Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Nekem ez az egybehaz nem bejovos, ahogyan az uzemido sem.
Kivancsi lennek milyen hangchip van benne, de gondolom meg mindig nem wolfson.
Jo lenne erre lecserelni a Desire-t de nagyon kivancsi vagyok a tobbi gyarto megoldasara is, gondolok itt az LG negymagosara, ami a 2xbol kiindulva wolfson chipes es messze a legolcsobb a ketmagos mezonyben, a samsung s3asara, vajon mit mutatnak fel es vegezetul, de nem utolsosorban, sot, legfokeppen a huawei ascent d quadjara... a veletechen elvileg ki lesz rakva, naggyon kivancsi vagyok. (Mondjuk orom lenne, ha a meizu MX negymagosa is hasonlo felbontast es meretet tudna magaenak ) -
ThorsHUN
őstag
Meg a 2 evre szerzodes eseten 5 ropi kulonbseg a domino-s artol... naaajsz...
Az a baj, hogy ez nem csak a szolgaltatok hibaja, hanem a fogyasztoke is. Tul sokan trukkoztek a vallalas es nem fizetes majd a nyomtalanul eltunessel, hogy a szolgaltatok alacsonyan tarthassak a keszulekarakat. Koszonjuk nekik... (mondjuk szerintem pont a csucskeszulekek azok amiknel joarasitani kellene... bar ha igy is fogy...)
No meg azert az is gaz, hogy a hivatalos forgalmazonal ujonan megjelent (varhatoan egy honapon belul 20 ropit vagy tobbet eso) fuggetlen keszulekartol 15-20 ropival kevesebbert aruljak a fuggo keszulekeket... (kivetel ugye a mozaik dijcsomagok)
-
ThorsHUN
őstag
válasz pingwin011 #826 üzenetére
Jajj persze megelhetesi telefoncsalas, mi?
Mennyi mindent akarnak rafogni erre??? Persze konnyebb masra mutogatni, de sajnos itthon sokan trukkoznek ahol tudnak es ebbe belekerult a telefonlenyulas is...
De ez nagyon OFF. -
ThorsHUN
őstag
válasz pingwin011 #828 üzenetére
Mar bocs, de a szegenyseg =/= bunozes.
Nagyon OFF utoljara:
Egy gyors szosszenet es tobbet nem vagyok hajlando a temaval foglalkozni.
Szegeny csaladban notem fel, oten vagyunk testverek es en vagyok a legidosebb. Volt olyan is, hogy anyam joszivusegbol hozzank koltoztetett valami raszorulo sracot, meg apam segitett egy szakadt hajlektalant, aki hozzank jart kajaert, meleg vizert, teaert.
Atlag feletti magassaggal es termettel buszkelkedhetunk, igy az elfogyasztando kaja mennyisege sem volt mindegy. Volt, hogy lukas cipoben (raadasul iszonyat bena, korosztalyomhoz nem meno cipoben) kellett jarnom honapokig... egyszer nem merult fel sem bennem sem apamban, vagy anyamban, hogy lopnunk kellene "megelhetesbol", pedig hidd el minden segitsegre ra voltunk szorulva.
Nekem senki ne mondja, hogy megelhetesbol KELL bunoznie. Bunozni nem kell, hanem egy olyan "lehetoseg" amit a torveny buntet, a szegeny ember meg vagy kihasznal vagy nem. Az o dontese, de nincs rakenyszeritve. Tudom milyen szegenynek lenni, szal nekem senki ne mondja meg, hogy "ha te olyan helyzetben lennel"... voltam es megis tuleltuk ugy, hogy nem bunozott senki, sot meg meg is osztottak anyamek ami volt... foiskolat vegeztunk hugommal, amelyikunk akart, volt lehetosege mehetett foiskolara is...Ez nem a kormany felelossege vagy a partoke (bar rajuk is van mit fogni boven), hanem az embereke, akik hagyjak magukat sodrodni az arral es az emberi meltosagukat felredobva tesznek keresztbe maguknak es az orszagnak.
Szal ezt a megelhetesi bunozest, foleg telefonos temaban pls ne... mert ha kenyeret lop a csaladnak meg aszondom, hogy ok megelhetesbol csinalja, de mobiltelefont a szolgaltatotol? Ugyanmar...bocs mindenkitol. Befejeztem
-
ThorsHUN
őstag
Valaki meg tudna mondani, hogy erre az SD kartyat igenylo progit (pl IGO) hogyan lehet feltelepiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest