Hirdetés
Aktív témák
-
randras
veterán
válasz Mr. Erikszon #200 üzenetére
Szerencse, úgyse nyernél semmit, így legalább nem lesz csalódás.
-
DGery
aktív tag
nekem is csak az egérpad, persze a PH!-s
Meg esetleg a memkari, csak azzal az a baj, h nem micro...by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Apika
addikt
Akkor ne fecséreld feleslegesen az idődet a kérdések megválaszolásával...
-
draco31
veterán
9-es pipa!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
japy
őstag
Remélem most figyelmesebben olvasom a kérdéseket.
-
Vakegérke
félisten
válasz jonnyjoker01 #210 üzenetére
Nono, nem árt az óvatosság. Nézz csak jobban utána...
Remélhetőleg elbizonyítottalak, talán el is téveszted a helyes választ, így egy egérpadra pályázóval kevesebbel kell számolnom.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
neutron22
tag
Te sem leszel játékfüggő. Mondhatni érdeklődésimpotens lettél.
-
HUNPSP
aktív tag
Hirtelen kicsit elakadtam a tízesnél, de már minden rendben.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
sing1ep1ayer
őstag
Tuti .
-
Raidon
őstag
válasz sing1ep1ayer #219 üzenetére
Sok sikert mindenkinek nekem eddig mind megvalaszolva aztan ha kalapos leszek csak orulni fogok
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
addikt
válasz sing1ep1ayer #219 üzenetére
Mi tuti?
-
-
tag
A 10-es kérdésben hiányolom a "Spagetti" választ!
-
draco31
veterán
válasz Vakegérke #217 üzenetére
Nem a nyereményekért játszom első sorban, hanem a kalapért, szeretek keresgélni a neten a válaszokért. Ha meg esélyt van valami jutalomra is érte, az már csak bónusz! Most is ha megnézem a nyereményeket, igazából csak a PH! egérpad az aminek a legjobban örülnék. A műszaki cuccokra nincs most nagy szükségem. A 4Gb-os kártya elég ami van nekem, egerem is van, akciózni nem szoktam, kártyaolvasóm meg van három is, bár csak 2.0-ásak, de mivel nincs is 3.0-ás USB-m, így nem is tudnám kihasználni. Szóval egy egérpad stipi stopi!!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
10-es kérdés pipa!!
-
törölt tag
-
-
-
syberia
veterán
-
addikt
Munkámból kifolyólag én naponta akár órakat is googlizok, tehát megvannak már a keresési módszereim. Nekem az ilyen könnyű kérdésekre az esetek többségében egy kereséssel megvan a válasz. Néha még a találatokra sem megyek rá, mert már a weboldalak címéből vagy a tartalomrészletből látszik a válasz.
Ami kicsit megizzasztott, az az előző játék utolsó kérdése volt. Ott nem volt elég egy keresés.
-
-
PeL
addikt
Nekem egyedül az egér kellene, de az nagyon 2005 óta egy Microsoft Basic Optical Mouse-al tolom, de ez Counter-Strike-hoz nem igazán alkalmas a random rángatásaival és elpörgéseivel
Köszönöm az új lehetőséget, remélem ezúttal szerencsém is lesz
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez az utolsó kérdés nagyon bejön!
-
addikt
Azt meg lehet tudni, hogy ki írja a kérdéseket?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest