Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Slukkica
őstag
Köszi
szponzor :
Az ég világon semmilyen doksit nem találtam. Anno innen onnan autodidakta módon fejlesztettem magam. Senki nem segített vagy nem tudott!Kezdetnek az aosp howto-t kell nézegetni. Majd egy aosp rom-ot forgatni.
Ha ez már megy akkor kedvenc rom-jaid git forrásait kell felkeresni és a commit - ok alapján kivalasztani azokat a funkciókat amiket szeretnél és beleilleszteni a saját forrásokba.
Lényegében ennyi₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz ricsi0307 #23604 üzenetére
Van egy kis zűr az életemben úgyhogy most sok minden szünetel
De valamikor lesz rom, hogy pontosan milyen készülékekre azt sosem lehet tudni Mióta megvan az N4 (vasárnap óta) most jutottam el oda hogy egy "nyamvadt" kernelt csináljak magamnak rá. Mert jó szokásomhoz lévén egyik sem felelt meg
De ne agodj az xda tele van jobbnál jobb rom-okkal és kernelekkel.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz petrson #23714 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz, mert minél tovább tartasz meg egy telot annál jobban elértéktelenedik. Nálam a Nexus S volt a legtovább ott kellett a legtöbbet rádobni a váltásra.
HTC Desire > 3e > Nexus S > 32e > Galaxy Nexus > 10e > HTC One X > 10e > Nexus 4
Ez a sorozat több év alatt zajlott le. Így igazából egyedül a Gnex az amit megéreztem hogy megvettem. Így a kütyü mániám is ki van elégítve valamint a pénztárcámnak is kíméletes volt. Én sem vagyok eleresztve anyagilag.
Így jobban jártam mintha sokat várok és akkor vehettem volna 1 készüléket jó drágán![ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz szponzor #23717 üzenetére
Használtak voltak , viszont mind olyan vétel volt hogy én vettem le a gyári fóliát a telokról :-) Különben meg sem vettem volna. Egyedül a Nexus S volt zsír új.
A Gnex 10 napos, a HOX 3 hetes, míg az N4 6 napos volt mikor vettem. :-)
Hardveraprós szerzemények.A garancia témakör nem érdekel mert soha nem romlott el semmi cuccom az életemben! És nem is fog, ráérzek ezekre a dolgokra :-)
Gnex - hez képest nagy ugrás volt a HOX még ha sokan ezt nem is hiszik el. Veri minden tekintetben. Ezt komolyan mondom. Jó kis telo az.
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Rég jártam erre
A legújabb romomat elkezdtem forgatni Nexus S. (Kicsit unatkoztam)Ha sikerülne, akkor válalkozik valaki a tesztre?
PureKat néven a blogomon meg tudjátok nézni hogy milyen funkciók vannak már a 4.4 alapú romban.
Ha nem lenne érdeklődő akkor az elkészült zip gazdátlan marad[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now