Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Érdemes kintről a telefonhoz ilyen 1800as utángyártott aksit meg venni, vagy rosszak a tapasztalatok vele?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ma próbáltam volna zenét lejátszani a telóval, és a fülhallgatón keresztül nagyon halk volt, hiába állítottam maxra a hangerőt, akkor sem lehetett szinte semmit hallani , valaki találkozott már ilyen problémával? -
cekkk
veterán
válasz james008bond #36654 üzenetére
Be volt Még a tokot is leszedtem róla, mert azt hittem az a baja
De a gyárival kipróbálva semmi baj nincs, a másikkal lesz a hiba valamiért
Na de lényegtelen is, ma kellett volna a futáshoz, és nem próbáltam ki előtte, de most már jó lesz -
cekkk
veterán
Van egy kis bajom
Felraktam ezt a romot, fel is települt újra indult, majd megjelent az android kiírás kék hullámzó háttérrel, és utána kikapcsolt, majd be nem lehet kapcsolni, csak magától bekapcsolt, ugyan ezt megcsinálta de nem jó.
Mit tudok csinálni? -
cekkk
veterán
Mind a kettőtöknek szól, kivettem az aksit, most felveszi a töltést Ezer köszönet
Mindjárt kiderül, hogy bekapcsol-e
-
cekkk
veterán
Meg van a hiba oka. Az oldalon nem volt leírva, vagy én nem vettem észre , hogy formázzak meg mindent(kivéve fat32es kártya részt), most ezt is megcsináltam és most már tökéletesen feltelepült
-
cekkk
veterán
Radio rom frissítést, hogy lehet megcsinálni, és , hol találom őket?
-
cekkk
veterán
Van valami olyan kikapcsoló app ami teljesen kikapcsolja a telefont és nem csak "készenlétbe teszi", mert most amikor rányomok, hogy kikapcsolja, és Hbootal akarnám bekapcsolni egyből bejön fő képernyő
-
cekkk
veterán
Azt honnan tudom meg, hogy van-e a telómon S-off? (Használtan vettem), ha botoláskor be jön a kép amin a "why so serious " szöveg van akkor vajon rajta van?
-
cekkk
veterán
A MIUI-DTP-V2.2.10 rom mennyi idő alatt bootol be először mert kb 10 perce a why so serious s-off képnél áll, és nem történik semmi
-
cekkk
veterán
El akad annál a képnél és nem történik semmi. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Telepítés előtt ti megformáztok mindent kivéve az Fat32-s részt?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Nem volt, de most nézem, hogy nem egyezett meg a honlapon lévő md5 azzal amit az 4ext olvasott ki . Kell hozzá valami extra, már mint a MIUIhoz?
Most letöltöttem úja, majd rámásoltam a kártyára, és megnézem hogy egyeznek-e.Most egyeznek, szóval szerintem a hibásan töltöttem le.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Na már csak annyi a bajom, hogy a lakásban lévő wifit nem látja csak a szomszédokét
Ez vajon mitől van? -
cekkk
veterán
Ha azt mondom neked, hogy WPA/WPA SPK , de nem ezzel van a gong mert több ilyen hálózatot is lát, egyszerűen a listában nincs benne az én hálózatom ssid-ja
De most nézegetem, itt nem lehet kiválasztani a magyar nyelvet beviteli nyelvként, mér mint ha mail, vagy sms-t írok.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Nézem xda-n a radio romokat, és a 5.17.05.23 legfrissebb, ha a telefonomban az alapsávnál ez van kiírva, hogy 32.56.00.32u_5.17.05.23 akkor az ugyan az mint a legfrissebb ugye?
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
MIUIban hogy lehet a névjegyeket a facebokkal össze rendelni, hogy leszívja a képeket meg a mail címeket
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Aki miuit használ nem találkozott esetleg olyan hibával, hogy felveszi a telefont ő hallja a másikat de a másik fél nem hallja őt? Kb a felvételtől 1-2 másodpercig tart.A másik kérdésem az itt lévő modokat, hogyan lehet telepíteni, vagy hol keressem?
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz nyergess #37145 üzenetére
Próbáltam de nem fogott meg
Nem ott kell igen, de válaszolni illik és egész nap sem vagyok a gép előtt
De tudod kinek mi a szokása, én sem mondom meg senkinek mit hogy csináljon, mindenki eltudja dönteni magának, hogy mi a jó
De melyik szókészlettel használod, aszem kettő is van. -
cekkk
veterán
Tudtok mondani valami jó fülest a kis telóhoz mert a gyári elég gyenge és a hangerő is halk nekem, így utazáskor alig hallok valamit, vagy valahogy meglehet emelni a hangerőt?
-
cekkk
veterán
Köszönöm nektek a válaszokat!
Nem kell semmi extra nekemUtána is nézek ezeknek a füleseknek
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
egy kis segítséget kérnék.
Feltettem a Ginger-Sense-DTP-V2.11 romot, de folyamatosan szinkronizálni akar, ilyenkor a wifit sem kapcsolja le, és csak szívja az aksit, a szokásos helyeken megpróbáltam ki kapcsolni, de amikor valami szinkronizálni akar, akkor nem hagyja abba, és kint van az a kis jel, amíg a beállításokban ki nem kapcsolom megint.Esetleg valami ötlet, hogy hol keressem a hibát?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ezt a romot használom most: Ginger-Sense-DTP-V2.11
Beállítottam, hogy a wifi 15 perc után kapcsoljon ki ha nem használom, de mivel érzékeli a hálózatot ezért nem kapcsol ki magától és reggelre lemerül a telefon. Esetleg valami tipp , hogy mivel lehetne ezt a problémát megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest