Hmmm, érdekes. Ki fogom próbálni. Mi elég sok rántott sajtot eszünk, mert szeretjük, de semmi ilyen praktikát nem vetünk be. Tej, fagyasztás, fűszer a tojásba, stb. Nálunk csak simán liszt->tojás->zsemlemorzsa->tojás->zsemlemorzsa, és megy is a forró olajba. De ezek az apró kis trükkök nagyon jól hangzanak, tapasztalatom szerint mindig az ilyen kis pici apróságok azok, amik igazán sorsdöntőek
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] A használt VGA piac kincsei - Július I
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [HThomas:] Nikon D500 wishlist
- [Re:] [HThomas:] Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Témaindító írás:
bejegyzés a tökéletesch (tökéletes) rántottsajt