Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz Darko_addict #997 üzenetére
Ha problémát és szenvedést akarsz magadnak, akkor hajrá (garanciális probléma esetén).
Én semmit nem veszek bolti garival, inkább még várok kicsit és hozzáteszek annyit, hogy 2 év gyári Samu garanciával vegyem meg (így tettem az S1-gyel, az S3-mal és ezzel a Note 10.1-gyel is.
Forgalmazói=bolti garancia. Számtalanszor elmondták, leírták, hogy ez nem gyári.
Egy ilyen értékű kütyünél ne legyen már olcsóskodás...
Ráadásul úgy még a Samsung házhozjövő szervízlehetőségét is bukod.
De a Te pénzed, a Te döntésed, Te tudod.[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Darko_addict #999 üzenetére
Csak amikor majd fél év múlva bezár bolt, és hűlt helye lesz, Te meg nem tudod hol garanciáztatni a gépet, a hivatalos Samu szervizben meg azt mondják, hogy munkadíjjal 48.000 Ft, akkor meg majd hoppá. Nekem az S2-mmel eddig 2x volt baj, mindkét hiba 1 és 2 év között jött ki. (Ahogy persze az előző telefonjaimnál is általában.)
-
banhammer
veterán
válasz Darko_addict #999 üzenetére
Én egy ilyen drága cuccnál nem Olcsó Jánoskodnék a garanciával.
Anno volt Acer A501-em.
Az egy éves garancia lejárta előtt 5 azaz öt nappal döglött meg.
Akkor fogadtam meg, hogy soha többet olyan készüléket amire csak egy év garanciát adnak.
Főleg ha azt nézzük, hogy nem egy 20-30 ezres készülékről van szó.Végül is a te döntésed, szabad országban élünk mindenki úgy szivatja magát ahogy jól esik neki.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
koxminator
senior tag
válasz Darko_addict #1002 üzenetére
Szerintem ebben semmi kioktató nem volt. Te kérdeztél valamit, mi elmondtuk, hogy szerintünk nem szabad a bolti garisokkal foglalkozni, de a Te pénzed, Te dolgod, Te tudod.
Ráadásul emlékeim szerint szó sem volt semmilyen tulajdonságáról, úgyhogy nem értem ezt a kirohanást, meg hogy jön ide a szájpad.
Fogtad már a kezedben ilyet? Van róla fogalmad, hogy az a bizonyos olcsósított műanyag milyen valójában? Ha nem, akkor nyugodtan higyjél csak a mendemondáknak, én és sokan mások szintén elolvassák a teszteket, de vásárlás előtt a kezembe is fogtam, nézegettem, nyomogattam. Javaslom Neked is.
Úgyhogy valójában én nem értem a felháborodásodat, de Te tudod ezt is.
Ha meg szájpadot akarsz venni, hajrá, szintén megint a Te pénzed, arra költöd, amire csak akarod. Szerintem emiatt itt senki nem fog rád megharagudni vagy megorrolni.
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz Darko_addict #1014 üzenetére
Jó kérdés...én annó amikor vettem a gyári tokot a Gigatelnél, akkor elém rakott még 1-2 univerzális fajtát, amelyek szintén jók lettek volna. A legbiztosabb persze, ha bele tudod próbálni, de szerintem az univerzálisok nagyrészének jónak kellene lennie hozzá. De itt vannak a fent említett boltból, vannak utángyártottak is. Referenciának szerintem jó lesz. Persze máshol is érdemes körülnézni.
Én még ebayen is körbenéztem, de akkor én nem találtam a gyárinál jobbat. Nagyon jó, de viszont drága és nem olcsóCégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
válasz Darko_addict #1022 üzenetére
Elég sokminden fut nálam a háttérben, de így is szokott lenni 800 Mbyte- 1 Gbyte szabad RAM. Ráadásul ez nem windows, tehát ha valami mégis úgy megtöltené (amit perpill kizártnak tartok), akkor a legrégebben használtakat az android kilövi automatikusan. Magyarul nem kell félni és nem is kell ezzel foglalkozni, szinte kifogyhatatlan ramból (nem rambó! )
-
banhammer
veterán
válasz Darko_addict #1020 üzenetére
Szerintem a Book Cover-rel jársz, járnál a legjobban.
A többi tok megvastagítja a tabletet és úgy már kényelmetlen lesz, lenne a fogása.
A másik ok, hogy a többi toknak éles, kiálló a széle és tapasztalatból mondom, hogy az egy idő után vágja az ember tenyerét.Anno ilyen tokom volt az Acer tabletemhez és hiába készült viszonylag puha anyagból (neoprém?), egy idő után vágta a tenyerem.
Eredeti Acer tok volt, nem utángyártott.
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #1014 üzenetére
Van egy nagyon jó tok, én [ezt] használom, teljesen kompatibilis a note-tal, nagyon jó a minősége, csak ajánlani tudom, kb 8000 ft körül van...egy hátránya van, hogy egyedül az S-pen-nek nincs külön kivágva hely, így azt egy kicsit nehézkes kihúzni, de nem vészes..
-
Ablakos
őstag
válasz Darko_addict #1049 üzenetére
Nekem a zsebemben van a toll,mert a tok miatt nem tudom kivenni. Talán a toll érzékelés kikapcsolás lehet a bűnös.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Nekem minden mukodik kivett tollal.
-
koxminator
senior tag
Nálam is rendben működik
-
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #1066 üzenetére
Ha jól tudom gyárilag vinnie kell a 64 GB-os kártyákat....
-
csiry007
csendes tag
válasz Darko_addict #1070 üzenetére
Sd TF gcalss 10 . Gőzöm sincs mennyire lehet gagyi. Ebayes...
De neked nem bénázik? -
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #1077 üzenetére
ez igaz....
-
Ablakos
őstag
válasz Darko_addict #1094 üzenetére
Igen, tényleg van ilyen root explorer része az ES-nek. Azzal lehet pusztítani a systemben is.
-
ripo05
tag
válasz Darko_addict #1098 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ!
-
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #1101 üzenetére
Köszi, nincs root-olva, nem is terveztem, de ez alapján nem is érdemes....kár...így érdekes megoldás, pláne hogy manapság a jobb játékok 1-1,5 Gb-osak...hamar megtelik a belső háttértár
-
Amalgam
aktív tag
válasz Darko_addict #1117 üzenetére
Nem hiszem, hogy volna a tabin GG. Sehol nem irjak, hogy van, még a GG hivatalos oldalán sem. Edzett üveg van rajta, de nem GG.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Amalgam
aktív tag
válasz Darko_addict #1125 üzenetére
Láttam egy törés teszt videót a YouTube-on, amin a képernyő repedéséből egyértelműen látszik, hogy üveg.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Amalgam
aktív tag
-
varos
tag
válasz Darko_addict #1130 üzenetére
16 Gb.
-
oncsi
őstag
válasz Darko_addict #1985 üzenetére
Kb 1 óra után beállt minden officiálra. Megint azt monja, hogy a legujabb szoft van rajta.
De mi lehetett az oka?
Tarcsika
Így is jó lett. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
banhammer
veterán
válasz Darko_addict #1997 üzenetére
Megvettem a tabletet és azóta rajta van a hátsó fólia.
Úgy raktam be a Samsung Book Cover tokba.
[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #2003 üzenetére
Én is vártam a 4.3-at, amíg a Note II-mre meg nem jött......a készenléti idő nagyban lecsökkent.
A Note 10.1-nél már nem kockáztatnám meg.....így hogy be van lakva, készenlétben egy nap alatt 2-3%-ot merül... -
lajozs
aktív tag
válasz Darko_addict #2019 üzenetére
Csakugyan? A root bármely programot kétablakosan futtathat? Ez érdekes, mert a Samu szerint csak bizonyos appok alkalmasak erre.
(Fentieket gondolom mindnyájan stock romra értettük.)a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
lajozs
aktív tag
válasz Darko_addict #2021 üzenetére
Eszerint mégiscsak Te, a humán vagy képes eszközzé tenni az eszközeidet .
(Aláírásod...)a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
FrezeR
senior tag
válasz Darko_addict #2029 üzenetére
Igen gyári.
koxminator: Az szuper, nekem ennek a négyszerese kereken
-
FrezeR
senior tag
válasz Darko_addict #2032 üzenetére
Teljesen gyári minden úgy ahogy megkaptam. Se root se egyéb okosság rajta.
Próbáltam kikapcsolva tölteni úgy is sokáig tart, de talán nem addig mint bekapcsolva. Viszont szerintem úgy is sokkal több mint nektek. Na meg mondom néha be van dugva, és még sem tölt.Gariba cserélik nekem a töltőt ha visszaviszem oda ahol vettem? Vagy előbb bevizsgálják tényleg baja van e?
Tpontban vettem amúgy netes csomaggal. -
FrezeR
senior tag
válasz Darko_addict #2035 üzenetére
Igen az lehet, de ez már a vásárlás után sem volt 100-as szerintem. Külsőre semmi nem látszik rajta vigyáztam rá mint minden tartozékra.
-
lajozs
aktív tag
válasz Darko_addict #2035 üzenetére
Jó lenne tisztába tenni ezeket a szálszakadásos legendákat.
A tényleges vezetőszakadás egyértelmű működésképtelenséget jelent (ami nem jelenti azt, hogy átmeneti érintkezés nem biztosíthat szakadozó, bizonytalan - és a készülékre nézve veszélyes - üzemet). Ha meg egy sodrott vezető belsejében elemi szál(ak) szakad(nak) el, de még marad ép erecske, a töltés működni fog, mégpedig gyakorlatilag észrevehetetlen romlással. Ezek az elemi szálak a sodrott vezetőben egymással fémes érintkezésben vannak, tehát csak azon a tizedmilliméteren lehet keresztmetszet-csökkenés, ahol a részleges szakadás jött létre. A vezető ellenállása annak hosszával arányos, egy ilyen rendkívül kis érték nem tud érdemleges soros ellenállást bevinni a töltőkörbe. A (részleges) érszakadás mindaddig nem okozhat gondot, amíg a megmeredt keresztmetszet az igényelt áramerősséget kiolvadás nélkül át tudja vinni. Ha kiolvad, végleges szakadás.
Ennek alapján azt kell esetleg megfigyelni, hogy egy gyanússá vált töltésciklus alatt a nyugalomban lévő töltőhálózat produkál-e vibrálást, "pislogást" töltés közben - ha igen, stop it!a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #2058 üzenetére
Annó amikor ez elsőnek feltünk, az automatikus szoftverfrisstést dobta ki a gép, de annak kikapcsolása után is előjött ez...
-
oncsi
őstag
válasz Darko_addict #2066 üzenetére
PH látogatás után, ha előjön, már csak az újraindítas marad. De nem mindig, és nem egyből! Kb átlag 10-30 perc után. Főleg gyors scolozás közben. Ha PH- t nem inditom, egész nap jó.
Ja, és minden nézetben.
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
mrbikerider
tag
-
oncsi
őstag
válasz Darko_addict #2070 üzenetére
Igen. Firefox, Chrome, Delfin, meg a gyàri is. Viszont most csak a full üres telepités vann fenn, és most is csinálja. De most jut eszembe, hogy talán a " gyári adatok visszaállitása" lehet, hogy nem is elég? Lehet hogy gépre kéne tenni, és úgy felrakni egy új SW-t?
Semmi root, meg ilyesmi nincs rajta. De így használhatatlan.
Az asszony Tab 10.1 (7500) a nem csinálja.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
mrbikerider
tag
-
tomee007007
őstag
válasz Darko_addict #2085 üzenetére
Melyik Tab-ra gondolosz?
-
vtechun
veterán
válasz Darko_addict #2091 üzenetére
Köszi a választ. Egyelőre eladtam 13-at mutató számlálóval. Aztán reméljük nem lesz gond
-
bad-Mc2
tag
válasz Darko_addict #2179 üzenetére
Ahham, király.. Most ráleltem a sammobile-on a xeh re de az még csak mf1.. Lehet leszedem egy ml1 vagy 2őt.. Még meg látom..
Viszont repartos verziót tudtok esetleg? Illetve valami okosság valami hasznos infó egy újdonsült note-osnak?
A ceruza hegyeit mikor kell cserélni? Milyen fóliát és tokot érdemes venni hozzá?
Illetve mégoly dolog, hogy OTG képes-e? Pl. hogy pendrive-ot vagy bármi külsö perifériát tudok hozzá tenni? Előre is köszi az infókat!New Galaxy Note 9 user
-
Mankó
veterán
válasz Darko_addict #2232 üzenetére
Na és akkor mi van most ?
Kicsit szkeptikus Vagyok a roottal mivel 2015 decemberig van rajta garancia. Vissza lehet szükség esetén állítani, hogy ne legyen gond a garanciával se?
Segíthetné egy kicsit, hogy mivel lehetne használhatóbbá tenni a tabot ! Nem vagyok ellene a rootnak, sőt de gondolni kell a biztonsagra is. -
Mankó
veterán
válasz Darko_addict #2234 üzenetére
Most egy nexus 7esrol irok, ami rootolt, teljesen jo a sebessege, miutan kitorolgettem belole minden zavaro dolgot. Ugy mukodik ahogy kell, fozott romot nem tartottam szuksegesnek, igy tokeletes, 4.2.2-es androiddal.
Viszont a note nem ilyen pattogos, pedig dupla ram van benne, es erosebb proci.
Azt tudom, hogy s4-nel nem erdemes rootolni a knox miatt, de itt szerintem meg kell majd lepnem, hogy hasznalhato legyen.
Amit emlitettel romot, azzal olyan gyors lett, mint amit szerettel volna, gond nelkul vissza allithato a gyari modba? Mert ha igy van szerintem en is meglepem. Vannak hatranyai esetleg? Funkciok teljes mertekben hasznalhatok? Van amiben jobb, mint a gyari rendszer?
Lehet en is csak az ujdonsag varazsa miatt vagtam bele es 1 honap mulva meg banom. 80-ba kerult, 2015 decembereig tarto garival, foliaval, dobozzal, mindennel, nem gyari tokkal. Ez hianyzik is, mert nincs meg az a plusz, mint nexusnal, hogy amikor kinyitom a tokot, mindjart feleled a kijelzo..
Lehet egy honap mulva, miutan megleptem ezeket a root, rom es egyeb dolgokat, a vegen majd en is elakarom adni, ha nem hozza azt amit elvarok tole. -
Mankó
veterán
válasz Darko_addict #2236 üzenetére
Na,, nekem erre lenne szuksegem. Felhuznek egy ilyen romot, csinalnek rola egy mentest, s el lennek vele addig, amig ki nem jon hozza egy hasznalhatobb android.
A kit-kat ki tudja mikor erkezik, mar honapok ota megy a vita rola, nem szeretnek kiabrandulni a note-bol, mig a kitkatra varok.Persze mas is mondhatna velemenyt a rom csererol es rootrol!
Mi meg folytassuk privatban a rom csere mikentjet![ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz Darko_addict #2236 üzenetére
Leálltak az appok, vagy az appok közötti váltás lett hosszadalmas? Mi volt a bosszúság oka?
-
derrik
őstag
válasz Darko_addict #2234 üzenetére
Fogyasztásban mit produkál ez a Revolution rom??
-
derrik
őstag
válasz Darko_addict #2255 üzenetére
Látom jót tett a Húsvét :-)
.....inkább ne válaszolj kérlek. Majd ha akarok akkor rá jövök magamtól. -
pusihusi
addikt
válasz Darko_addict #2317 üzenetére
A 8020-ra csak 2 találtam, de az spen működik, csak a beállításokból hagyták ki, de amúgy stabil.
Üdv. Feri!!
-
ClioRS
őstag
válasz Darko_addict #2317 üzenetére
Inkább sok, mint kevés.... A 8020-ra alig van ROM, míg a 8010/8000 párosra elég sok van, illetve ugye a 8010-re feltehető a 8000-es ROM-ja. Ugyanez nem mondható el a 8020-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Új Doogee T20 Ultra 12 colos tablet pc táblagép 12/256GB 12"
- Realme Pad tablet
- Kindle 3 (billentyűzetes változat), Rakuten led olvasólámpával és eredeti Amazon bőrtokkal
- Apple iPad Pro 13" OLED M4 WiFi + Cellular,512 GB, 2027.04.ig garanciális, új, bontatlan,Space Black
- Apple Ipad magic keyboard 12.9 pro eladó, makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest