Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz bumbalaci55 #2294 üzenetére
"Az megoldható-e hogy a kártyám működjön a gépben ?"
Igen. A szolgáltató némi pénzmagért bármikor leveszi a SIM-lock-ot a telefonról.
Get Moded!
-
kissandras20
aktív tag
válasz bumbalaci55 #2300 üzenetére
Köszönöm, megkaptam!
-
kezman
őstag
válasz bumbalaci55 #3805 üzenetére
Sok szerencsét hozzá, a hangszóróját próbáld meg kitisztítani, lehet csak koszos azért halk, én is nem rég jutottam egy újszerű példányhoz, kijelző fóliát raktam rá, enyém szerencsére karcmentes, fólia ügyben tudok segíteni, Németországból küldik, 6 db 1500 postával, nekem nagyon bejön, nem hiányzik a android meg a wp sem
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
zorzy4
addikt
válasz bumbalaci55 #3805 üzenetére
Ha már megbontod a telefont, érdemes egy új hangszórót beletenni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
MurdR
veterán
válasz bumbalaci55 #3815 üzenetére
Szerintem gond nélkül
Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor youtubeon tutira találsz hozzá videót.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
kezman
őstag
válasz bumbalaci55 #3815 üzenetére
Ha gari van még rá akkor vidd be egy Nokia care-ba ott megjavítják és nincs rizikó
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MurdR
veterán
válasz bumbalaci55 #3856 üzenetére
Ebayről nem vészes, vagy hol nézted?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zorzy4
addikt
válasz bumbalaci55 #3858 üzenetére
Hacsak nem újítod fel a telefont, arra már tok minek. Az enyém jobb állapotban van, de pont az a jó, hogy már nem olyan tökéletes, hogy tokba kelljen bújtatni ez a jól kinéző telefont. A tiéd meg a eléggé lelakott, már bocss, annak meg főleg mindegy.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz bumbalaci55 #3863 üzenetére
Nyilván azt csinálsz a telefonoddal, amit akarsz. Ne gondold rólam, hogy én igénytelen vagyok, engem minden ismerősöm úgy ismer, hogy igen precíz és gondos vagyok, akinél jobban nem sokan vigyáznak a cuccaikra. A '90-es évek végétől megvan minden mobilom, nem sokról mondanád meg, hogy használt, ideértve az E72-t is. Egy szóval nem mondom, hogy ne vigyázz a készülékedre, csupán csak azt, amit a saját bőrömön tapasztaltam meg - többek közt ugyanezen telefonnal: a lényegét veszed el a használati/élvezeti értékének, ha bumfordi tokba pakolod ezt a kecses, nagyon szépen megtervezett telefont. Elvont hasonlattal: mintha egyszerre három óvszerrel akarnál aktusba bocsátkozni - nem lesz nagy élmény.
Ugyanakkor mondom: azt is tartsd szem előtt, hogy ez csak egy használati tárgy. Ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, mint ami van neki. Ha elkopik/elhasznlódik/eljár fölötte az idő, akkor kidobod (vagy ízlés szerint beteszed a fiókba emléknek/porfogónak) és veszed a következőt.
Sok-sok év múlva, ha még mindig ezt a telefont használod majd, akkor meg nem azt fogják nézni sokan, hogy milyen szép állapotban van, hanem hogy mit is használsz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz bumbalaci55 #3865 üzenetére
Akkor vigyázz rá azzal, hogy nem dobálod, nem hányod szét, nem potyogtatod ki a zsebedből, nem teszed ki víznek, próbálod nem elejteni, stb. Ökölszabály, hogy strapamelóhoz strapatelefon, míg fehérgalléros/protokoll munkákra meg inkább üzleti, mert ott a megjelenés része is a telefon és alap, hogy nem bumfordi exoskeleton-ban.
De nyilván Te ismered a használati szokásaidat, igényeidet, rajtad áll, hogy használod. Az övtok szerintem jó kompromisszum, bár ilyen erővel már a zsebben hordás is csak egy lépés - és nálam nem bizonyult rosszabbnak utóbbi sem. De hidd el: ez a telefon akkor él igazán, ha meg tudja mutatni a saját design-ját, mert az a fő pozitívuma.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Kvasir
tag
válasz bumbalaci55 #3870 üzenetére
Koszonom!
Kerdes a tulajoktol: face, gmail, nektek mukodik?Csillagkapu: Atlantisz
-
Newyorker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest