Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
z0d1AK: Ahogy a szabályzatban is írva vagyon, nem lehet egy cikket két különböző kategóriában is nevezni, kivéve ha a cikk egy sorozat része, és a sorozatot külön is nevezed az ahhoz tartozó kategóriában. Kérlek döntsd el, hogy melyikbe kerüljenek, majd írd meg.
kaller1: Kérlek nevezd meg, hogy melyik cikket, melyik kategóriába kívánod nevezni.
stevve: Köszönöm a nevezést. Az írásba be fogom írni.
Taky: Köszönöm.
woland_y2k: Szerintem maradjon egyben az egész, bár majd folyamatosan követni kell, de a szétszedése meg a usered dolgát nehezítené meg(eddigi tapasztalataim alapján, ezt nem is olyan nehéz feladat kivitelezni)
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #7 üzenetére
Bármivel lehet nevezni. Próbáltam úgy kialakítani a kategóriákat, hogy az írások legtöbbjét lefedjék.
Nyugodtan nevezhetsz, veszíteni nem veszítesz semmit.
feliks: Rendben, beírom. Köszönöm a nevezésed.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Közben belenéztem az eddig nevezett cikkekbe, és egy pár nem felet meg a kritériumoknak.
stevve:
Ezeket az írásaidat sajnos nem tudod nevezni:
Hardvermustra HD filmekhez
3D eljárások a mozikban
Zotac IONITX-A-U - az ideális HTPC?
IMAX – Maximum mozi
RealD 3D – mi folyik a vászon mögött?Ezek mindegyike 2009-ben készült, valamint a sorozatok egyik tagja sem íródott 2010-ben. Így ezek kiestek
ArchElf:
Az elsőre: Nem úgy kell tekinteni, hogy 12 kategória, hanem a 3 fő kategóriákban 4-4 kategória. De ha van jobb ötleted, akkor várom a javaslatokat. Persze az ilyeneket kerüljük, hogy "szakmai legjobb, közösségi legjobb, legjobb blog, és kész...".
A másodikra: Az említett oldalt is szívesen veszem, ha megcsinálod nekem, köszönöm. Mellesleg akkor az Oscar Díj is mehet a kukában, mert itt van nekünk a facebook like?
A harmadik: És szintén várom az elképzeléseket.Köszönöm az észrevételeidet.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Először is: Remélem senki nem felejtette el, hogy aki nevez valamit, az nem szavaz rá automatikusan, tehát azt külön kell. Lehet egy hozzászólásba, de mindenképpen ki kell emelni külön, hogy "akkor szavaznék", és a cikkben bemutatott módon megtenni.
kaller1: Beírtam a két cikket. Köszönöm a nevezést
olbaidhun: Sajnos csak 2010-es írásokat lehet nevezni. Olvastam, hogy bele lett szerkesztve 2010-ben, de attól még az írás 2009-es, és hát ha az egyiknek nem engedem, akkor a másiknak sem fogom. Tehát ezt az írást, nem nevezheted: LG ARENA - FAQ
A még béta verziókkal akkor térj vissza kérlek, ha megjelentek a címoldalon, vagy ha inkább a blogos kategóriákba szeretnéd nevezni. Címoldalas kategóriába nem teszem be, hogy aztán cserélgetni kelljen.
Végül a starcraftos Gamepod. Itt csak a Logouton megjelent cikkek játszanak.
Nordic: Nevezésed elfogadva, és bekerült.
Speeedfire: Szintén bekerült.
The DJ: Szintén
mrhitoshi: Nevezés és szavazás is elfogadva.
talmida: Kérlek írd meg, hogy melyik kategóriában szeretnéd viszont látni őket.
malwy: Kyrabaybee bejegyzése 2009-es, így az nem játszik.
D1Rect: Jó ötlet, csak akkor ha jön valaki, hogy Ő szeretné módosítani a szavazatát, mert egy sokkal jobb írás jelent meg, mint amire eddig szavazott, akkor hogy ellenőrzöm le, hogy Ő tényleg szavazott?
Bada Bing: Beírtam.
nemethati: Beírtam.
Vakegérke: Beírtam.
Sweet Lou 6: Legközelebb a cikk címét is írd bele a hozzászólásba, valamint a szerzőt is linkeld, ha nem saját cikket nevezel.
z0d1AK: Beírtam.
Sepi84: Beírtam.
Üdv. H
-
-
Hasek
Közösségépítő
talmida: No, beletettem az írásba őket.
Atom_Anti: A Te írásod is belekerült.
D1Rect: Rendben, ennek nincs akadálya, csak előbb várjuk meg, amíg megjelenik.
JetiRulez: A blogjaidból szerintem nyugodtan nevezhetsz, bár ez a Te döntésed.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A újabb nevezéseket beírtam.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Frigetrus: Nevezésedet beírtam
lizakattila: Szintén
vitko: Szintén
pointer4: Szintén, és természetesen a készítő, szavazhat a saját cikkére, de ez a szabályok közt is ott van.
Alpi: Az írás 2009-es így sajnos nem nevezheted.
Vegadog: Azaz írás, nem egy sorozat(legalábbis erre utaló nyomot, nem találtam), így a IV. kategóriában nincs keresnivalója. Legközelebb viszont, linkeld is a szerzőt kérlek.
Ipse89: Nevezésedet beírtam.
nothin: Az írás 2009-es, így ezt sem lehet nevezni. Értelemszerűen, gamek!ller szavazata így érvénytelen.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
válasz vsgaborr11 #126 üzenetére
Nevezésedet beírtam.
Emlékeztetőül mindenkinek:
A szavazatok aktuális állását, jövőhét kedden fogom közzétenni.Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
--------------------------------------------------------------------------------
Szavazatok eddig frissítve.
Következő frissítés: 2010.09.28
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Itt lehet megtekinteni a tényleges szavazatokat: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
--------------------------------------------------------------------------------------------
A szavazás idáig frissítve
A szavazatok: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Gondolom inkább nevezni szeretnél.(lévén, hogy ezt még nem tetted meg.) Ezt be is írtam.
Tényleges szavazatnak viszont nem veszem, egyrészt ez nincs számomra megerősítve, másrészt azt külön kell megtenni(tehát hogy a nevezés, az nem szavazás egyszerre)
Ja, és szavazatok frissítése, jövőhét kedden!
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
waithEard: Nevezésedet, beírtam.
Radioactive: A nevezendő cikkeid, mindegyike 2009-es. Sajnálom, de most csak 2010-es írásokat lehet nevezni.
Ndruu: Nevezésedet beírtam.
SymbianOS: A következő írást, sajnos nem nevezheted, ugyanis 2009-es: ""Játék" a G80-nal!". A többit beírtam.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Azt majd a közönség dönti el(illetve a szavazók), hogy melyik blog a legjobb. A kategóriák adottak. Minden olyan kategória meg van a blog részlegben is, mint az összes többiben, csak összesűrítve(ez a legjobb blog kategória - de ezt a kategória ismertetőjében is el lehet olvasni). Ezenfelül még van a minőség(tehát szerkesztettség, helyesírás, téma kidolgozottsága), illetve a hasznosság(az adott téma hasznossága), és végül a sorozat. A továbbtördelés csak ezek ragozása lenne.
bacsis: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Tisztázzunk egy dolgot, mielőtt félreértés születik:
Ha sorozatként neveznek valamit, akkor csak és kizárólag a sorozat egészére lehet szavazni. Nem lehet cikkekre bontva leadni 1-1 voksot, mert az összes cikk egyszerre van jelen. Kivétel ez alól, ha a sorozat egyik(vagy több) tagját, nevezik egy másik kategóriában is, külön. Ekkor nyilván arra lehet külön szavazni, az adott kategóriában. De még egyszer mondom(írom), a sorozat kategóriában, 1 sorozat, egy egészet jelent.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Keresztapper #260 üzenetére
Nevezni, nem nevezheted, mert már előtted nevezésre került. Amennyiben szavazni szeretnél rá, azt megteheted, de amíg ezt nem erősíted meg, addig nem veszem annak.
fLeSs: Sajnálom, de most csak 2010-es írásokat lehet nevezni.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A szavazatok ezidáig frissítve.
A leadott szavazatokat itt lehet megtekinteni: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szavazatok frissítve
A leadott szavazatokat itt lehet megtekinteni: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A nevezéseket beírtam.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szavazatok frissítve!
A leadott szavazatokat, itt lehet megtekinteni: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz old rocker #302 üzenetére
Szia!
Az "Egy szívinfarktus margójára" c. írást mindjárt beleírom a cikkbe.
A saját írásom nevezését viszont, vissza szeretném utasítani. Nem tartanám túl etikusnak, hogy a saját cikkemet is versenyeztetem, miközben Én vezénylem ezt a versenyt. Valahogy ellenkezik az igazságérzetemmel. Mindenesetre köszönöm, hogy gondoltál rám, de ezt most visszautasítom.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A nevezést beírtam
Egyúttal a szavazatokat is frissítettem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A leadott szavazatokat, itt lehet megtekinteni: [link]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A szavazatokat ezidáig frissítettem
------------------------------------------------------------------------------------
Az eddig leadott szavazatok, itt megtekinthetőek(Figyelem! Nagy terjedelmű kép!):[link]
Pár információ:
A soron következő és egyben utolsó szavazatfrissítés zárás előtt: 2010 December 30.
Az utolsó nevezési lehetőség: 2010 December 31.
Az utolsó szavazási lehetőség(tehát a zárás): 2011 Január 31.A nyereményekről információk kerültek az írásba. Ez még változhat, de pánikra nincs ok: ez az esetleges változás, csak bővülést hozhat magával. A most közölt nyeremények tehát, fixek.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A újonnan érkezett szavazatokat hozzáadtam.
Következő szavazatfrissítés és eredményhirdetés: 2011. Feb. 01-03.
Utolsó nevezési lehetőség: 2010. Dec. 31. - Holnap!
Utolsó szavazási lehetőség: 2011. Jan. 31.Oti86: Írásod 2009-es, így sajnos nem nevezheted.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Figyelem!
Szabálymódosítás!Kénytelen voltam bevezetni egy új szabályt, így a vége előtt, ugyanis egy igen kellemetlen helyzet alakult ki az elmúlt pár napban. Igazából ez számomra is elég kellemetlen, hiszen nem tudom, hogy most mi az igazság. Ennek okán jött létre az új szabály. Mivel már így a verseny vége előtt vagyunk, mondhatjuk hogy nincs értelme. Ez így is van sajnos, de már nincs mit tenni. Hatása majd inkább a következő versenyben lesz, de akkor jelentős.
"UPDATE 2011. 01. 27.: Kellemetlen okok miatt, így a verseny vége előtt ki kell kössek egy új szabályt. Lehet késő már, de legalább kiváló lecke volt a továbbiakra. Nem szavazhatnak azok a felhasználók, akik 2010. Dec. 31. után regisztráltak, kivéve ha legalább a lelkes-újonc rangot elérték. Az eddig beérkezett szavazatokhoz már nem nyúlok."
Mint az olvasható is: Az eddigi szavazatokhoz nem nyúlok. Nem lehetne értelmesen igazságot tenni.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Emlékeztetőül!
Szavazni már csak ma lehet, egészen, amíg az óra 23:59:59.9-t nem mutat. A 00:00-kor beérkezett szavazatok(és persze az utána érkezők is) már nem kerülnek beszámításra.
Z0d1ak: Jól van. Örüljél.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A szavazás lezárva!
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
A szavazatok frissítése és az eredményhirdetés, sajnálatos módon csúszni fog. Nem tudok címlapos cikket sem írni, sem szerkeszteni. Mivel éjszakás leszek a mai napon, így megvárni sem tudom, amíg megoldás születik a problémára, így csak holnap tudok tenni az ügy érdekében.
Üdv. H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest