Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz venember83 #46 üzenetére
Miért mondod azt, hogy utálom a ferkát ?
Sok éven át az volt a gondom, hogy volt egy csapat, amelyik meglátásom szerint szinte bármit megtehetett a VB. címért. Valahogy mindig ki lett matekolva az az egy-két pontocska, amivel sokszor VB.-t nyertek. És szintén szubjektív véleményem, hogy ehhez sokszor még FIA.-s hátszelük is volt...Ez nem ferka gyűlölet, ha bármelyik csapatnál ezt érzem, akkor majd "őket utálom".
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Gergő_
őstag
válasz venember83 #69 üzenetére
van még 24 nap addig több hullámot is lehet indítani
-
prmcsk
addikt
válasz venember83 #109 üzenetére
Bizony elkél most a segítség...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz venember83 #126 üzenetére
6000+
-
moha21
veterán
válasz venember83 #139 üzenetére
7786+
Jah szerintem nem tudják elképzelni, hogy lehet ez.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
prmcsk
addikt
válasz venember83 #142 üzenetére
Nyomni ? Azt lehet...
-
művésznő4
senior tag
válasz venember83 #154 üzenetére
Ez a maffia szöveg gyerekek....
Majd figyeljük mi... -
moha21
veterán
válasz venember83 #167 üzenetére
10 000 meglehetne már azért
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz venember83 #169 üzenetére
Nem rád gondoltam csak úgy tetszene a 10 000-es szám.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
prmcsk
addikt
válasz venember83 #173 üzenetére
Szerintem a szavazat különbség lassította le a "kezeket"...
Nem gond ez, amíg így marad, de azért köszönet mindenkinek és egyelőre elég, ha figyelünk...
-
Psychonaut
veterán
válasz venember83 #185 üzenetére
Most annyi.
-
FixY67
senior tag
válasz venember83 #214 üzenetére
Remélem, csak ironizálsz...
Én azóta nem hiszek ilyesmiben, mióta egy általam igen-igen jó fotósnak tartott ismerősömtől kaptam hasonló tartalmú e-mailt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 16 2019 Core i9, 32GB, 1TB SSD
- Lenovo Yoga 7 2 in 1 OLED panel - 14AHP9 + Ajándék Conceptronic USB 3.2 10Gbits/s PD HUB
- Fujitsu Celsius H770, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-7920HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
- Macbook Pro M2 TouchBar (magyar bill., 3 év garancia) + ajándék!!
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN 10, S
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs