Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
Várom a véleményeket .
"A lótrágya jól tüzelt, ám a ló népének még volt mit tanulnia a szellőztetésről, kezdve a szó jelentésével."
-
XCube
tag
válasz pengegyerek #4 üzenetére
Persze tisztában vagyok vele, hogy az Ultra nem DX11 képes, itt csak arra voltam kíváncsi, hogy van-e különbség a DX10 -es kód és a DX11 API Feature szintezése által butított DX11 -es kód futási sebessége között . Úristen ez milyen mondat lett .
Jah és köszönöm a sok dicséretet, remélem rövidesen nagyobb felbontásokban is tudok tesztelni .
[ Szerkesztve ]
"A lótrágya jól tüzelt, ám a ló népének még volt mit tanulnia a szellőztetésről, kezdve a szó jelentésével."
-
XCube
tag
Köszi .
Jah, hát igen, kicsit nehézkes így értelmezni a dolgokat, azért is írtam minden oldal végére, hogy hogyan kell nézni . Ha lesz rá időm a jövő héten, akkor még lehet, hogy variálok rajta egy kicsit .
-
XCube
tag
Tervben van, de nem tudok most hirtelen leakasztani 50k -t egy értelmesebb 22" -es monitorra . Tudom, akkor inkább vettem volna monitort új kártya helyett, de ezt most hagyjuk, a következő lépcső már az lesz memóriabővítés után .
[ Szerkesztve ]
-
XCube
tag
válasz LamerGyuri #27 üzenetére
Teljesen érthető, javítottam. Köszi az infót, ezzel kapcsolatban már régóta meg vagyok kavarodva, hogy e vagy a, mert össze vissza lehet olvasni mindenhol.
-
XCube
tag
válasz Silentfrog #28 üzenetére
Ez csak egy 421MB -os Benchmark a programból .
-
XCube
tag
Rövidesen 4 lesz belőle. Az előző konfigomban 4GB DDR2 volt, nem is terveztem átállni DDR3 -ra de mégis úgy hozta a lépés, jó üzletet nem szabad kihagyni ugye . Azóta kínlódok, hogy találjak normális áron párt ehhez a kettőhöz.
-
XCube
tag
Hidd el ha lett volna más VGA -m is azt is teszteltem volna, csak éppen ismerőseim között sem szaladgálnak GTX 285 -ök és HD4890 -ek. Örülj, hogy a 7600GT -met végül nem raktam be .
-
XCube
tag
válasz waithEard #57 üzenetére
THX
Megéri-e vagy sem? Ez egyéni szempontú kérdés. Ha neked tetszenek a plusz effektek (pl. a Batman AA -ban nagyon jól használták ki a PhysX lehetőségeit) és van otthon egy legalább G80 -as VGA -d (vagy tudsz olcsón, netán ingyen szerezni) és nem zavar a megnövekedett fogyasztás, akkor igen. Ha viszont csak felesleges csillivillinek tartod, akkor nyilván nem. Sokat nem kell vele bajlódni, az új hack nagyon könnyen alkalmazható és a WDDM 1.1 miatt nem lesznek ütközések sem. Abban viszont biztos vagyok, hogy ha valaki erre adja a fejét, akkor legalább egy 8800GT szintű VGA -t érdemes használnia hogy minden megfelelően fusson és a jövőben se legyenek komolyabb gondjai.
-
XCube
tag
válasz hackeeeee #68 üzenetére
Viszont a letiltás után nem sokkal jött egy hack, ami két dll file -t ír felül, amikben az nv beállította az ATi inkompatibilitást. Ha felrakod működik együtt a két kártya, csak ki kell terjeszteni a képernyő képét az nv vasra (nem kell hozzá még egy monitor), ezáltal aktiválódik az nvidia Control Panel (és a CCC is megmarad) ahol aktiválhatod a PhysX -et. Ennyi...
-
-
XCube
tag
Tudott-e valamit anno az nv vagy nem? Ez érdekes kérdés. Mivel ő lépett először tudta a korlátait, és mivel volt pénz befolyásolni a piacot és a fejlesztőket megmaradt a DX9 orientált vonal amiben az ATi más architekturális felépítése miatt nem volt versenyképes, az nv optimalizáltság pedig csak rátett egy lapáttal az egészre. Tekintve hogy én pont jól jártam az akcióval nem kezdek el zászlót lengetni egyik gyártó mellett sem, mert ez a küzdelem nem a tudáson múlt... .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs