Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ray blu
tag
válasz Sorcery #8943 üzenetére
Elvben frissül, a gyakorlatban nem igazán.
Sőt, nekem a minimum 1 órára van állítva, de néha ötletszerűen mutat pl 24 fokot déli 35 foknál. Ha manuálisan frissítem, akkor frissül is, de néha 10-20 perc múlva megint rossz értéket mutat. Ez rohadt bosszantó dolog. Jelzem, mindenféle adatkapcsolat engedélyezve van, a fancy, meg egyéb widget frissül is, ez meg hol igen, hol nem.MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
james008bond
őstag
válasz Sorcery #8941 üzenetére
HD Widgets. Merem állítani, szebb, mint a gyári Sense, főleg a teljes kijelzős óra-időjárás-kapcsolós panel...ja és 15 percre is be lehet állítani, az időjárást magyar nyelven is kiírja...szerintem messze a legszebb ilyen jellegű widget, rengeteg beállítási lehetőséggel. Már kb 1 hónapja csak ezt használom. Egyik fórumtársam megosztásának ezúton is köszönet érte!
(#8942) balazs1022: az csak akkor 6 Mpx, ha széles képernyős módban fotózol, ha hagyományos képarányt választod, ott van a 8 Mpx.
Hang: lehet nem hiszed, de az aláírásomban levő fülessel a dobhártyám bereped a basszustól teljes hangerőn...persze, megfelelő minőségű forrás esetén....[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest