Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
Az enyém elkelt.
Nepszter, amúgy hogyhogy a plastiknál maradtál?
Mi a tapasztalatod szerverek terén?[ Szerkesztve ]
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
A lassú loginen én is kiakadtam.
Nincs valami mod arra, hogy váltogassa az ember a kliens verzióját, függően attól, hogy milyen szerverhez csatlakozik? Mert amit 1.2_01 alatt elkezdtem single -ben, az az 1.1.02 szerverhez igazított klienssel szétfagy. Kicsit kezdem unni.
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
Darahian
tag
A blokk hasonlóan bányászható mint a többi fém ore blokkok, de úgy esik pelyhekre mint a világító blokk. A lapis lazuli blokk három dologra jó:
1.) ha visszakraftolod pelyhekre, akkor azokkal lehet színezni, például
vörös + lapis = lila,
csont + lapis = világoskék,
kaktusz zöld + lapis = ciánkék.2.) Magában a pelyhe pedig egyszerűen kékre festi a gyapjú blokkot.
3.) Ha a blokkot egészben használod, akkor lesz egy szép kék falazóelemed, ugyanolyan, mint az arany-, meg az acél blokk, csak kék. Az vele a gixer, hogy olyan ritka mint a gyémánt (de nem csak azokban a mélységekben lehet megtalálni, hanem jobban elszórva)
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Ha kalandozós fajta vagy, úgysem fogod kibírni hogy ne császkálj el
Nekem az első két mapom (tönkrementek, hála a korai verziónak, Notch direkt írta valahol, hogy "ne ragaszkodjatok nagyon a mentéseitekhez...") abból állt, hogy büdösnagy bányák voltak az első meg a második házam környékén. A harmadik meg lánc-szerűen egymás után 7-8 házat tartalmazott, anyáztam a félórás gyalogutak miatt, amik ahhoz kellettek, hogy elérjek az utolsó házamig. Persze megoldottam: először magasvasutat terveztem, meg is építettem, de egyrészt túl tájidegen volt, másrészt piszkos nehéz volt fémet szerezni, annyira nem voltam kocka, hogy napi egy műszaknyi időt minecraftban kőtörésre áldozzak be.... szóval miután majd' egy egész hétvégét kockakalapálással töltöttem, inkább jegeltem a témát egy időre.
Azóta viszont, hogy a multiplayer rész jobban működik, inkább online játszom a plastikon. Már hiányozna is a shoprendszer, a tőlem független építgetések, meg a többi okosság.Viszont újabban van faszén, meg pecabot, és lehet hogy installálok egy Mo' creatures kiegészítést, és új világot kezdek mégis...
-
Darahian
tag
Az 1.3.01 egyszerűen tuti lett! Végre van ágry, meg ez az árnyékolás... Szép lett, na. Egyetlen bajom van az ágyhasználattal: amíg alszol, nem múlik az idő. Az a kisebbik baj, hogy nem sülnek a cuccok gyorsabban, vagy hogy nem nő a nád - ez nem fontos, nyilván hozzászoktam ha,mar, hogy abszolút értékben kell az idő elteltét mérnem. Az viszont gixer, hogy mivel új világot indítottam (seed: It's Darahian's), minden este kipróbáltam az ágyat, mert felszínen dolgoztam - viszont mivel éjszaka kelnek a mobok, ha átalszod, meg sem jelennek. Egy "hétig" minden éjszakát átaludtam normal módban, és a hatása ugyanaz volt, mintha peacefulban játszottam volna. Szóval hiányzik a helyzet előző állapothoz képesti realitása e téren...
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Én a csatlakozásom környékén (2010. december) próbáltam először, akkor még nem igazán volt optimalizálva a MC teljesítménye - a maihoz képest - így pöttyet elcsodálkoztam, hogy a z ASUS K50AB-SX010L típusú családi notinkat megizzasztotta.
* AMD Athlon64 X2 2,1GHz
* 2GB RAM, 250GB HDD
* Radeon HD4570 512MB VGAAzóta viszont a frissítgetések során jelenős teljesítmény-növekedést tapasztaltam, hálistennek röccenés nélkül fut rajta. (megenné a fene, ha nem menne)
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Alfa időszakban Notch sokunkat leszoktatta a textúra pakkok használatáról... Pillanatnyilag annyi változtatás van fent, ami a kockanapot meg kockaholdat realisztikusra cseréli.
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Nyilván rákészült egy kis szócsatára, ahol majd jól megvédi azt a textúra packot gyk. bármivel szemben, vagy más topikban is feldobta a témát aztán mellé ment a válasz. én is csak pislogtam kicsit, de mindenki megnyugtatására közlöm (hátha Nova96 kolléga ebből is kihámoz valamit), hogy igen, én is szeretem a jó házi pálinkát, egyébként meg negyvenkettő.
...amúgy ez kicsit arra emlékeztet mikor egyszerre száz felé chatelsz, asszony hozzád szól, aztán borul minden - a chatpartnerek meg egytől egyig pislognak hogy mivan...
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Én még nem találkoztam ilyen erősödős moddal, viszont van egy, amit érdemes kipróbálni - Mo Creatures. Az oroszlánok, farkasok, meg ogrék ( hogy a többiekről ne is beszéljek) csak megérik a telepítéssel járó bonyodalmakat, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Egy ideje már megvan a minecraft, de tegnap sikerült a Minecraft Wikin találnom egy érdekességet, ki is próbáltam, és működik. Ha a csontot a workbenc-en megdolgozod, ugyebár kapsz 3db csontport, amit aztán lehet gyapjú fehérítésre használni. Amit viszont nem tudtam: ez a csontpor (bone meal) trágyázásra használható, a búzát is, és a facsemetéket is lehet vele trágyázni. Leteszed a facsemetét / magot, jobb gombbal "meghinted" csontporral, és kész is.Pillanatok alatt megnőnek, így egy csontból egy kenyérnyi búza nyerhető.
...kár, hogy csontváz kell hozzá, hogy kinyerd"Unique to bone meal is its use as a fertilizer - when applied to crops or saplings one bone meal is consumed and the plant grows instantly, though there is a chance of failure and in this case, the procedure must be repeated. Crops become ready to harvest and saplings will grow into trees, provided they have enough space. This effect does not work on cacti or sugar cane. Additionally, bone meal used on saplings that do not have enough room to grow will consume the bone meal with no visible effects. Care must be taken when growing trees as the player does not block tree growth and new leaves or wood blocks may cause suffocation if they grow into the block containing the player's head. "
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Nem akartam ráduplázni, de ezeket is most találtam: úgy néz ki, megvan egy pár "vasúti"érdekeltség, ami a cikkek szerint szintén az 1.5-ben fog kijönni
Power rail
Detector rail[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Kint van az 1.5. Nem írom le mi az újítás, mert kétszer kattintottam a verzió históriára és mindkétszer mást mutatott (nyilván most töltik fel), de amit láttam, tetszett
-
Darahian
tag
válasz bAtt001 #3283 üzenetére
Szerintem meg egy kicsit le van pukkanva a nagy hajrá után.
Elmegy síelni azt' majd visszajön. Nem hinném, hogy annyira utálta ezt a hírverést maga körül, hogy ne hallanánk róla többet...[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz Superhun #4586 üzenetére
Kifejezetten szimpatikus a félblokkok meg a lépcsők elhelyezésének az új szabálya. Tegnap kipróbáltam, tetszik. A sok szobrászkodás közepette rengeteg küzdést meg lehet spórolni.
...az arcomba robbanó creepereket meg eddig is gyűlöltem...
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
válasz execute93 #4701 üzenetére
6.875.083 <- pillanatnyilag ennyi az eddig eladott Minecraft mennyiség a minecraft.net számlálója szerint. Szerinted Notch-nak szüksége van a bankkártya adataidra? Szerintem nincs...
A standard netes fizetésekkel kapcsolatban meg gugli a barátod. Nem te vagy az első, aki idegenkedik az ilyen fizetéstől.[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
...mókás, hogy aki vanilla minecraftot játssza, az ebből a maszlagból egy kukkot sem ért...
-
Darahian
tag
Nem zavar különösebben, kb 1.6 óta nekem is kicsit lapos a vanilla - csak mióta a második kisfiam is megszületett ( basszus, kisgyerekeknél a problémamennyiség a gyerekek számához képest exponenciálisan növekszik...) valahogy nem sok időm van játszani, amikor meg idő van, addigra már energiám nincs
Gyanítom, hogy legközelebb akkor fogom komolyabban elővenni, ha véééégre piacra dobják az Oculus Riftet. De akkor egy hétre elköszönök a családtól, és magamra zárom az ajtót."Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest