Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oO7
őstag
válasz gzbotii #6456 üzenetére
nem lehet bezárni az alkalmazásokat... miért kellene? ha így is biztosítani tudják, hogy ne fogyjon el a memória és ne lassuljon be a rendszer (márpedig biztosítani tudják), akkor minek bíznának ilyen dolgokat a felhasználóra? abból csak az lenne, hogy jönnének a buheráló nagyokos fórumozók, hogy "de azt úgy kell, hogy ha nem használod akkor ki kell lőni mert különben belassul meg leszívja az akksit meg ........."... ez nem android
-
MODERÁTOR
válasz gzbotii #6735 üzenetére
Fogalmam nincs, még ez sem tiszta teljesen.
Most ott vagyok, hogy desktop-on fut a media player, itt a streaming belőve. Ekkor ezzel az appal tudok csatlakozni a gépem hálózatához, mint media server. Ezután kilistázza nekem a következőket: music, video, picture, playlist.
Ha a Music-ra megyek, ott közli velem, hogy nem tudott csatlakozni, ha a videók, vagy képek közé, akkor az írja, hogy no music found.
Viszont ha a Playlist-re lépek, akkor ott megjelenik a desktop win7 Music Library alá összegyűjtött könyvtáraim listája. Köztük tallózva el tudok jutni a zenékhez, amiket aztán el is tudok indítani.
Itt megint van két opció. Ha rányomok az output kapcsolóra, akkor itt listázza a kapcsolódott eszközöket, esetemben a gépet, és a telefont(mint my device). Ha előbbit választom, akkor gyakorlatilag távvezérlem a gépemen a media playert, azaz a telefonon választom mi szóljon, itt léptethetek számot, állíthatok hangerőt stb, de a gépemen szólal meg a muzsika.
Ha az output a my device, akkor pedig a telefonomon szólal meg a gép tartalma. Ez viszont sajnos csak addig megy, míg a kijelző le nem zár..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Bobyjack
senior tag
Tegnap próbáltam ki először a PlayTo-t jól is működött. Ma reggelre felfrissítette magát (ahogy a másik 3 alap LG progi is tette) 2.0-ra és új nevet is kapott: SmartShare. Prímán megy, lehet már hangerőt is állítani zenelejátszáskor és már fordítva is működik a DLNA (gépről a telefonra is lehet streamelni, bár még ezt nem sikerült szóra bírni)
-
nicu71
addikt
persze hogy lehet!a laptopon a win7-be beállitod az "otthoni csoport megosztást",és kijelölöd a megosztani valókat. tehát be kell lőni a beállitásokat,win mediaplayernél is ott van hogy play to,ha jol megnézed elvileg látnia kell az optimust.Én ezt a samsung tv vel játszom el,meg a a pc között.jó dolog!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Воланд
titán
válasz gzbotii #6804 üzenetére
Hmmm, akkor lehet, hogy veglegesse tettek? Mert betaban meg az alkalmazasok szamatol fuggott.
(#6805) Dave™: jah, hogy azt is szamolja.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
blueMerle
veterán
válasz gzbotii #6792 üzenetére
De igen most lettem. Nem tudom hogy ez bármin változtat-e, egy faék egyszerűségű rendszernél Azért nefélj, egy galaxy s még befigyel mellette Ami az eladást illeti, azt bízd rám, biztos nem aprón fogom eladni fillérekért, és azt is csak akkor ha más gyártó valami elképesztően sokkal jobbat fog tudni felmutatni.
Nagyon megtetszett a WP7, baromi jó rendszer mert tényleg bármilyen Androidos highend telónak odacsap sebességben és kezelhetőségben, viszont mindezek ellenére nekem szükségem van "bizonyos okokból" az Android nyújtotta szabadságra is.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #6836 üzenetére
Azért nem volt, mert ahogyan korábban írta vki, a appok számától függ az előjövetele, de hogy mennyi ez én nem tudom.
Lényeg, hogy a resetelt Mangoban nincs benne (lévén, hogy vagy 15 gyár app van akkor), aztán akinek van kedve az kísérletezze ki mennyinél aktiválódik.
Szóval ez nem telefonfüggő, nekem anno RTM Mango reset után nem volt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #6873 üzenetére
tényleg szép!de csak mifelénk teljesit gyengén a bing,sztem sokkal jobb kereső a guglinál.de mivel a RÉGIÓS szinten nálunk a G. okosabb, desktopon én is azt használom,meg még az IE9 alá is tolok egy gugli toolbart.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #7417 üzenetére
Dehogy, hiszen a kezelőszervek tekintetében nem felel meg a követelményeknek (minden másban igen). Viszont mivel hardveresen pontosan azt tudja, mint a mieink így csináltak rá mókolt WP7-et.
(#7414) catroot
Oké, csak kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
spider80
őstag
válasz gzbotii #7436 üzenetére
végre? kb 4 hónapja jelent meg rá
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
MODERÁTOR
válasz gzbotii #7558 üzenetére
Mivel p2p-ben többnyire visszafele is töltesz, annyira nem, mivel a megosztás, már nem magáncélú használat.
(#7557) tutis:
Jó, ezt ne feszegessük. Az, hogy a letöltés legális, még nem jelenti azt, hogy akkor meg se vegyük. Már pedig te úgy kb erre reagáltál, hogy minek nekünk online bolt. Mellesleg az, hogy az artisjus "megengedi" a letöltést, nem jelenti azt, hogy ha találnak nálad zenét, el is hiszik..
Ennyi erővel felveszek minden rádióból, minden zenét, aztán had szóljon, minek vegyem meg nem?Mellesleg meg annyira nem hallottam még arról, hogy ha egy DJ kifizeti az adott számok után a jogdíjat, az onnantól kezdve úgy egyben mindenki számára elérhető és szabadon felhasználható lenne. Akkor ezt meg kellene magyarázni a VA albumok kiadóinak is nem?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
erdoke
titán
válasz gzbotii #7625 üzenetére
Alsó középkategória, nyilván a fiatalokat céloznák meg vele, erre utal a cserélhető hátlap, ill. a csiricsáré színek. Ha gyorsan esik az ára, illetve szolgáltatók agresszív árazással osztogatják, sikeres tömegtermék lehet tőlünk nyugatabbra.
Ettől függetlenül a kijelző körül lehetne vékonyabb a keret...
Mindenesetre az idén nem lesz számomra ütős WP7-es vas, az már szinte biztos.A legjobb aláírás a héten
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #7653 üzenetére
Semmi nem derült ki, viszont magával ragadott valami olyan a Nokiával kapcsolatban, ami évek óta már nem. Kicsit olyan, mintha kiszabadultak volna a palackból.
És nekem ez tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #7717 üzenetére
De ha egyszer az ájfon tényleg jobb?
Ettől ez még nem kaki. Amúgy meg, dual-core vs. single core, plusz a IE9 sem a leggyorsabb böngészők között van, ez látszik a sunspider és a browsermark pontszámokon is.Egy SE ARC S-től nem kapott volna ki.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #7720 üzenetére
Ez tartalomfüggő is, pl Te ma nem tudtad ugyanazt az oldalt betölteni, mint amit a tesztben van, lévén, hogy az 27-ei videó, ma meg 29-e van.
Ráadásul, én biztosan tudom, hogy a mostani WP7-ek Mangoval lassabbak némileg böngészdében, mint mondjuk egy Desire S (elégszer láttam működés közben). Nem sokkal, úgy fél mp-cel talán. És ez főleg a IE-nek köszönhető, nem a hardvernek (nézd meg a browsermark eredményeket, mondjuk Nexus One és WP7 között). Másfélszer több pontot ért el a Nexus, ugyanezzel a hardverrel.
De aki pontszámokra gerjed, az meg feldughatja magának.
ÉN elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz gzbotii #7741 üzenetére
Egyre több szolgáltató kínál EU-n belüli (napi, heti) adat roaming csomagokat fix összegért, esetleg a te szolgáltatódnál is van ilyen. Ha mégse, és a telefonod kártyafüggetlen, akkor vehetsz prepaid neted a magyar szolgáltatóktól, de ezeket részleteiben nem ismerem, meg kell nézni a honlapjaikon, mit kínálnak.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest