Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Chow
tag
Üdv,láttam hogy néhány G3-nak van felül kihuzható antennája, ami itt van Mo-n 2gb/16gb változat annak ugye nincs? és a 3gb/32gb-nek sincs akkor ugye? csak akkor ha Koreabol jön?Mármint ha pl. UK-bol behozatok egy 3gb/32gb-t annak ugye nem lesz felül antenna?
iPhone 14 Pro
-
Mr.Chow
tag
üdv! ilyen telefont szeretnék venni és az lenne akérdésem hogy zsebben mennyire fér el?
iPhone 14 Pro
-
Mr.Chow
tag
Sziasztok! Telefont vásárlást tervezek, 2 befuto van:LG G3 és Nexus 5 tudnatok pro kontra erveket mondani? Mert egyszerun nehez a valasztas, az lg ben a gyonyoru kijelzo tetszik, nexusban pedig a smoothsag, nade irtak itt paran hogy nem annyira smooth a g3 de az uj i vagy h szoft.frissitessel erezhetoen gyorsabb.mivel nekem eddig csak iOS volt, es mondjuk megveszem azzal a szoftverrel ami gyarilag kijott. De fel akarom rakni ra ezt az ujat ami smooth, ahhoz kell valami nagy programozoi tudas vagy valamilyen 1 gombos megoldassal is feltudja rakni aki eleteben nem hasznalt droidot?
iPhone 14 Pro
-
Mr.Chow
tag
Sziasztok! Telefont vásárlást tervezek, 2 befuto van:LG G3 és Nexus 5 tudnatok pro kontra erveket mondani? Mert egyszerun nehez a valasztas, az lg ben a gyonyoru kijelzo tetszik, nexusban pedig a smoothsag, nade irtak itt paran hogy nem annyira smooth a g3 de az uj i vagy h szoft.frissitessel erezhetoen gyorsabb.mivel nekem eddig csak iOS volt, es mondjuk megveszem azzal a szoftverrel ami gyarilag kijott. De fel akarom rakni ra ezt az ujat ami smooth, ahhoz kell valami nagy programozoi tudas vagy valamilyen 1 gombos megoldassal is feltudja rakni aki eleteben nem hasznalt droidot?
iPhone 14 Pro
-
Mr.Chow
tag
Ezer köszi a válaszokat! [link] elvileg ez a moto shamu kiszivargot fotoja 5.9 col de ez mar a g3 hoz is képest nagyon nagy, szoval moto shamut kizárom ha ilyen lesz
iPhone 14 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs