetére
Ertem. Eleg sokmindent egyebkent.Paromnak (mondhatni nem egy tefonzseni hasznalja telepit selfie , stb noi dolgok ) 6S volt , vettem neki egy pink S7 et semmit nem allitott be kivette s dobozbol hasznalta merult mint a balta 3 ora sot es csokolom.Raneztem lett 5 ora sot , utana meg jobban es 6-7 ora. O ugyanazt csinalja a telefonnal de megis... szoval...
Most "noi velemenye szerint is boven 6S felett teljesit akkuban.
A nekem is a cegemben tobb 6s es s7 is van a Samsung mindenkinel tovabb birja. Szoval fuss neki es hidd el nem "dacbol irjak itt velem egyutt ez jobb akkuidoben.Ha egy 6S tovabb birja ott az S7 vagy rosszul van beallitva vagy hibas darab nekem ez a velemenyem.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz zbence #21599 üzenetére
Ez csak nekem furcsa hogy a sotokat írjátok állandóan merthogy 5,5" 2K kijelző vs 3 éve elavult, fekete színt csak képről ismerő 4,7" hd kijelző?
Gyors és vezeték nélküli töltés vs nem rakok az iphonebe gyors töltést mert minek az?
Persze hd felett nem látni a különbséget stb bla bla..
Ha az iphone kérhetne karácsonyi ajándékot az az edge kijelzője lenne , ja nem azt jövőre kérte...
Töltő otthon, kocsiba, melóban a táskába meg egy anker 10000mah powerbank és mindneki nyugodtan nyomkodhat egész nap.[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz zbence #22370 üzenetére
Benéztem és látom azért az aksit zabálja valami, Fr-et csináltál már?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz zbence #22375 üzenetére
Factory reset, gyári visszaállítás, de nálad tuti a Messengeren folyamatos rendszer ébreszgetése a ludas, rohadtul egy aksizabáló App az....
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik