Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lela
aktív tag
válasz Burt1793 #16223 üzenetére
Igen nem csak negatívat írtam és igenis ha valaki ilyen telót vesz az tudja hogy kb mire számítson ha előtte G4 e volt..Ettől függetlenül összességében ez egy jó készülék.
Az a véleményem hogy kb 2-3 évet érdemes várni mikor az ember készüléket vált, mert évente csak mindig finomítanak egy picit a gyártók és a kettőt előre egyet vissza elvet követik...[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Burt1793 #16474 üzenetére
Na ezt nem tudtam, köszönöm
Teljesen helytálló, kikapcsolt, ahogy írtad. Így már nem aggódom, hogy a tokban feleslegesen fogyasztana az AOD, mert nem fog.Még valami: itt a kolléga kijelzőjén elég sok extra van az új AOD verzióban. Nálam csak a plusz zenével bővült, nincs se FB Messenger, se Play, semmi. Csak a hívás meg az SMS, ami eddig is volt. Vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
-
M.Eriksen
tag
válasz Burt1793 #16636 üzenetére
Köszi az infót. Appok terén az ios még jobban áll, de ez nem nagy gond. Maradnék iPhone-nál, ha valami rendes telefont hozott volna ki az apple, de ez a 7 Plus elég bugos jelenleg. Nemrég elővettem a 4 éves Note II-met 4.4.2-vel és csomó appot van, hogy 3-4 mp-vel gyorsabban megnyit mint az i6 Plus-, ami azért komikus kissé
-
-
lela
aktív tag
válasz Burt1793 #16764 üzenetére
Nekem volt G4-em! És hogy csak egy pár dolgot említsek pl a facebook illetve opera is gyorsabb volt rajta, nem laggolt annyit. És néha olyanokat csinál hogy agybajt kapok amit a G4 3gb rammal nem tett... Pedig megnézve mindig van 700mb-1gb szabad ram, de minek tartja szabadon könyörgöm kinek spórol...
Az a helyzet hogy többet vártam. A TW mint launcher még mindig egy kalap sz@r ami ér benne valamit az a témázhatóság.
Egyébként a design a hardver ettől eltekintve tényleg első osztályú, másképp nem is vettem volna ezt, de ha tudom hogy milyen használni akkor maradtam volna az LG-nél...De nem akarom szétoffolni a topicot, nem erről szól.. Egyébként tényleg van itt egy-két elvakult aki széjjeldícséri...
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz Burt1793 #16778 üzenetére
Sok fotó és mégtöbb zene...cache wipe volt, utána is időnlént darál. Felhőtárhelyeket is letiltottam most. A galéria beállításaiban mit nézzek át?
Más. Clear view tokomat nem érzékeli a teló. Nem látja beállítások kellékek menüpontban sem. Mi mehetett tönkre? Úgy tudom mágneses az érzékelés.
600700 Nálam másik program van a képen ami zabálja az akkumulátoromat.
Arany. Természetesen :-)
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
WinstonWolf
senior tag
-
-
xcel2000
aktív tag
válasz Burt1793 #17340 üzenetére
Jogos,evvel nem szálok vitába.
De ettől függetlenül még mindig merül mint az állat 38%on irtam előbb és most 29%... Annyi cuccom van rajt hogy ujra rakni nincs szívem..Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
válasz Burt1793 #17405 üzenetére
Biztos, hogy javítani fogják a szoftvert, hiszen most ez a Samsung csúcsteló, nem tudnak eladásokat produkálni Note7-ből a karácsonyi szezonban. Szóval biztos, hogy most gőzerővel dolgoznak a Nougat S7-re portolásán, és gyanítom, hogy minden fícsőrt megkap, ami a Note7-ben volt (az S pen kivételével persze). Na meg a volt Note7-eseket is le kell nyugtatni valahogy, amíg nem jön az S8/Note8.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz Burt1793 #17405 üzenetére
Nekem is elég a sima s7 üzemideje. Idén már nincs varia de jövőre kiváncsian várom az uj Samsungokat.
Az edge-nél mem a mérete volt a legnagyobb bajom hanem maga az edge mivolta. A note7 ahogy kézbe vettem nem annyira az edge panelra volt kihegyezve hanem inkább a szögletesebb, nagyobb méretre. Mindig is nagy dilemma volt nálam a méret. Tartalmat fogyasztani 5,7" telefonálni, hordozni a 4,7" volt a jó. Az 5" köztes méret nem emelkedik ki egyik felhasználási területen sem,amolyan köztes megoldás, arany középút.
Kezem lábom törve én sem fogok rohanni s8? - t venni. Megvárom a tapasztalatokat itt. Lesz tüz, nem lesz tűz(D), meg miegymás
Mindkét s7 marad a családban, mekapják a lányok ahogy anno az alphákat,most azok lesznek lecserélve. De az alphákat is családon belül új aksival kapják meg a szülők.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Burt1793 #17805 üzenetére
Ugy értem, hogy semmire sem tökéletes. Igen van nekem is 2db Alphám még itthon ,na az telefonálni tökéletes,egy Note4 meg tartalmat fogyasztani tökéletes. Az s7 csak szimplán mindenre jó, kompromisszumokkal.
Az edge meg valójában messze nem phablet, a lekerekités miatt alig szélesebb a simánál.[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz Burt1793 #17906 üzenetére
Azért van pár dolog, nem is apróság amit lehetne javítani vegyük egyből a merülést... Miért kell nekem a folyamatok közül manuálisan kiválasztolani, hogy mi ne fusson? Miért nem teszi ezt a rendszer? Letiltottam egy csomó mindent amire nincsen szükségem és a rendszer meg valamilyen rejtélyes okból mégis futtata... Én egy ilyen javítással együtt tudnék élni...
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest