Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
air
nagyúr
Jó megoldás erre a problémára, ha a hozzáférési pont adatai között az ember átírja az AP nevét. Pl. a "wnw"-t "w.n.w"-re szoktam. Könnyen visszacsinálható, nem telik sok időbe, és ennyitől már használhatatlanná válik a kapcsolat.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz YAS-dude #925 üzenetére
Ezt én nem tudom letölteni a telefonomra az Ovi Store-ból!
Ha a telefonon lévő Ovi klienssel keresem, nem találja meg. Ha a PC-n böngészőből keresem, akkor is előbb át kell állítanom a telefonom típusát egy másikra, hogy megtalálja. Majd ha elküldöm a linket a telefonra, akkor azt mondja, hogy "Sorry, this item is not available for your device: Nokia E72."Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz attyska83 #1003 üzenetére
A 31-es szoftver már tartalmazza. Ha frissítetted a telefon szoftverét, akkor az alkalmazások alatt ott van, az Adv. Comm. Mgr, az Ovi Sync és az Adobe PDF társaságában. Legalábbis nekem ezekkel az elemekkel bővült a menüm a szoftverfrissítés óta.
-
air
nagyúr
válasz YAS-dude #1030 üzenetére
Tévedés!!
Amit idéztél a FAQ-ból az nem azt írja, hogy a SC = a Célok menüponttal!! Mivel nem is igaz. A SC része az E72 legújabb (31-es) firmware-ének. Az Alkalmazások menüpontban megtalálható. Ehhez kell a fix.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz pityimester #1535 üzenetére
Szia!
Én is szerettem volna az SC-t ennek a kérdésnek a megoldására használni, de nekem sem működött megfelelően. Ahogy létrehoztam a csoportot és beletettem a wifi hozzáférési pontokat, onnantól kezdve nem ment az email kliens. Hiába állítottam be, hogy az SC legyen az alapértelmezett kapcsolat nem kapcsolódott.
-
air
nagyúr
válasz Barfredi009 #1554 üzenetére
Ha z-t akarsz írni nyomd meg az y-t, és fordítva.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Próbált már valaki PDA-ról E72-n, mint BT modemen keresztül netre kapcsolódni? Én 3 Pocket Loox N560-as PDA-ról próbáltam, 3 különböző, de azonos szoftvert tartalmazó (52.005) T-Mobile-os E72-vel, de egyikkel sem ment. A 3G adatforgalmat jelző ikon egy pillanatra felvillan, de aztán azt írja ki a PDA, hogy sikertelen a kapcsolódás. Érdekes módon ha nem E72-t, hanem E52-t használok modemként akkor tökéletesen megy, és az E72-k is tökéletesen mennek PC-vel.
Valakinek van valami ötlete??
(Vagy hívjam Muldört?)Előre is köszi.
-
air
nagyúr
válasz kissandras20 #2345 üzenetére
"a_telefonod_gyártója"programok.hu ("" nélkül) oldalon találhattok rengeteg programot. Hogy mi mit ajánlunk?? Hm. Én személy szerint azt ajánlom, hogy olyan progikat tegyetek fel amilyenre szükségetek van. Mindenkinek mások az igényei, így elég nehéz bármit is ajánlani.
-
air
nagyúr
válasz kissandras20 #2347 üzenetére
- TTPOD
- Opera mini
- Ovi Maps, Garmin, waze, Google maps
- Monetgate, SmartCalculation, Dataquota[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz kissandras20 #2363 üzenetére
A postafiók első beállításához kell mobilnet. Egy minimális mennyiséget forgalmaz rajta, de nélküle - kizárólag wifin - nem hajlandó konfigurálni a fiókodat. Sajna ez van.
-
air
nagyúr
válasz kissandras20 #2365 üzenetére
Persze, beállítható, hogy a fiókot wifin frissítse csak, de az első konfig alatt kell neki a mobilnet. Az adatkapcsolati profilok visszaállítása miatt nem kell reszetelni a telót. Egyszerűen csak szedd ki a SIM kártyát, tedd be egy másik szolgáltató kártyáját, akkor berakja annak a profiljait, majd ha visszarakod az eredeti kártyát, akkor azok a profilok is visszajönnek.
Én mondjuk nem szoktam a profilokat törölni, csak "elrontom" őket. Az AP nevébe beszúrok 1-2 pontot, vesszőt stb. így azok nem fognak működni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
3.9-es email kliens? Azt nem lehet valahogy külön letölteni? Ovi store-ban nem találja meg a kereső.
Egyébként az létezik, hogy az 52-es T-Mobile-os szoftban még csak a 2.2.0-ás email kliens van, közben meg már ekkorát fejlesztettek? Vagy valamit félreértettem? Nem a épített email kliensről beszéltek?
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
Hali!
Megcsináltam a szoftverfrissítést Ovi Suite-tal. Az email kliensem maradt a 2.2.0-ás. És a szoftverfrissítés menüpontban sem jelent meg újabb frissítés, csak továbbra is ott virít az 54-es készülékszoftver frissítés. Pedig Maps-ból is van 3.03 10wk13 b01-esnél frissebb, de azt sem mutatja.
-
air
nagyúr
A Nokia Email 3.0.9-es verziójának a béta tesztelése lezárult, ezért a Nokia levette a Betalabs oldalról, de a végleges verzió még nem elérhető. Bár azt nem értem, hogy a telefon sw update funkciójában miért volt elérhető egy béta állapotú szoftver. Ezt nem szokták.
-
air
nagyúr
Nekem is furcsa volt, pláne ez a béta állapotra való hivatkozás, de személyesen hívtak a Nokiától, a webes kapcsolatfelvételem után, és ők mondták a telefonban. Egy erősen orosz akcentussal beszélő "Gábor"! nevű pacák.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Memóriakártyára vcf formátumban tudja menteni a telefon a névjegyeket, egyesével, a Névjegyzék menü Backup parancsával, miután az összes - vagy a neked kellő - kontaktokat kijelölted.
De én inkább azt javaslom, hogy:
PC Suite -> Névjegyzék -> Export csv-be, aztán az új teló progijával importáld be. Ez sokkal tisztább megoldás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz CoolBoy323 #2436 üzenetére
Csak wifi használatával nem lehet az emailt beállítani. Kell hogy legyen mobilneted, mert egy minimális mennyiséget forgalmaz rajta. Ha van mobilneted és mégsem megy akkor hard reset.
-
air
nagyúr
Lenne nekem is egy érdekes kérdésem.
Tudja-e valaki, hogy az okostelefonokban - elsősorban az E72-ben - lévő GPS vevőn hogyan lehet kikapcsolni a Static Navigation-t? Gondolom a telefonokban is Sirf chipes gps vevő van.
PDA-n több alkalmazás is van erre, de symbian-ra valót még nem találtam.
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz silentkiller #2516 üzenetére
Most komolyan! Egy üzleti telefonnál ez a legfontosabb, hogy megjelenjenek a smájlik?
És egy nőnek minek üzleti telefon? A körmeivel hogyan nyomkodja az apró gombokat?[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
-
-
air
nagyúr
válasz adalbert1 #2613 üzenetére
Ha esetleg Windows 7-es op. rendszert használsz, akkor az internet access alkalmazás nem fog működni. Nem kompatibilis a 7-essel. Használj win7 alatt PC Suite-ot vagy Ovi Suite-ot! Azzal tökéletesen megy a DU kapcsolat.
-
air
nagyúr
Amit írtál az inkább csúsztatás, mint igaz, de nem fogok flame-elni. Megvitatásának nem ez a fóruma. A linkelt cikkben benne van az igazság, de sokkal egyszerűbben is meg lehet fogalmazni. A kulcsszó: ephemeris. Ez a téma időről időre előjön a fórumokon, és sajnos nagyon sokakban tévhit él a különböző eljárásokkal kapcsolatban. Benned is.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Nem kell mást tenned mint figyelmesen elolvasni a kolléga által linkelt írást.
De a lényeget kiollózom a gyk.
"Az A-GPS hálózati szolgáltatás."
"A-GPS használata során a készülékünk mobilhálózaton keresztül hasznos információkat kap egy támogató adatszerverről." (Ezek az úgynevezett ephemeris adatok.)
"A támogatott adatok letöltése a szolgáltató hálózatán keresztül történő, adatforgalommal járó művelettel történik. A GPS kapcsolat felépítése A-GPS közreműködésével átlagosan kevesebb, mint 10 kB adatforgalommal jár."
"Az A-GPS 3G és 2G mobilhálózati kapcsolatot használ illetve GPRS és EGPRS csomagkapcsolt adatkapcsolatot. Továbbá szükséges, hogy a kompatibilis mobilkészüléken egy internet hozzáférési pont is definiálva legyen. "
(EGPRS = EDGE)
"Az A-GPS egy világszerte elérhető szolgáltatás, használati feltétele azonban kötött a mobilhálózat és az adatkapcsolat meglétéhez illetve elérhetőségéhez."
Az A-GPS tulajdonképpen azt jelenti, hogy a telefon képes a műholdak pályaadatait tartalmazó korrigált információkat beszerezni mobilneten keresztül egy dedikált szervertől (supl.nokia.com).[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Menü - Vezérlőpult - Beállítások - Csatlakozás - Célok - Internet: itt kitörlöd az összes nem wifis hozzáférési pontot. Vagy ha netalán mégis használni akarnád valamiért a későbbiekben, akkor egyszerűen csak elrontod őket. Például úgy, hogy átírod a hozzáférési pont nevét. NEM a kapcsolat nevét!! web'n'walk esetében például "wnw" a hozzáférési pont neve. Ha ezt átírod "w_n_w"-re, és máris nem fog működni.
Érdemes még körülnézni a Célok alatt, mert az Internet csoport mellett nekem mindig van külön T-Mobile NET csoport, aminek a T-Mobile NET hozzáférési pont az egyetlen eleme. Ha egy programban nem az Internet "csoport" van megadva célként, hanem a T-Mobile NET akkor az ott még ki tud csusszanni, de ezt is ki lehet védeni. Vagy a fentiek szerint elrontod a T-Mobile NET hp-t is, vagy törlöd, vagy átpakolod az Internet csoportba, és ott rontod el.
Van még egy lehetőség, csak az egy kicsit macerás. Amikor beléptél a Célok menüpontba, akkor nyomsz egy Opciók parancsot. A menüből kiválasztod az "Alapértelmez. kapcsolat" pontot, majd a lehetőségek közül a "Mindig rákérdez"-t jelölöd ki. Ebben az esetben minden hálózati kapcsolat létesítés előtt felugrik egy menü, és megkérdezi, hogy melyik kapcsolódást választod. De ez plusz 2-3 gombnyomás minden egyes kapcsolódásnál, viszont maximálisan felügyelet alatt tarthatod vele a telefont, hogy mikor, hová kapcsolódjon.
De ha rám hallgatsz, akkor a legalacsonyabb netcsomagra előfizetsz, hiszen manapság szinte mindenhez net kell. Ha navigációt is szeretnél használni, akkor kimondottan előnyös, mert a fentebb leírtak miatt gyorsabban fog fixet a GPS.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Természetesen működik. De rengetegszer le lett írva, hogy email fiókot beállítani csak mobilnet adatkapcsolaton keresztül lehet. Kizárólag wifi kapcsolat nem alkalmas rá. Hogy miért, ne kérdezd. Így csinálták meg Nokiáék, hogy muszáj legyen a szolgáltatódnak is tejelned. Egy minimális adatforgalmat generál a kliens konfiguráláskor, de utána a letöltés és a küldés már tud csak wifin menni.
-
air
nagyúr
Elképzelhető, hogy a T-Mobile még mindig nem adta ki a 71-es firmware-t? Nekem továbbra is az 54-es írja a weblap a pc alapján a legfrissebbnek. És a teló sem talál frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest