Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    azért nem kell elájulni a falusi termesztéstől sem, hallottam már "hát kénytelen vagyok dupla annyit belerakni, mert a ráírt adag már nem pusztítja el őket".

    meg olyat is posztolt egyszer valaki, hogy a szomszédja megsajnálta amint darabonként szedi a krumplibogarat (a bio szellemében), aztán neki is át-átpermetezett amikor a sajátját tolta.

    persze még mindig a legbiztosabb a saját, de hát én se tudom mi van a földben-vízben.

    a pick rákóczi is 60%+ import "dioxinos" német meg másföldi, pont most volt ugye botrány. de hát ugyanígy botrány volt az egyik pármai sonkásnál meg olivaolajasnál is, szóval nem egyedi.

    házitejből tegnapelőtt csináltunk sajtot, majd leszen írva. régen rajongásig szerettem a vastag tejfölt, ami forraláskor lett a tetején. de normál tejnek (elvileg magyar) dobozost tolunk mi is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés