Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
picur220
veterán
válasz Joe bácsi #1964 üzenetére
Az E52 középső gombja stroboszkópozik, ha esemény van. Ha nincs, akkor pulzál. De sztem sokkal jobban oldották meg ezt, mint az N-széria esetében.
Ivitz:Megkérlek, hogy NE a képfeltöltés.hu-t használd a képek feltöltésére, mert nem hajlandó betölteni a képeket sem nekem, sem másoknak.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Joe bácsi #1995 üzenetére
Én ha beállítom, nekem sem írja ki, csak feka képernyő. De volt már egyszer, hogy feka kép, majd 1 perc múlva kiírta.
Egyébként a Key Lock clock mellett a Largetime is egy jó progi, nagyban írja az időt, és ha van értesítés, akkor is egy fél kijelzőt elfoglaló logot tesz ki.Egyébként nekem a Win7-hez a RAM lenne a keresztmetszet. 512-vel nagyon szarul futna szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz Joe bácsi #2012 üzenetére
Lehet, hogy nem vagy 10éves és sok telefonod volt - de hogy nagyon türelmetlen vagy az biztos.
Én is megpróbáltam ma beállítani, sajnos igazad volt - nekem is csak fekete képen látszik az óra-N95ön hibátlanul ment... Persze csak picibe, gyárilag ekkorát tud csak.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
diegho
nagyúr
válasz Joe bácsi #2256 üzenetére
Nem vagyok puncsos, csak szépen kértem egy hozzáértő emberkét és ő is elmondta, hogy mi a helyzet. Nagyon lehetett hallani a hangján, hogy telefonon nem mondhatja azt, hogy gyere be és megcsináljuk, viszont, ha odaadom neki személyesen akkor meg megcsinálja.
Szervizbe leadtam a telefont, ott is halott volt a kamerám, ugyanaz az emberke volt, kikapcsolta a telót várt egy 5 percet bekapcsolta, akkor ment a kamera. Mondtam neki, hogy max 2 órán át fog menni a kamera, azt mondta megnézi ő is leteszteli, hogy mi miatt hal meg a kamera.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest