Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
az lenne a kérdésem, hogy a Zune milyen kiterjesztésű telefonkönyv-fájlokat tud kezelni, importálni a mobilokba?
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
köszönöm a válaszokat
erdoke: akkor valószínűleg azt a megoldást fogom csinálni.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
valaki be tudott állítani a levelezőben freemailes címet? mert én akárhogy próbálkozok, hibaüzenetet kapok.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
és maradjunk annyiban, hogy a w3c nem hasonlítható össze egy noname home made teszttel.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz blueMerle #6760 üzenetére
A 9-es verzorol volt szo. Tisztaban vagyok vele, hogy sokan hasznaljak a regebbi IE verziokat is, amik nem annyira szabvanykovetoek. De a 9-es mar lassan fel eve kijott amellyel az MS elegge kitett magaert. Es persze fontos megjegyezni azt is, hogy, ez a verzio terjed leggyorsabban az IE-k kozul.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
4.3? amoled
1800mAh
carl zeiss
8mp AF
mango+
HSPA+ (YES THIS IS GOING TO BE NOKIA’S FIRST LTE 4G PHONE… COMING TO AT&T in usa IN Q1 2012)
CBD
1.4 gHz processor
16GB internal storageelég jól hangzik, főleg a kijelző és az akksi.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
magyar Live ID-t át lehet migrálni amerikaira? még akkor regeltem, mikor megjelent a hotmail.hu, eszembe se jutott, hogy egyszer WP7-es telefonom lesz.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
A tweeteket a rendszer a "Me" tile alatt jelzi?
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Barthezz2 #7560 üzenetére
Persze, en sem ugy gondoltam, hogy nincs szukseg zune marketre, meg ne vegyuk meg az eloadok cd-it. Csak ha mar fizetjuk az Artisjust, tudjuk, hogy hova megy az a penz. En amugy foleg olyan sorozatokat ( neha filmeket ) szoktam letolteni, amiket Magyarorszagon nem lehet (vagy csak erosen tularazottan) lehet beszerezni. Persze ez nem jelenti azt, hogyha tetszik valami, akkor azt kesobb nem veszem meg mondjuk diszdobozban.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
elkezdtek megjelenni a magyar reklámok is:
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
végre egy rendes TellMe videó: [link]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
igen, pont azt akarja bemutatni. ez amúgy egy válasz egy olyan videóra, amelyben a Sirivel hasonlították össze, de a teszternek ausztrál akcentusa volt (ezért a TellMe mindig csak bingbe keresett), és ezért a nézőnek használhatatlannak tűnt.
gzbotii: igen, a minősége lehetne jobb, de a lényeg így is látszik, hogy nem használhatatlan.
stevve: igen, erről a videóról van szó lehet, hogy az akcentusokat kevésbé ismeri most fel, mint a Siri, de azért ha fejlesztenek ezeken az algoritmusokon, nem fog elmaradni a Siritől.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
az biztos
más: ti honnan szoktatok háttérképeket szedni? mert én csak ezt ismerem: wpwallpaper.com (itt nincs olyan sok)
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz brendoncsopi #9261 üzenetére
HTC Titan és a nemrég megjelent Lumia 800 is jó fotókat lő.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Darellus92 #9503 üzenetére
office fájlok: feltöltöd őket skydrive-ra (a my documents mappába), ekkor a telefonon látni fogod a dokumentumaid között.
felirat: én nem tudok felirat kezelésről (bár ilyen kicsi kijelzőn nem hiszem, hogy könnyen olvasható lenne)sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
használja valaki a windows 7-et classic témával? mert mióta ezt használom, a megnyitott Zune képes csontrafagyasztani a rendszert. ezt úgy figyeltem meg, hogy tipikusan akkor fagy meg, miután rádugom a gépre a telót szinkronizálni és otthagyom. 5 perc múlva visszatérek és látom, hogy az egész be van állva.
Ui.: nem találtam Zune topikot, ezért szvsz itt a legaktuálisabb.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz neooen #20363 üzenetére
•Internet sharing enabled
•Resolves keyboard disappearing randomly
•Resolves unlock screen getting stuck
•Improvements to uplink speed
•Improvements to camera quality
•Improvements to proximité sensor
•Improvements to software stability*amúgy visszatértem a lumia 710-el a WP userek közé. omnia 7-em volt, azután kalandoztam egy kicsit optimus blackel, de igazából annyira megszerettem a rendszert, hogy nem bírtam sokáig.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
ez a remote PC app egész jó, DLNA-n keresztül simán működik.
sweetlou6.wordpress.com
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz @matthew@ #20823 üzenetére
1. azt jelenti, hogy a neveket a telefonszámokkal együtt feltölti a Windows Live ID-dbe. hotmailen és a többi eszközön ezért mindig naprakészek lesznek az infók, mert szinkronizálja.
2. új Live ID-t csak hard resettel tudsz megadni a telefonon (gyári allapotra áll vissza minden)
3. asztali PC-n, Zune-ban, a beállításonál.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs