Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz szabonagyur #533 üzenetére
Nem vágod kurvára a történetet. Meg ferdítesz elég rendesen. Leírtam hogy ha a cpu meg az nv vga is megy egyszerre akkor nincs turbo. Ez így van beállítva. Nem azért vesz vissza mert nem bírja tartani az órajelet. Alapórajelet tartja ez a lényeg. Nincs thermal trottling még fixált 3 ghz-es órajelen sem. Nem 100 fokos, és nem főzi le a kávét, tojást se lehet sütni rajta, én csak ezt bizonygatom, meg hogy használható normális feltételek mellett, és átlagos használattal a laptop. Nem próbálok senkit meggyőzni hogy ez a tökéletes gép, csak cáfoltam azokat az állításokat hogy ez használhatatlan 100 fokos kávéfőző, a hulladék anyagminőségre is írtam hogy nem az, mert 2014 év végi a gép és 3. tulajdonos vagyok. Szervízt még nem látott. Nem kell azt terjeszteni hogy az összes gép anyaghibás mert nyilvánvalóan nem az. Drágább társait nem veri le ezt sehol sem írtam, megint csak kitalált dolgokat írkálsz. A viszont látásra!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs