Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
remélem nem lesz belőle flame:
HTC_203: "Frissítés érhető el a telefonhoz"
Gondolkodtam egy kicsit, és mégsemet nyomtam Egyenlőre még nem érzem a hiányát ezeknek a feature-öknek.
bocs
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
folyamatos 3g/wifi, energiatakarékos ki, szokásos fb+mail+időjárás+dropbox+gdrive sync + foylamatos gps trackelés:
Simán kibírna 1.5 napot, néha 2-t is. (minden este töltöm)A desiremnél vettem észre korábban, hogy inkább az befolyásolja, milyen "nEhEzEn" tud kommunikálni. Pl.: ha kint motorozunk valahol a határban, ott egy fél nap alatt lemerül és rá se nézek!
Egyébként egy átlagos napon (amivel kb a 1.5-2napot számoltam, az nagyságrendileg a következő:
wifi 20 óra, 3g 4óra.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
Én még szerencsére mindig nem tettem fel, pedig 2-3 naponta felbukkan a kis karika nyíllal. És ha nem kerül be garanciában valamiért, akkor szerintem ez így is marad.
A blinkfeed érdekelne talán, de a sense5 egyáltalán nem. Esetleg valami blinkfeed alternatíva létezik a korábbi verzióra?
UI: -=Libria=- a gyári RUU-t szerintem vissza lehet tenni, csak azt nem tudom, hogy kell-e BL-t nyitni hozzá?!
-
dwelablack
tag
Ha már hangszóró probléma merült fel. Nekem pont ellenkező a problémám. Olyan hangos, hogy muszáj eltartanom a fülemtől (már úgy veszem fel a telefont, hogy egyből nyomom a hangerőgombot lefelé). Ilyen amikor jól működik?
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
2 év HOX-olás után szeretnék megválni a kis masinámtól. Ha megkérlek Titeket, segítenétek belőni a hirdetésem, reális ez most?
PH hirdetés
Átesett ez is a szokásos kijelző cserén és főpanel cserén kb 1 éves korában, most felül megint látszik picit a sárgulás. Kicsit örülnék neki, ha hozzáértő venné meg (mert hiába magyarázom az érdeklődőknek, hogy ezek ilyenek, mindenki túl okos ), esetleg innen nem érdekel valakit? Megválnék tőle azon az áron, amit reálisnak mondtok érte.Igazából tényleg sajnálom eladni, mert tényleg ez volt az a hTC amelyiknél a legnagyobb WOW volt az első használatnál. (az utódjának nem sikerült ekkorát dobbantani a szivemen)
Köszi a segítséget,
Üdv,
Gyula[ Szerkesztve ]
-
dwelablack
tag
Igen, ez az opció is nagyon érik bennem annyi a bibi, hogy a OneV-vel ugyanígy tettem, mondom ha másnem GPS-nek megtartom. Szóval az is ott van a fiókban
Megvan már régóta az utódja, szintén egy htc.Köszi azért, még meglátjuk. Igazából egy alternatívára lehet megtartom. Fel tudok vele okosítani egy buta tv-t. Van hozzá mhl kábelem, fixen rádugom a tv-re, aztán annyi. Vagyis majdnem jó az ötlet Így nem tudom tölteni a telót
Szóval lehet mégis mennie kell[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest