Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Galaxy SIII-ról és Galaxy Note 10.1-ről váltottam Galaxy Note 3-ra.
Akárki akármit állít érzékelhető, hogy erősebb vas dolgozik a burkolat alatt.
Általában a Boat Browser for Tablet-et vagy a Next Browser for Android-ot nyúzom mind a két kütyün (Note 10.1 és Note 3) és a böngészési élményben érezhető a különbség.
Arról nem is beszélve, hogy jóval könnyebb, mint a Note 10.1.
Majd 3/4 évig cuccoltam magammal a tabletet (abban volt a mobilnet) és egy idő után már nagyon untam, hogy dög nehéz a táskám, a tablet mérete miatt nem férek el rendesen.
Nyáron valami perverz gondolattól kísérve vettem egy Galaxy SIII-at.
Na akkor még nehezebb lett a táskám.
Egy idő után letettem a Note 10.1-et és csak az SIII-at cuccoltam magammal.
Azon meg egy idő után agyfaszt kaptam a netezés közbeni sok nagyítgatástól.
Lassan érlelődött bennem az elhatározás, hogy a Note 10.1 és az SIII megy, helyettük jön egy nagy kijelzős mobil.
Elkezdtem hirdetni a telefont és a tabletet, közben olvastam a teszteket és azon agyaltam, hogy Samsung Galaxy Note 3 vagy Sony Xperia Z Ultra.
Mire az SIII elment addigra eldöntöttem, hogy a Note 3 befutó.
A tapasztalatokat meg már leírtam a hozzászólás elején.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Darko_addict
őstag
Bármelyiket!
Játékokkal nem próbáltam, de programokból bármelyiket elbírja. Root jogok megszerzése után fel kell dobni egy keretprogramot, abban lesz egy alkalmazás (pl. Multi-Window Manager), beállítod melyiket akarod használni, majd újraindítod a készüléket. Következő induláskor a menüben ott lesznek azok, amelyeket előzőleg kiválasztottál és bármelyik egymás mellé rakható.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
lajozs
aktív tag
Bocsánat, eggyel fentebb: megmeredt keresztmetszet = megmaradt keresztmetszet...
Amit elfelejtettem (merthogy szálszakadásos dologra reagáltam):
Egyes gyártók (emlékeim szerint a Samu is; a Sony biztosan) a mellékelt, típus-specifikus USB-kábeleikbe egy mikroellenállást építenek be, amely a készülékoldali 5 érintkezős mikro-USB csati "sense" érintkezőjét (ilyen az USB-A oldalon értelemszerűen nincs) összeköti az egyik tápvezetékkel, ezáltal triggerelve a készülék töltő elektronikáját. Ha ez hiányzik, a töltés "ex lex" állapotban van, működése nem belátható.
(Sajnos régen olvastam az erre vonatkozó, bekötési rajzokkal bővített írást, így sem az abban említett ellenállás értékre nem emlékszem pontosan, de valami 100 Ohm körüli volt, sem arra, mely tápvezetékre csatlakozott. Ha megtalálom a cikket, beadom.)a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Mankó
veterán
Pont azokat a gondolatokat fogalmaztad meg, amik már nekem is régen birizgálják ezen a téren az agyam.
Könnyen lehet, hogy megfogadom a tanácsod ebben az ügyben.
Ha kizárjuk a 3g-4g dolgot, akkor melyiket érdemes N8000 vagy N8010? Már a típushibáit véve? Illetve még egy milyen erős a wifi-je?
Esetleg van még valami plusz amire figyeljek? -
oncsi
őstag
Néztem én is a youtube-on a technikát. Nem is a csere a problémás, hanem a szétszerelés. Vannak melegitve szétlapitott "pöckök" amiket csak roncsolással tudsz bontani. Meg millió helyan apró csatik, amik levannak ragasztva. Azokat is egyből észrevenni ha valaki később esetleg gariztatná. Az új digitizer, meg eleve tartalmazza a ragasztót.
A megajándékozott viszont azóta szerelmes a kütyübe. Elhanyagolja a férjét, kutyát is már a haver viszi sétálni. Szóval tiszta öröm a gép.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
törölt tag
Elozo tulaj kiszakitotta a sim kartyat belole, ezert cserelni kelett a sim foglalatot es nem volt keznel csak egy samsungé, ezert az lett beleoperalva. Igy viszont csak a hatlap leszedesevel lehet simet cserelni. Es szetszedes kozben sikrult elszakitani. Most hasznalhatatlan a tab...
-
Ablakos
őstag
-
mrbikerider
tag
Hát PC-rol sose töltött mert ha jól tudom a leadás ott csak 500mA, viszont a gyári töltő és kábel együtt tölti, viszont az új töltő ami leadása még nagyobb 2,1 A mint a gyári az nem, de akkor a samsungnak nincs ilyen be épített valami hogy csak Samsung töltő töltheti, mint pl iPhone nal
DrSebi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest