Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
Sziasztok. Adott 1 ilyen teló amire megpróbáltam feltenni gyári 2.3.3-as romot, I9003_Odin3 v1.82.exe.-vel próbáltam, ezt a romot: I9020XXJK1 (PDA_SOJU_GRH78_85442_SIGNED.tar, Bootloader_I9020XXJK1.tar,CSC_I9020_EUR.tar). A 3 filet betalloztam, download mod-ba rádugtam és rányomtam h start, végig is ment, viszont azóta nem is kapcsol be, semmire se reagál a telefon. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám feléleszteni
-
daniele
aktív tag
válasz cassius.clay #21912 üzenetére
Hát most szervizbe van, ha nem tudják megcsinálni akkor megpróbálom.
-
daniele
aktív tag
Melyik a legfrissebb gyári android a telefonra? i9023. És hogyan tudom feltelepíteni? (eddigi telefonjaimra odinnal flasheltem)
-
daniele
aktív tag
válasz ricsi0307 #23651 üzenetére
Újra szeretném húzni hogy full gyári legyen a rendszer. Most is talán a legújabb van 4.1.2. Más topikba az 1HSz-be le van írva a frissítés menete. Nem rendszeren belül akarom újra tenni, hanem letöltött file-ból. Azért kérdeztem mert ez a telefon fóruma és gondoltam segítetek, de hát látom, hogy ebbe a topikba segítséget kérni felesleges.
-
daniele
aktív tag
Aki ezt a gyári romot használja "jzo54k" annak is gyorsan merül az aksija?
-
daniele
aktív tag
válasz forintuser #23664 üzenetére
Akkor megnéznéd ezzel a kóddal *#*#4636#*#*, hogy mit ír neked az "Akkumulátoradatok"nál?
Nekem ilyen:
[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz forintuser #23667 üzenetére
Köszönöm.
Esetleg akinek gyári rendszere van fenn megnézhetnék páran nekik mit mutat, mert ha náluk is ezeket az értékeket akkor valamelyik programom szívja az aksit...
petrson: Érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
Valami nem kóser az akksimmal, hogy tudom kideríteni mi szívja le? (Vagy már alapból a végét járja...) Csomó gyári program le van tiltva, Térkép, Gmail, Google+, Play áruház stb.
Ez a 3 program van feltelepítve: Manuganu, OI Fájlkezelő, Notification Toggle.Futó szolgáltatásoknál ezeket jelzi:
- Beállítások, Notification Toggle, Android-billentyűzet.Kikapcsolva feltöltöttem fullra, aztán bekapcsoltam. Ez idő alatt ami a képen is látszik csak a beállítások > akkumulátor menüpontba léptem be, mást nem is csináltam a telón. (Kijelző 10%-on van)
[ Szerkesztve ]
-
-
daniele
aktív tag
válasz Gabrielgray #23916 üzenetére
Itt van leírás róla, e szerint próbáld meg én e szerint tettem újra a gyári 4.1.2-es rendszert és működött tökéletesen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007782[ Szerkesztve ]
-
daniele
aktív tag
válasz Gabrielgray #23918 üzenetére
Az előbb linkelt leírás szerint csináltad?
-
daniele
aktív tag
válasz V.Stryker #23931 üzenetére
Nézz utána akkumulátor információba, hogy mi fogyaszt, gyanítom, hogy az "Android OS" lesz a ludas, de nem biztos. Nálam is volt ilyen, de már eladtam a telót. Több nexus típusú telónál előfordul az ilyen, megoldást nem találtam rá míg megvolt a teló sajna... Google-ba írd be: "battery drain Android OS nexus" (már ha persze az szívja le az aksidat...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest