Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz sziku69 #9327 üzenetére
Mikor rádugod, azért villan fel, hogy mutassa, kapja a töltést. A leírtak alapján azt feltételezem, hogy egy ideig töltődik, majd nem, aztán megint igen, de ekkor ismét felvillan a kijelző mutatva, hogy...
Próbáld meg másik kábellel, ha nem javul a helyzet, másik töltővel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz sziku69 #10570 üzenetére
"Csak ennyiféle" customból válogathasz asszonynak, úgy hogy az utóbbi időben (mióta eladtam) már nem frissítem az XDA oldalt. Azóta egy másik srác máshol gyűjti.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
senior tag
Szia, pontosan.
Ha ROOT-olva van, mehet rá egy TWRP és települhetnek a ROM-ok. Én a TWRP 2.8.6.0 -át használom már jó ideje, eddig minden ROM felmászott vele.
Ha asszonynak lesz, a korábban linkelt V7-et javaslom, azzal nem lesz nyűgje. A Milestone2 által linkelt gyűjtemény is jó, bár azok egy része azért még küszködik pár hiányossággal illetve nem tud többet, mint a MIUI...
Ha esetleg Marshmallow alapú ROM-ot tennél fel, a Resurection Remix -et javaslom, elég stabil, nincs tele sallang progikkal, alapból van benne GAPPS és rengeteg beállítási lehetőség van benne. -
Milestone2
nagyúr
válasz sziku69 #10573 üzenetére
A MIUI verzióváltás (sajnos) nem egyezik minden esetben Android verzió váltással is.
Így van olyan készülék, ami V8-on már Androoid 6.0-án van és van olyan is ami V8-on még Android 4.4.4-en (holott a Customok már 6.0-án)Igen, a Resurrexction Remix elég strapabíró volt. Illetve a Flyme meg az EMUI portok is jók szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
sziku69
őstag
válasz sziku69 #10575 üzenetére
Mobile Uncle Tools. Ezt nem találom. Van valami más alternatíva? Ez nem jó?
-
Milestone2
nagyúr
válasz sziku69 #10576 üzenetére
MUT-ot próbálok keresni. MTK chipset lévén a MUT a biztosan jó.
Ez? http://www.mediafire.com/download/qi6o60l8772h6fy/MobileUncle_3.0.0_2016.02.02.apk[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Nyomj factory resetet es mondd hogy uj rom. Legalabb nem rontod el a keszuleket.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
senior tag
válasz sziku69 #10654 üzenetére
Szia, a [6.9.15]-ös Vagyula féle ROM a legújabb, ami ROOT-os és GAPPS is benne van alapból. Teljesen stabilan használható, jó benne minden.
Sajnos kb. bármelyik V8-ra igaz, hogy "tiszta telepítéssel" felrakva térerő gondok vannak.
Ezt úgy tudod orvosolni, hogy előbb felrakod a [6.5.26]-os V7-et, majd telefon reboot után az updaterrel egyből rátolod a V8-at. -
senior tag
válasz sziku69 #10656 üzenetére
Szia, NEM.
- TWRP-vel (javaslom a 2.8.6.0-át) felteszed clean installal a V7-et, majd reboot.
- Megcsinálod a szokásos kezdeti beállításokat (nyelv választás stb.), majd az SD kártyára felteszed (ha még ne tetted fel) a V8-at.
- Ezután a megnyitod a frissítés menüt, majd ott ROM telepítés kiválasztása menüpont. Itt ki kell választanod a V8-at, amit a telefon ráfrissít a V7-re.Elvileg gond nélkül mennie kell.
-
senior tag
válasz sziku69 #10826 üzenetére
Azt nem tudom melyik MIUI van fent neked, de a problémádat alapvetően 2 dolog okozhatja: Hardveres vagy szoftveres probléma.
- Én első körben biztos keresnék play áruházon egy kamera appot, hogy azzal mit csinál a telefon.
- Ha nem javul a helyzet, még mindig mehet egy hard reset / új ROM.
- Ha a hard reset se segít, akkor sajnos lehet behalt a fókuszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.