Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz steadywarp #17023 üzenetére
Javaslom eme posztom:
*16564Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz ilyen_85 #17032 üzenetére
Qualcomm kait magosakon sem megy...
csak a sima S3-S2-S1 Qualcommokon, azaz ittis pont a legerősebb procin nem.De a gond nem itt van, hanem ott hogy az ilyenekre is engedi letölteni és sokan kifizetik.....
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Sera26 #17188 üzenetére
Én is írtam korábban, hogy a kezdetektől, mióta megvettem a telefont, előfordul néha ez a hiba.
Nem sűrűn. Max. havonta 1-2 alkalommal tehát nem mondanám, hogy zavar. De már Június óta tapasztalom, még 4.0.3-al is megvolt és most is megvan, nekem is végig gyári van rajta. Most is ugyan az a ROM ami neked.[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
válasz stilo18 #17725 üzenetére
Nem biztos.
Qualcomm S4-es, 2magos van emelt órajellel és Adreno 320-al is.
MSM8960T néven. Márpedig a sima is lenyomja a 4magosak egy részét.persze a 4mag akkor is 4mag.
Csak arra írtam hogy nem rossz azért, meg mert fentebb írta valaki hogy elkell FULL-HD alá az Adreno 320.
Tehát a 4mag mellőzése nem feltétlenül egyenlő az Adreno320 mellőzésével is.Valamint megjelent egy még erősebb 4magos is.
4krait mag, 2,5Ghz-n.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz zsoleer #17776 üzenetére
Kamarában, üzemidőben, audiós hangzásban sokkal jobb a T.
X-nek meg a kijelzője sokkal jobb.Sebességben egyformák, Quadrantokban és a mindennapok során is.
A T puha műanyag míg az X a fényesebb fajta.
T-nél nincsenek hardveres hibák. OneX-nél belefuthatsz párba de gariban úgyis cserélik. Főleg szolgáltatóknál van még sok hibás darab. Már 3ismerősöm váltott T-re, X-ről, mert visszakapva garanciából ugyanúgy hibásat kapott.Legnagyobb különbség üzemidőben van.
A T 2x annyit bír minimum. Hála a krait magnak. Meg annyi hogy a T bővíthető. Viszont alapból meg csak 16GB-ot kapsz.Nálam T csak teszten van egyelőre, de ugyan azzal a használattal, amivel az X 12-14órát bír, a T 30-32órát.
A kamerát és az audiós hangzást, üzemidőt nagyon irigylem a T-ből. Ha ráfizetés nélkül tudnék cserélni cserélnék is rá. De +40ezeret nem ér meg. Mert az X-et max 90-ért ha el tudnám adni, a T új ára meg 130.
Ha most vennék T-t vennék nagy eséllyel. Leginkább az üzemideje miatt, meg hogy sokkal jobb fülesen.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Minden tekintetben.
Színekben, makróban, zajszűrésben, vonalélességben.
Az S3-nál is sokkal jobb. De ezt írták is a legtöbb tesztben, összehasonlító is van nem egy már.
De ha van ami miatt váltanék, az max az üzemidő volna, nem a kamera.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ha a JB-t nem is kaptam meg születésnapomra, azért egy új meteorológiai fogalommal meglepett a SENSE
Pedig amatőrként/hobbiból foglalkozom a meteorológiával 8-10évetette ezt egész napos szitálós, ködös, taknyos időben
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Ez működik valakinek?
Elvileg SENSE 4-hez való, képernyő feloldó widget. Ez nem animált, de előrejelzéseket is mutat.
Hiába állítom be és fogadom el, nem jelenik meg lezárt képernyőnél, írja hogy ez van beállítva, de mégsem. Próbáltam újraindítással, de utána sem.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz falijja #18056 üzenetére
Akkor nem vennék soha többé ha az AMOLED színei lennének benne.
Pont a túlszaturált, valóság hűtlen színeit utálom az AMOLED-nek. És nagyon sokan vagyunk így ezzel.
Valahogy nem hiányzik a rajzfilmféle színezés a mindennapok során. én azt szeretem ha valósághűek a színek, és ebben egyelőre az SLCD2 a legjobb.
Amúgy én sok téren láttam a PENTILE hátrányát amikor S3-am volt. De ezt az MA tesztben is megírták. Lehet nekem van túl jó szemem de szerintem nem is kicsit látni, hogy élesebb a HOX kijelzője.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Davzone #18071 üzenetére
Ez teljes mértékben kizárt, már csak azért is, mert a 2011-esek nem kapnak JB-t. (nincs is értelme 512RAM-ra+1magra)
És főleg nem OTA-n. Mivel a Sonynak ott van a két PC kliense, minek fizetne a Googlenak az OTA-ért.
Amit te írsz, az build szám, nem pedig ICS verzió. Mármint haverod informált félre.
A Sony supportja az egyik legjobb. De JB-neo-ra biztos nem jött. Már az is nagy szó volt, hogy a full 2011-es paletta ICS-re frissült.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz gyuri81 #18075 üzenetére
Tudok róla, volt S3-am, de ha "természetes" -re vagy "film"-re teszem akkor meg egy mezei LCD-nél is sokkal de sokkal fakóbb.
Még megvolt a neo-m, amikor az S3-at vettem, hagyományos módban az S3 olyan fakó volt, amilyet még nem láttam, a neo színvilága porba alázta. A gyári "szokásos" és "dinamukus" beállításon meg igen is szaturál, méghozzá nagyon.
Ez mindenki tudja, szaklapok, teszterek is rendszeresen megírják, csak nagyol elvakult AMOLED fanok próbálják meg tagadni. Nagyon sokan emiatt nem veszünk AMOLED-et, na meg a gyenge fényerő miatt.
Nincs ezen mit vitázni, ami tény az tény.Van akinek tetszik a szaturált színvilág, van akinek meg nem, ennyi. Akinek nem tetszik nem vesz AMOLED-et, akinek meg tetszik az igen. Egyszerű. de tényeket azért ne tagadjunk le én pont a kijelző miatt váltottam HOX-ra S3-ról. Meg az anyagminőség miatt.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz aAron_ #18151 üzenetére
Pont ezt mondtam a Nexus4 topikjában.
De lehurrogtak hogy mi a fenének 8GB-nál nagyobb tárhely egy telefonba xD meg amúgy is ott az OTG ami megoldja a bővíthetőséget. A fene akar telefonból kiálló Pendrive-val rohangászni xD
Akár hogy is van, szerintem egy csúcsmodellben 32GB a minimum, vagy ha már 16, meg 8 akkor meg legyen bővíthető.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Nekem csak a kamera plexi kopik/karcolódik, más semmi gondom nincs a készülékkel.
De 3dodoért cserélhető.
Meg nem is volt szerencsére.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Frissült az AnTuTu.
Elvileg pontosabban méri a Tegrát és a Qualcomm procikat. Valamint jobban teszteli a 3D-tÚj pontszám 14 230
Gyári ICS 4.0.4 +gyári kernel, semmi beavatkozás.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Akarod mondani tél
Január és Február CES & MWCMás:
Egy bejelentés az ittenieknek
Mától a HTC-nek is tesztelek a Sony mellett valamint tableteket az Acer-nek!Lesz cikkem az OneX-ről ha megjött a JB! Lesz egy OneX vs. XperiaT teszt is. (nyugi korrekt leszek )
Jövő hétfőn pedig érkezik a DesireX tesztre[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz falijja #18302 üzenetére
Hát üzemidőben biztosan
de kijelzőben meg a T fogattól hogy Sony rajongó vagyok még nem vagyok elfogult
ha az lennék nem lenne OneX-em nyilván
de tény hogy a T sok dologban jobb. (kamera, üzemidő, audiós hangzás) ezekben nagyon gyaláz.
Viszont kijelzőben az X sokkal jobb. Valamint a HTC-nél valamivel gyorsabb a support.
Szól pro és kontra mindkettő mellett.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz LouiS22 #18304 üzenetére
Szerintem nem értelmetlen.
Mindenki választ valami alapján. Vagy kijelző, üzemidő vagy kamera, vagy sebesség. Vagy éppen hogy fülesen hogy szól.
Tökéletes telefon nincs. Nincs olyan, ami mindenben első. Vagy mindenben a legjobb.
Az ilyen összehasonlításokban pedig meg tudja mindenki, hogy pl a két készülék közül, az ő elvárásai alapján melyik az ideális.
Hidd el a 90%-a nem profi azoknak akik csúcs kategóriát vesznek. Másképp nem lennének fórumok, meg olyan buta kérdések amiktől a gyakorlottabbaknak feláll a szőr a hátán.
Ahogy a hagyományos tesztek, úgy az ilyenek is kellenek, szerintem. Persze van aki szerint nem, de nem is azoknak készül, akik szükségtelennek érzik.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz pingwin011 #18306 üzenetére
Sonysakat SErian.
A többit majd itt Logout-on.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz ilyen_85 #18327 üzenetére
Ez a híváslista gond sosem volt még nekem.
De olyan többször volt, hogy le volt téve az asztalra, és egyszer csak rezzent egyet, vagy olyan is hogy 4-5 nagyon rövidet. Úgy megijesztett hogy majd leestem a székről.
Aztán nézem, se SMS, sem hívás, sem semmilyen értesítés. De amúgy elég ritka. Max heti 1-2 alkalommal csinálja.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Anulu79 #18331 üzenetére
Igen, én, még nyár legelején.
Sokszor leírtam kereső biztos hoz találatotBenHans
Térerő volt?
Mert ilyen akkor szokott lenni ha nincsen térerő és pont akkor hívnak. Vagy esetleg frekvencia váltáskor. (2/3G)[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz BenHans #18334 üzenetére
Persze hogy lehetséges.
Mivel mikor átáll Wifire akkor 2G-t használ. Ha meg leszállsz wifireől frekvenciát vált 3G/HSDPA-ra.
Jó nagy házatok lehet nekem a legtávolabbi részen is maxon van a Wifi jelWifi tuning be van kapcsolva?
-
hurrikan
addikt
Nem tudom mennyien néznek közületek F1-et, de ez kib@sz@tt nagy videó:
Raikkonen eltévedésének okai az Interlagosi pályán
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Tud valaki olyan téma visszaállítót ami visszaállítja a megváltoztatott témát eredetire?
akku ikon, statusbar stbHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest