2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Logout Díj 2010

A logout legjobb írásai, a 2010-es évben! Nevezz és szavazz!

[ ÚJ TESZT ]

Logout díj

Útjára indítom ezennel az első Logout Díj versenyt, amely a 2010-es év legjobb Logout-os írásait keresi. A végeredmény csak rajtatok áll. Nevezzétek és szavazzátok a cikkeket!

Terveim szerint, ezt a hacacárét minden évben útjára indítom (természetesen az adott év cikkei számára). Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mivel korábban nem volt ilyen, akkor a korábbi évek cikkeit is lehet nevezni? Sajnos nem. Maradjunk csak 2010-nél. Ha a korábbi éveket is beszámítanánk, akkor az temérdek mennyiségű cikket jelentene, már csak kategóriánként is. Egy kivétel van (illetve három), ha egy sorozatot nevezel. Ha egy sorozat legújabb tagja 2010-ben készült, de mondjuk a többi a korábbi években, akkor attól még az egész sorozatot (együtt) bátran nevezheted a "legjobb sorozat" kategóriában.

Van értelme ilyen korán szavazni? Mi van ha most egy augusztusi cikkre szavazok, de decemberben kijön egy jobb? A szavazatokon lehet módosítani. Természetesen ehhez az is kell, hogy Ti átláthatóan szavazzatok, de minden részlet le van írva a szavazás és a nevezés mikéntjéről a következő oldalon. Kérlek olvassátok el figyelmesen, a későbbi félreértések elkerülése végett.

Nevezni, 2010. December 31.-ig lehet

Szavazni, 2011. Január 31.-ig lehet

A részeredmények hetente kerülnek frissítésre, egészen 2010. December 31.-ig. 2011. Január 01.-től viszont nem kerülnek közlésre friss adatok, csak majd a végeredményt kihirdető írásban, amely 2011. Január 31. után várható.

A nyereményekről: Mivel ez nem egy hivatalos verseny, így a nyeremények ügyében sem kell nagyokat álmodni. A verseny nem a 100.000 forintos jutalmakról szól, hanem egy aprócska elismerést kíván nyújtani a cikkíróknak.
Jelenlegi állás szerint: Az címlapos és a közösségi írások első helyezettjei egy-egy névre és cikkre szóló kis serleget kapnak jutalmul.
A nyereményeket az előzetes egyeztetés alapján, személyesen vagy postai úton juttatom el a nyerteseknek. Ez nagyjából Február közepén lesz esedékes.

Ha észrevételed, vagy tanácsod lenne, azt nyugodtan leírhatod. Egyedül arra kérlek, hogy tedd OFF-ba azt a hozzászólást, hogy átlátható maradjon a szavazás.

A későbbiekben, esetlegesen előforduló félreértések és viták okán, a szabályok módosításának jogát fenntartom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.