Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Én is mindig beépített zene lejátszóval használom.
Éjjeli őrként volt hogy 9órán át ment folyamatosan, úgy hogy nem nyúltam hozzá és nem lőtte ki....
engem az zavar hogy akkor lövi ki ha játékot indítok.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Szpisti #10006 üzenetére
USB3-as portok.
Az OneX MicroUSB-je meg 2.0 ugyebár. Tehát a 30-at vinnie kell. Korlát inkább a belső memória írási sebessége lehet. Ez meg ugye függ a fájlmérettől. Képek, pár megás zenék másolásakor biztosan nem fog 16-21-el menni. Míg mondjuk egy 2GB-os filmnél igen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Avicularia #10015 üzenetére
Igen sajnos egy Tegra3-as modell sem áll helyt ilyen körülmények között.
Erre egy megoldás van S4-es procis cucc. Teljesítménye szinte ugyan az. Alig eszik. Nem melegszik. Ott az One XL. Meg jön majd pár Sony is S4-el.
Persze S3-asak sem melegszenek annyira mint a Tegra3, de teljesítményben jócskán elmaradnak azért.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz buci30 #10024 üzenetére
Kamera az S3-ban sem jobb. Ugyanúgy egy Sony modul.
Videózásnál minden telefon szívja az akksit. Mivel a proci is maxon pörög és a kijelző is megy. Legfeljebb azért bírja tovább az S3 mert vérszegényebb a kijelzője, de ezt a kompromisszumot én nem vagyok hajlandó megkötni az üzemidőért cserébe.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz FragMaster #10027 üzenetére
Írtam már korábban is... hogy a proci miatt is.
+300mAh az nem jelent semmit. Lásd LG4XHD ugyan ez a soc, és még kevesebbet bír mint a HOX.
Xperia P meg kibír 3napot az ulrta fényes kijelzőjével pedig csak 1300-as az akksi. Nem az akksi teljesítmény a mérvadó.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz nistv4n #10055 üzenetére
Érdekes ez az AP7. Tegnap megvettem a Betmennel együtt. Ion-on tökéletes semmi lagg órákig játszottam, OneX-en be-be szaggat.
De ez nem a hardver miatt van. Mielőtt bárki is leszólná emiatt. Csupán nincs rendesen Tegrára optimalizálva az app.
Az viszont a Tegra miatt van hogy 1óra AP7-nél tűz forró (62fok), míg az Ion épp hogy langyos (39fok), alig észlelni melegedést.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Acheron #10077 üzenetére
Akkuidőben Tegrával biztos nem lesz javulás...
Ilyen szempontból (fogyasztás, melegedés) mindig is a Tegra volt a legrosszabb. Most pedig méh nagyobb a különbség mint eddig. Hiszen a Qualcomm és a Texas Instuments már 28nm-nél jár, az Exynos és az ST-E 38-nál, míg a Tegra azóta is 45-nél. Nagyon elmaradtak ilyen szempontból. Egyéb fejlesztésekről nem is beszélve. Qualcommnál a Krait, ST-E-nél az SMP-T technológia, Texasnál a legelső A15 stb.
Amint lehet én is cserélem OneXL-re vagy egy S4-es Sonyra, ha jön számomra megfelelő. Majd amelyik ajánlat jobban tetszik és jobb áron lesz.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Megragadtátok a komment lényegét
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #9964 üzenetére
""HTC eu-no-reply@htc.com
12:40 (30 perce)címzett: saját magam
Dear Báder László Tamás,Köszönjük érdeklődését HTC One X telefonjával kapcsolatban.
Legtöbb kérdése, László, olyan frissítésekkel kapcsolatos, melyekről sajnos a kiadás pillanatáig nincsenek információink, illetve van de nem mondhatjuk el. Sajnos nem fogom tudni Önnek megmondani emiatt, hogy milyen előrelépések, javítások lesznek elérhetőek a jövőben ezen frissítések által, meg kell várni és kiderül.
Abban az esetben, ha lesz újabb frissítés, akkor az Ön készüléke is meg fogja azt kapni, azonban ez minden esetben függ attól, hogy készüléke szolgáltató függő- e, és hogy milyen régióra szánt készülékről van szó. Azt hogy lesz e 4.0.4 vagy már csak 4.1 nem árulhatjuk el.
A garanciáról az előző levelemben leírtak mind érvényes információk, a gyártó által vállalt garancia megszűnik a készülékre, mindegy hogy a szoftver befolyásolja e az adott hardvert vagy sem, amennyiben a szerviz megállapitja a bootloader nyitását, S-off- ot és rootolás, avagy annak nyomait.Szeretném elküldeni Önnek hivatalos weboldalunk linkjét, hogy a jövőben segítségére legyen:
http://www.htc.com/hu/
Itt megtalál minden hivatalos információt, ami elérhető a készülékekkel kapcsolatban, letölthető tartalmakat, valamint gyakran feltett kérdéseket és válaszokat. A készülékével kompatibilis kiegészítők listáját is megtalálja az oldal segítségével. A Beats fülhallgatókkal kapcsolatban csak azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp az eredeti kiegészítőket tudom ajánlani, mert bár a Beats modul minden fülessel működik, a Beats Chipekhez van hangolva így azokkal nyújt tökéletes hangzást.
Ezen kívül tudom ajánlani Facebook és Twitter hivatalos HTC weboldalainkat is, ahol a legfrissebb információkat is elérheti.
Ahhoz, hogy tudassa velem, hogy sikeresen válaszoltam feltett kérdésére, kérem, kövesse az alábbi linket, hogy lezárja ezt a beszélgetés. Itt lehetősége van arra, hogy visszajelzést hagyjon a tapasztalatairól.
Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.
To send a reply to this message, please click here.
Sincerely,
Zsofia
HTC""
hát.... no coment....
kössz a semmit! Biztos lefoglalja őket az Olimpia....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #10123 üzenetére
Így van.
Én sem azt vártam, hogy pontról pontra számoljon be a frissítés által hozott dolgokról és árulja el a pontos dátumokat.
Nade nebamá hogy annyit nem mondhat el hogy lesz e 4.0.4....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Így van, még mindig sokkal jobb a HTC Supportja mint sok más gyártóé.
(LG, Samsung, Motorola) jó a Samu ebben a kategóriában lehet jobban supportál, de a többi készülékére magasról tesz.
Jobb supportja egyedül a Sonyak vanjelenleg, de türelem az ott is kell bőven, egyrészt nem is kapkodják el, bár jelenleg a legtöbb ICS modellel rendelkeznek. Másrészt be be csusszannak hibák a frissítésekbe. (bár hol nem)
Nálam 2márka jöhet szóba ez a Sony és a HTC a többi nekem.... felejtős.
Igazából azt várom hogy a következő Nexust vagy a HTC vagy a Sony gyártsa, és már megyek is érte. csak ne AMOLED kijelzője legyen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ahogy olvasgatom itt a rengeteg hibát, napról napra hálát adok az égnek, hogy egy hibátlan típust fogtam ki.
Remélem később sem lesz gond vele ha már 4hónapig nem volt semmi.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz james008bond #10261 üzenetére
olyan nincs aminek nem 0,5 hanem 1,0A a töltési áramerőssége?
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #10287 üzenetére
Nekem mikor a nagy esésem volt elértem a csodát vele.
Betonon csúszott kijelzővel lefelé minimum 3-4métert és karcmentes maradt, még hajszál karc sincs.
Mások meg látom hogy panaszkodnak hogy még zsebben is összekarcolódott.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #10289 üzenetére
Pedig nincs
majd lefotózom makróval.
Ahogy a sérülést is lefotóztam az esés utánHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Na akkor vagyunk így ezzel páran.
Nekem is az oldala sérült meg a polikarbonát.
Van akiknek meg zsebben is karcolódik a kijelző. Nem értem.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz gyuri81 #10362 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni, az enyémet valami istenség gyártotta vagy áldotta meg!!
Se pixel hiba, sem hullámzó kijelző, sem wifi hibák, sem kijelző sárgulás, sem karcolódó gorilla, se fagyások, se újraindulások. Se semmilyen hiba amit írtok.
Engem a 3pont sem zavar. Szoftverrel is elégedett vagyok naggyarészt.ami zavar:
- az a forrósodás/rövid üzemidő/ha forró vagyok nem töltök
-karcolódó kamera plexi
-csuklópánt rögzítési hibaA legelső nem HTC találmány. Ugyan ezt csinálja a 4XHD, ma tudtam meg. Tehát ez a Tegra3, nem csak a forrósodás és a kis üzemidő (mert azt eddig is tudtuk) hanem a melegedéskor nem töltés is.
Utóbbi kettő a HTC sara.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Akkor többünknél miért nem hullámzik?
Hidd el, nem azért van, ez egy gyártási hiba lesz ami sok modellt érint, ahogy a pixel hiba és a wifi is.
És NEM NORMÁLIS dolog ebben biztosak lehettek.Forrósodást én nem kezelem óvatosan, volt hogy egész nap 60fok felett volt, de a 80-at is többször elérte. Mégsem károsodott.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Akkor telefon tesztelőként és volt szervizesként miért nem találkoztam több száz sőt ezer példányból egy hullámzóval sem?
Aminek védelme van az nem hullámozhat. Be ne magyarázd már a hülyeséget....
Jelenleg is 3telefon van előttem, egyik sem hullámzik, a HOX sem. Nehogymár normális legyen.... xD xD xD xD xDHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ha visszaolvasod rajtam kívül is rengetegen írták hogy nem hullámzik sem a HOX, és eddig egy telefonjuk sem.
Nehogy már még én legyek az ökör.....
Itt van előttem a HOX, az Ion, egy LWW is, és egyik sem hullámzik, akár milyen erősen nyomom. Pedig az LWW-n még csak nem is üveg van.
Nade ezt előttem is leírták már jó páran. Ilyen egyértelmű dolgokról meg nem vagyok hajlandó vitatkozni.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #10430 üzenetére
Ha rám céloztál fél ezerszer leírtam hogy nem hullámzik, ahogy mások is leírták..... más telefonom sem hullámzik Innentől a vita értelmetlen...
Nincs ebben semmi szenvedés, te magad is többet panaszkodtál a HOX-ra mint én. Én sokszor leírtam hogy elégedett vagyok vele.
De ettől függetlenül egy hibajelenséget nem fognak bemagyarázni normálisként. Videózz le 10különböző telefont és ha mindet behullámoztatod úgy kis nyomással mint a videóban volt akkor elhiszem hogy normális.Egyébként nem az embereket kiosztogatni kell ide járni, csak ahogy az utóbbi pár hsz ed visszaolvasom. Ezt gyakorold máshol.
Attól hogy nem hagyom hogy bemagyarázzanak normálisnak egy nem normális dolgot még semmi jogod ehhez.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #10435 üzenetére
Ha ez előtted szólót elolvasod láthatod nem csak én nem hagyom hogy hülyének nézz.
És részemről vita lezárva.
Ilyen egyértelmű dologról nem vagyok hajlandó tovább vitázni. Sem olyan emberekre időt fecsérelni akik ezt normális dologként akarják beállítani.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #10437 üzenetére
És hangsúlyozom, nem erős nyomkodásról van szó a videókon.
Az enyém ehhez képest még erősre sem hullámzik. Innentől kezdve....
az oké hogy LCD, de van előtte egy GG üveg védelem....Youri:
Így van, hazug disznók vagyunk
jobb ha beletörődunk telefonunk abnormális viselkedésébe[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #10441 üzenetére
Elfogultság? Na most tévedtél el de nagyon.
Ugyanis Sony dolgozó vagyok. És a HTC-t csak referencia modellnek vettem.
10éve csak Sony(Ericsson)-jaim vannak.
Elhiszem hogy a badarságaidat már nem tudod másképpen bemagyarázni, csak ha olyasmivel szurkálódsz amivel magad járatod le.
De mindegy én nem magyarázkodom neked. Menj be egy szakértőhöz és majd elmagyarázza miért nem hullámozhat egy kijelző GG alatt a telefonodon a laptopod vagy PC-d LCD monitorján meg miért igen....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Cybertrone #10443 üzenetére
Akkor most mi is van?
Ugyanis végig arról volt szó és a videóban is ez volt látható, ahogy fentebb is azt állították. Hogy enyhe nyomásra/ujj végighúzásra hullámzik.
A legelejétől azt mondom hogy nagyon erős oldalnyomásra normális lehet de nem így, ahogy a videóban meg ahogy az állításban van, miszerint végignézett egy csomót és mind úgy reagált.
Mi erről beszéltünk, semmilyen püfölésről nem volt szó.....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ez erősen off lesz. De beírom példa gyanánt.
A napokban a SEria fórum, a felhasználók kérésére levelet írt a Sonynak, a garanciázással kapcsolatban, a szóban forgó kérdés ugyan az, mint itt a HTC-nél volt, a nyitások, és a garancia. A válasz a következő volt:"Szia Laci!
Köszönjük. Hogy újra tolmácsolod kérdésedet a felhasználók nevében cégünk felé. Írtunk a központnak, a választ hamar megkaptuk. Íme:
A bootloader kinyitása önmagában szoftveres garanciavesztést mindenképpen magaután von. Hardver egységek esetleges garancia vesztése akkor következhet be, ha az adott hardver elem problémáját, egyértelműen, bizonyíthatóan az idegen ROM fel FLASH-elése, avagy a ROM esetleges szolgáltatásainak valamelyike okozta. Gondolunk itt a kijelző, a processzor, a Wifi teljesítményének fokozására, amik sok Cyanogen ROM-ban megoldhatóak és felelőtlenül használva problémákat okozhatnak. Természetesen az adott készülékek egy-egy típushibáját a szervizünk mindenképpen javítja. Mint pl az XperiaS esetlegesen bekövetkező kijelző sárgulását, korábbi modellek közül az Xperia arc ház repedését, vagy éppen az első szériás Xperia Minik kellemetlenül sikerül gomb kalibrációját is.
Természetesen szervizekbe juttatás előtt érdemes a készüléket gyári állapotra állítani, amennyiben erre megvan a lehetőség!
Tisztelettel: Sony Mobile Magyarország"
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz BenHans #10471 üzenetére
Igen, de van akinek hiába magyarázol mert ez egy természetes LCD technológia szerinte xD
Xaels:
Hogy hoztad össze a 4napot? Kikapcsolt net meg minden?
Mert enkem egy éjstaka altt is simán 18-20%-ot merül, de inkább 25-öt. Ha a net és a 3G be van kapcsolva meg bent marad a szinkron.
Kikapcsolva volt olyan hogy nem merült csak 5%-ot egy éjszaka. De akkor ki volt lőve a szinkron, és maga az adatforgalom is tiltva volt.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz gyuri81 #10502 üzenetére
Hát nem tudom.
Pont ugyan ezeket használom Ion-on, és az egy éjszaka altt 1-3%-ot merül. 12óra alatt.
Tehát... nem tudom...
Ugyan ezeket használtam XperiaP-n is ami még az Ion-nál is jobban teljesített, ahogy a tesztemben is publikáltam a videót róla. Volt hogy 14óra alatt mindössze 1%-ot merült.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest