Ez a cucc valóban túlárazott, de arrogancia a bénák fegyverének beállítani a hőmérőzést. Főleg, hogy mint írták korábban michelin csillagos séfek konyhájában is állandó eszköz.
Persze meg lehet tanulni érzésre is sütni, főleg ha 1 tűzhelyen 1 féle húst mindig azonos edényben készítesz. De aki kisérletező kedvő és mondjuk a tonhalsteaktől kezdve a "pulled lamb shoulder" (sry angolul főzök ) át mondjuk pork belly-t is csinál annak erre nem lesz lehetősége. Sok hús van aminel igen pici az a sweat spot amikor már rendesen elkészült de még nem kezd el kiszáradni és szaftos marad.
Amúgy nekem is újabban a szuvidálás majd rápirítás jön be. Azzal nem lehet tévedni és még ha full kezdő vagy is 10/10 éttermi szintű lesz a hús.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3