Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbkanyar
csendes tag
Sziasztok!
s4 mini duos-t használok már egy éve. Nem emlékszem, hogy lett volna olyan pillanat, mikor meg lettem volna vele elégedve. A legújabb hobbija, hogy naponta többször újraindul. Néha azt írja, hogy a sim kártya el lett távolítva.
2 napja ezt csináltam vele, de ma már megint kezdi.1.Power off your phone
2.Press together volume up + home button + power button until you will se Samsung logo on the screen
3.Select with volume buttons "wipe data/factory reset" and press power button to confirm
4.Select "yes" and press power button to confirm
5.Wait until format is complete
7.Press power to confirm "reboot"
8.Wait until the phone restartsvan valakinek ötlete??
-
club1
veterán
válasz jobbkanyar #552 üzenetére
Az enyém meg az asszonyé, meg az apósé még csak 8-9 hónapos, csak éppen pont máshogyan működnek mint a tiéd: atom stabilak. Amikor nem figyeltem, 2 hónapot simán ment leállítás/újraindítás nélkül. Mondjuk én úgy váltottam erre, hogy cseréltetni kellett újra a sim kártyákat (normál simek voltak az előző telefonhoz), így a régi sim kártya problémát alapból kilőttem. A memóriakártya lehet még a következő probléma: Javaslom, hogy egy-két napra távolítsd el a microsd kártyát a telefonból. Ha stabillá válik a telefon, vegyél egy normális sd kártyát. Ha ez sem lesz megoldás, akkor szerviz.
-
tuzpenge
őstag
Csatlakozom. Az enyém is elég stabilnak mondható, bár azért nem atomstabil. Ha 1-2 hetente nincs újraindítva akkor hajlamos arra hogy nem megy ki a hívás (tárcsáz-tárcsáz, és utána semmi. Mintha nem lenne térerő). Ilyenkor egy restart megoldja a problémát, bár ezt lehet valami 3th party program okozza, de nem vészes ezért nem is nyomoztam utána. Mikor ilyen van tudom hogy restart, de mondom mégegyszer ez kb 1-2 hetes újraindítás nélküli időszak után van! Ja és nálam a 2. sim egy vágott sim!
ˣ
-
jobbkanyar
csendes tag
köszönöm!
kipróbálom, kiveszem az sd-t! sandisk 16 gb
de szerinted akkor még lehat a sim kártya is az oka? a vodafonos kártyát úgy vágták ki rendes sim-ből a másik az már rendes micro sim.
még azt szeretném megkérdezni, hogy az normális e ennél a készüléknél, mikor a pin kódot adom meg valamelyik számot sosem érzékeli s olyankor meg kell nyomnom még egyszer. ez új kora óta így van. -
akostamas
újonc
Sziasztok,
Szakmai segítségre lenne szükségem:
Így használnám a telefont:
Első Sim: telefonbeszélgetés
Második Sim: internetezésKérdéseim:
1) Dupla sugárzással kell számolnom, mint egy sim kártya esetében? (Feleségem kismama, ezért ez fontos kérdés)
2) Ha internetezünk a második sim kártyáról, akkor közben ha hív valaki, akkor fel lehet venni, vagy esetleg foglaltat, vagy nem elérhetőt jelez ilyenkor a telefon. (Azt tudom, hogy az adatforgalom nem használható beszélgetés közben, de ez nem baj.)Segítségeteket előre is köszönöm!
Tamás -
club1
veterán
válasz akostamas #560 üzenetére
A sugárzással ne foglalkozz, élettani szempontból két azonos teljesítményű adó hatásai nem adódnak össze. De amúgy is, ezekben a telefonokban csak egy rádiófrekvenciás egység van, az váltogat folyamatosan a két kártya között, tehát két adóról sincs szó.
A telefonon van egy ilyen beállítás a sim kártya kezelőben: "Az adatszolgáltatás használatakor a bejövő hívások fogadása a másik SIM kártyával". Ha ezt bekapcsolod, akkor netezni ugyan lassabban (maximum olyan 6-10 Mbps sebességgel) tudsz, cserébe tudod fogadni a másik kártyán érkező hívást. Ha ezt nem kapcsolod be, akkor ha éppen úgy netezel, hogy pont tölt valamit a telefon a netről/netre, akkor a másik sim éppen nem lesz elérhető.
Az adatforgalom nem használható beszélgetés közben egyébként pont baj, a dual sim-es telefonokat vásárlók jó része ui. idővel rájön, hogy olcsóbb ezekben csak adatforgalomra használatos kártyákat használni mobilnetre (merthogy olcsóbbak a csak mobilnetes sim-ek, és azokon nem korlátoznak semmilyen forgalmat a szolgáltatók), majd második lépésként arra, hogy az összes kimenő hívásukat adatkártyán voip klienssel végezzék percenként 2-6 Ft-os percdíjakkal (browsercalls.com, sipdiscount.com, stb.). Na akik idáig eljutnak, azoknak nagyon nem jó, ha kimenő voip hívás közben bejön egy hanghívás, mivel ilyenkor az adatforgalom leáll (azaz az addig folytatott voip hívás mobilnet híján elszáll). -
akostamas
újonc
Szia Szakértő,
Köszönöm a válaszodat. Ezek szerint pont akkora sugárzással kell számolni, mint 1 kártyás esetén?
Hogy működik a váltogatás a két sim között? Amikor vált, akkor a másik pár pillanatra nem elérhető?Megpróbálom megírni a kérdésemet nyilvánosra is, de sajnos annyira nem értek a fórumhoz, mert nem szoktam fórumozni.
Köszi még egyszer.
Tamás
-
club1
veterán
válasz jobbkanyar #564 üzenetére
Asszonynak is újraindult régi T-s kártyával. Mióta új micro-SIM került bele, azóta viszont nem.
-
pippin80
tag
Sziasztok.Érdeklődnék,hogyha az egyik sim amit beleteszek csak netkàrtya,akkor ugye nem kell egymásra irányítani őket?És az egyes sim helyére menjen a net kàrtya,mert ha jól tudom akkor csak az tudja a 3g-t?
-
club1
veterán
válasz pippin80 #568 üzenetére
A kérdésed első feléhez pedig nem kellett volna sokat visszaolvass.
-
őstag
Nos ma este feltettem az orosz 4.4.2-t. Majd írok ha lesz tapasztalat. Fő motiváció az volt, hogy nekem is vagy újra indult vagy lefagyott 1-2 naponta még a 4.2.2-es tavalyi orosz rom. XUBMK4
Pedig én minden este kikapcsolom.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
dussy
őstag
válasz tuzpenge #572 üzenetére
Én az SD írás miatt megcsináltam a rootolást és feltelepítettem a Mass Storage alkalmazást. Ezzel megoldódott az autóban is a lejátszási hibám.
Nálam a 4.2.2 (UBNB1) van fent, eléggé rendben van a rendszer. Alkalmanként a 2-es SIM elbúcsúzik a hálózatról... Van amikor a SIM ki/be kapcsolása megoldja, de van hogy csak az újraindítás. Ezen kívül semmi hibát nem tapasztaltam. Párszor előfordult már, hogy 1 hétig sem kapcsoltam ki a telefont.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
őstag
válasz tuzpenge #572 üzenetére
Ha az sd írási lehetőségen azt érted, hogy pár program helyből tiltakozik az sd kártya kezelésben akkor igen, ez valós gond. A hívás fel vevő progi az ACR és a dropbox sync helyből nem akar az sd n dolgozni, muszály szűkös belső helyet használni ezeknél.
Erre van valami trükk?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Hogyan rootoltad, milyen módszerrel? Ez a masstrorage mit csinál?
Ugye a külső sd -re telepített progik nem fognak sorra leállni....?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
4.4.2-d van? Maga a progi ment az SD-re vagy a felvételek? A felvételeket nem hajlandó nekem SD re menteni, de ezt írja is a progi egy elougró lapon.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Értem.Az elérési útvonalon kívül mit kell még beállítani? Ujra raktam,beállítottam,hova mentsen az SD re, de így felvétel közben leáll a rögzítés. Ha visszarakom a belső memóriára akkor működik.
-
tamas99
csendes tag
Ennek hihetünk?
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_duos-6272.php -
őstag
válasz tuzpenge #586 üzenetére
Pontosan. Sztm sem egy rom- ot használunk. 4.2.2- n nekem is működött.
-
őstag
Nagyon jó KIT-KAT rom telepítés és ROOT-olás leírás ITT !!!
Köszönet: infectedmann-nak !
ezek után kíváncsi leszek hogy lehet a KIT-KAT alatt lekorlátozott külső SD-t rootolás után életre kelteni pár progit? (ACR,SYGNIC,DROPSYNC,stb)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Egyébként nem sok változás van így 2 nap használata után. Fagyi még nem volt, aksi sztm nem jobb. Kicsit gyorsabb, gördülékenyebb és az hogy a külső SD-t használó progik közül a navigáció SYGNIC nem megy kifejezetten idegesít.
Más állapotsáv felül (eltűntek a színek), kicsit más lock képernyő...(szolgáltató név nagyobb és fényképező ikon , mint az ios-ban)[ Szerkesztve ]
-
Gi-Gi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég raktam fel az Orosz (SER) 4.4.2 androidot a gyárilag Üzbegisztáni (CAC) 4.2.2 android verziójú telefonomra. Nincs rootolva és odin v3.09 programmal telepítettem.
Az egyik simen csak a hívásokat bonyolítom, míg a másikon van a mobilnet(ezen a simen nem lehet hívást fogadni). 4.2.2 androidon tudtam mobilnet használata közben is fogadni hívásokat (a sim kezelőben kipipálva a "bejövő hívások fogadása"). De mióta a 4.4.2 android fent van, nem tudom fogadni a hívásokat (a másik félnek nem vagyok elérhető), és az sms-eket is nagyon lassan kapom meg. Többször újratelepítettem, az indiai romot is kipróbáltam, wipe cache and data is megvolt.
Van erre megoldás, valaki találkozott már hasonló problémával?Vissza lehet rakni a gyári 4.2.2 romot? Eddig nem sikerült.
Köszönöm válaszotokat!
-
minifoximaxi
tag
Sziasztok!
Hol található a ROM országkódja? Én csak sejtem hogy orosz, a dobozán oroszul vannak a dolgok és első bekapcsoláskor is orosz nyelvre volt állítva.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 mini DUOS - Black Edition
-
őstag
Ez furcsán. Ha a 2-es helyen vana a mobil net es egyes helyére jön hívás,símán kellene fogadnod itt is.
Esetleg csereled meg a simek et próbaképpen.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz minifoximaxi #594 üzenetére
Az aláírásomban az enyem orosz. Egyébkent ra mész a samfriware ra és ott jelzi a régiókat.
-
-
őstag
válasz tuzpenge #598 üzenetére
Ahhoz inkább ezt: XDA Link
Magyar nyelvű segítség.Más.
4-ik napja nincs kikapcsolva a telefonom és nem fagyott, nem indult újra, gyorsabb lett, olyannyira, hogy energia takarékos módban használom, mert ezzel is gördülékeny, nem akad, így az aksi is tovább bírja. Azonkívül, hogy pár proginál bekavar a külső SD kártya használat (amit nem tudtam még megoldani) sokkal jobb, mint a 4.2.2-es romok bármelyike volt.
UI.: ez mindig így van, hogy mire kifut a telefonom és jön az utódja addigra jön ki rá normális ROM . Fuck...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest