Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Azért nem láttál még ilyet, mert eddig nem így volt. Most annak is örülni kell amit oda sem adnak.
Ez a teszt lényege, szerintem korrekt lett.
Az hogy több dologban visszalépett az elődhöz képest, (ez egy csúcs széria!) azon szerintem sincs mit ünnepelni.
Kicsit gondolj bele, mi lenne ha a csúcs autók vagy a versenysportolók egyre kevesebbet nyújtanának, az mennyire lenne szánalmas?
Egyébként nem kell ilyen komolyan venni, ha tetszik vedd meg, és használd örömmel. -
mjani1172
addikt
válasz ForRedGlory #316 üzenetére
Most ez ennyire lényeges hogy fut egy játék egy telefonon?
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Nincs kérdésem. A stílusodon finomítsál, én normálisan írtam, neked ez sosem sikerült, folyamatosan személyeskedő, pökhendi és kioktató jellegűek az írásaid. Annak ellenére, hogy egy egyszerű dolgot írtam csak,(ezt sem igazán kérdés jelleggel, inkább mint vélemény) azt hogy az üzemidő, úgy mint a sebesség, pár hét, pár hónap múlva változhat és változni is szokott.
Ebben nincs több,hiába próbálsz bármit belemagyarázni, kiszálltam nem szeretnék többet ezzel foglalkozni. -
mjani1172
addikt
válasz MikeWazowski #1030 üzenetére
Nekem pc -n is akadozik kb. 3 napja. 3x 4x kell frissítsem az oldalt hogy betöltődjön,szerintem van valami gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest