Hirdetés
Aktív témák
-
WynNyback
tag
válasz janeszgol #1089 üzenetére
Az a baj elfelejtetted ez az egész honnan indult. Mondhatni az internet. Lelkes emberek munka mellet hoztak létre oldalakat és minőségi tartalmat. Mostanra ebből akarnak megélni, de mivel az elmúlt 15 évben mindent "ingyen" kaptak a felhasználók -cserébe a reklámokért- ezért már nem akarnak fizetni a userek. Én nem emlékszem, hogy a PH lapcsalád szolidáris lett volna a nyomtatott sajtóval miközben az ő üzleti modelljük ép az online "ingyenes" tartalom miatt szakadt össze.
Nem az ingyenességről van szó, hanem arról, hogy a reklám nem fizetőeszköz. Eddig nem volt erre az oldalra előfizetési lehetőség most van, de milyen? Nem fizetek előre egy évre semmire. Miért nincs havi előfizetés? Vagy miért nem csinálják meg, hogy akár egy egy cikk ami komolyabb magában is megvásárolható miközben az ingyenesen nem érhető el?
Én egy darab reklámot nem türök meg a gépeimen már routerben blokkolom az ismertebb reklám oldalakat és ugyanezt teszem a cégeknél ahol rendszergazda vagyok. A reklám nem fizetőeszköz hanem egy agymanipuláló veszélyes egészségre ártalmas dolog. Ha egy tartalomszolgáltató csak reklám fejébe szolgáltat akkor az az ár olyan magas amit nem fogok megfizetni.
Blokk marad. Nem az én dolgom kitalálni milyen fizetési modelleket hoznak, de a mostani engem nem sarkal megvásárlásra mert nem fogok 1 évre előfizetni semmire sem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest