Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pr3no
tag
válasz shootme2 #4033 üzenetére
Próbáltam felrakni millió kernelt már, amit te linkeltél azok közül is az összeset, valamelyik után be sem kapcsolt, valamelyik után bekapcsolt, de wifi ugyanúgy nem volt. Aztán leszedtem ezt a programot, és ezzel is próbáltam kernelt telepíteni, utána nem kapcsolt be. Ezután manuálisan is próbáltam kernelt telepíteni, ezek közül mindhármat kipróbáltam, ugyanúgy vagy nem kapcsolt be, vagy a wifi szintén rossz volt. Az első hozzászólásban található kernelt is felraktam, meg egy német fórumon is nézegettem hozzászólásokat, ott is kernelcserét javasoltak, de akármit rakok fel nincs wifi.
Mi lehet a megoldás? Vagy hagyjam az egész romot? Annyira amúgy sem fontos a custom rom, csak mindenképp olyan romot akarok, amibe van init.d támogatás, hogy az INT2EXT4+ működjön vele, nem tudom a stock romra ha felrakok egy másik kernelt init.d támogatással akkor az úgy jó-e.
Illetve még egy kérdés: 898-ról tényleg nem lehet 889-re sehogy visszamenni? Nem csak annyi lenne az egész, hogy egy 889-es stock romot kell flashelni?
-
heidricha
őstag
válasz shootme2 #4244 üzenetére
Nyomom mindkettőt, és közben be az USB? Ehhez kell még valaki, képtelenség egyedül. Amúgy ilyesmit próbáltam, de persze a nyomás és a dugás közt el kellett engednem.
Na majd egy közös dugást még megpróbálok. Amúgy lehet, hogy a sors nem engedte, mert közben a PC felfordult. Nem ad ki 5V-ot a táp, semmi periféria nem működik, ha a flash közben kakkantja össze magát, alighanem szívhatnám a fogam!
Köszi!
-
saviboy86
csendes tag
válasz shootme2 #4316 üzenetére
Helló!
--- az OCboot nem jött be továbbra sincs wifi...
--- a 1200 oc kernel sem jó, Huawei felíratnál megáll és tovább nem is megy....
--- a bootop kernel sem jó, Huawei felíratnál megáll és tovább nem is megy....
--- a frush kernel sem jó, Huawei felíratnál megáll és tovább nem is megy....Várom a további ötleteket....
-
saviboy86
csendes tag
válasz shootme2 #4346 üzenetére
ICS OS-os rom gondolom ez: [link] erre gondolsz???
Mert nekem is ez van fent jelenleg...
De a proci húzáson és a swap-oláson kívül a wifi és az adatkapcsolat nem megy....
ha nem erre a rom-ra gondoltál akkor tudsz dobni egy linket amit te is használsz a romról???
köszi!
Arra már én is rájöttem hogy a michelkovacic rc1 rom nem működik,mert a procihúzás után is már szét fagyott a teló,pedig csak 1018ghz-ig volt húzva...így le is töröltem a rom-ot... -
saviboy86
csendes tag
válasz shootme2 #4349 üzenetére
értelek benneteket woodworm
és shootme2 !!!
na ez az isc os rom van fent a shootme2 általad linkelt kernellel ami B898-as azon belül az ocboot kernellel de a wifi sehogysem akar működni....
[link]
próbaként már ezt is feltettem de proci húzás nélkül és swapolás nélkül is nagyon fagyogatott már így ez a rom számomra tárgytalan lett és a wifi sem működött rajta...
lassan már nincs olyan rom amit kine probáltam volna...
Valszeg valamit tuti kihagyok ha azt állítod hogy az a rom amit előbbi hsz.-ben linkeltem be te neked is azzal tuti működik a kernel...
Csak a kérdés hogy mit hagyok ki,melyik lépést és hogyan...ezért is kértem valakitől egy működő leírást lépésről lépésre hogy megtudjam nézni hogy melyik az a fontos lépés amit valszeg mindig kihagyok....[ Szerkesztve ]
-
saviboy86
csendes tag
válasz shootme2 #4354 üzenetére
Sajnos így sem jött össze!
Pár óra múlva teszek fel 64bit-es rendszert a gépre azt meg probálom a Y200Toolbox-ot,csak el kell mennem a rokonokhoz lerólni a kegyeletem....
Halottak napja miatt!!!
Viszont nagy segítség lenne ha valaki fel venne Skype-ra,és ott tudna segíteni....
Na meindegy megyek azt még jelentkezek!!!
Köszönöm a sok segítséget tőlled is és még azoknak is akik próbálnak nekem segíteni.... -
rostiron
őstag
válasz shootme2 #4483 üzenetére
Igazad van az enyém vége 897. Megcsináltam a factory resetet most gyárinak tűnik, de továbbra is halk.
Beszélgetés közben minden ok. a mikrofon is meg a hangszóró is. De a csöngés HALK.
Lehet hogy a készülék szart be ??Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
methyl
tag
válasz shootme2 #4521 üzenetére
Köszi, akkor itt ennyi amit tehetek?
899-es ROM-ot viszont nem találok sehol sem... hogy felrakjam újra. Csak 898 az elérhető stock ROM, ami letölthető.Mert arra gyanakodok hogy lehet hogy nem ártana újra felraknom, mert néha olyan furán működik a telefon. Plusz gyári beállítás visszaállítása után sem látszik minden gyári applikáció.
Szóval én újra felraknák vmi gyári ROM-ot.... a biztonság kedvéért.''Nem én vottam''
-
woodworm
veterán
válasz shootme2 #4529 üzenetére
Elkészítettem, plusz beleraktam az eredeti recoveryt a rootcsomagba, így egyszerűen vissza is tehető. Bár bitre ugyanakkora, tartalomra mégsem egyezik a 898-aséval.
Szeretném megkérni a rootolt 898, 899-es tulajdonosokat, hogy ha lehetőségük van, készítsenek már egy gyári reset utáni cwm mentést és osszák már meg velünk. Nálam elérhető egy a 889-esről, ezekkel kiegészülve gyorsabban lehetne visszaállni custom romokról az alapra. Ugyanis legtöbben elfelejtik a rootolás utáni első mentést.
-
-
rostiron
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest