Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz #16820480 #124 üzenetére
Persze, nem kevés. De ha pont azt szeretnéd amit nem érhetsz el innen, akkor mit sem ér a 27000 alkalmazás. És ugye ismerjük Murphy törvényét...
Meg engem zavarna, hogy kifizettetnek velem valamit, aztán "majd megoldjuk" a válasz rá jobb esetben. Nonszensz. "DivX támogatás majd lesz", és fizetős progik elérése szintén "majd lesz".
Ez kb. olyan, mintha megvenném a Desire-t, és azt mondanám a boltban, mielőtt eljönnék, hogy "majd fizetem" mert a cég még nem utalta a pénzem. Egy apró különbség van. Ha ezt megteszem, azzal kimerítem a nagy értékű lopás bűntettét, esetleg ha meg akarnának állítani erőszakkal, akkor még a rablást is, míg ha a HTC ill. a Google csinálja ezt, az teljesen jogszerű. Leperkálod a nem kevés pénzt, és nem kapod meg 100%-ban azt, amiért fizettél. "Majd valamikor esetleg...Vagy nem". Hihetetlen hozzáállás mindenesetre.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV