Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
Az 532-vel lehet videót, képet smart tévén megjeleníteni?
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
válasz scyllarus #384 üzenetére
Mert olvastam, hogy dlna képes, ami lehetővé teszi, hogy pl egy videót át stream-eljen egy smart tévére, azt hiszem. vagy mondjuk mint androidon egy fotót megosztani a tévével és ott nézni! Tehát nem a telefon képernyőjét akarom a tévére, bár azt hiszem azt is tudja talán a lumia beamer segítségével. Még kezdő WP felhasználó vagyok, eddig androidot használtam, ezért a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
-
tom570
aktív tag
válasz Ice_Man22 #399 üzenetére
Az áruházból letölthető youtube alkalmazás. Arra használom, hogy ott keresem meg amit szeretnék nézni majd a tévén játszom le.(gyorsabb mint a tévé youtube alkalmazásban a keresés)
Viszont a telefonra tudtok ajánlani valami jól működő videó lejátszót ami a x264 mkv fájlokat is kezeli?[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Találtam Lg tévéhez távirányítót, tökéletes, még tapipad is van rajta
-
tom570
aktív tag
A fényképező exponálási hangot lehet változtatni, vagy legalább hangosítani?
-
tom570
aktív tag
válasz epityesz #499 üzenetére
Nekem előtte egy galaxy mini 2-es készülékem volt, hát ahhoz képest ég és föld a különbség, még a kamera is sokkal jobb. A megbízhatósága nagyon meggyőző, de mégis sok dolog ami droidon egyértelmű, és magától értődő volt, itt hiányzik! Valamit valamiért
-
tom570
aktív tag
válasz scyllarus #503 üzenetére
Lehet igazad van, én is találtam plusz dolgokat, de pl alapvető szükségességek:nem tudok egy normális böngészőt találni amin minden engem érdeklő oldalt tökéletesen kezelne, ezért egyiken ezek az oldalak másikon azok az oldalak a harmadikon meg amazok az oldalak megnézése, olvasása könnyebb.Droidon opera azt kész,stb, ja plusz sehogyan nem tudok oldalakat elmenteni a későbbi offline olvasáshoz. Szóval ilyen apróságok amik bosszantóak. De végül is droidon sokszor meg egyszerűen nem lehetett hívást indítani, mert lefagyogatott, belassult. De hát nem is lennénk emberek, ha nem találnánk mindenben valami kis problémát
-
tom570
aktív tag
Nálatok volt már olyan, hogy nem akar csatlakozni más nyitott wifi hálózathoz? Ma tapasztaltam, hogy sem a párom munkahelyén, sem pedig kettő bevásárló központban nem volt hajlandó csatlakozni. Itthon a megszokott hálózattal nincs semmi baja. Van erre valami trükk?
-
tom570
aktív tag
válasz gabor_01 #638 üzenetére
Igen, android múlttal az embernek tud lenni hiányérzete. Pl sorok tördelése böngészőben, vagy legalább egy használható böngésző, tud hiányozni mint egy falat kenyér ( Menetrend: böngészőben megkeres, beállít az ami érint, majd képernyőkép készítése, hogy offline állapotban tudjam, hogy mikor megy a járat! elég vicces)
-
tom570
aktív tag
Lumia 532 készüléken nem érhető el a telenor mytv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest