Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz FőDudu #10348 üzenetére
Jöni jön a frissítés csak nem tudod telepíteni, ugyanis a frissítő script 70%-a a stock ROM file-ok neveivel van tele és a hozzá tartozó md5 értékkel
Teszteltem:
Egy file-t megváltoztattam. 2 byte-al lett kisebb.(két utolsó sort töröltem, ami üres volt)!!Nem ment fel az OTA ICS
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Valakit érdekel?
ICS+_crespo-TSM-v1
Jelezzétek ha igen
-
Slukkica
őstag
Felsorolás:
full odex(gyári tulajdoság), ROOT, su, busybox, deep idle, cpu scalling, 1400-ig húzható proci, gps magyar file, BLN, big mem kernel tulajdonság(+20 MB more), szokásos tweakjeim. stb...ICS+_crespo-TSM-v1_Signed.zip
md5:164561d75eacc1681e00d2c1f8227f8b
Majd kiteszem a szokásos helyre is pontos leírással.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz hallerlaller #10657 üzenetére
Nem ez a legjobb, inkább ugy fogalmaznék az első fecskék egyike. Két nap alatt már két frissítés is van a kernelhez. Már a voodoo sound is belekerült.
Most kezdték a fejlesztéseket
-
Slukkica
őstag
GLaDOS V2.5 vs *Matr1x* v13.0
Erre mit mondtok 4.0.3-alatt? Illetve van ettől jobb?
-
Slukkica
őstag
Igazából nem ajánlani akartam hanem, hanem aki kerneleket próbálgat az mondja hogy melyik jött be neki a legjobban.
Kipróbáltam hirtelen párat de van jó sok! Nem akarom vele tölteni az időt, mert más soft-ot tesztelekAmiket próbáltam:
GLaDOS V2.5
Kernel 3.1.6-ICUP
CM9alpha18 kernele
Stock kernel₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz havri1 #11440 üzenetére
A SetCPU- ban tudod állítani a CPU scalling-nal hogy milyen módon használja a procit ha neked nem jó az alap. Biztos nem a kernel lesz a ludas. Én inkább az operára gyanakszom. Nekem nem jön elő és elohozni sem tudtam.
Dolphin browser és gyári böngészőt "miui" használok. Avval nincs ilyen.
-
Slukkica
őstag
válasz havri1 #11487 üzenetére
Nézd meg pl Quick Sysrem Info-val hogy melyik process veszi el a teló teljesítményét.
Ha megvan a ludas akkor azt kell kiirtani. Én mindig ondemond-ban használom a scalling -ot.
A fő rendszerén az 1.12.2 pureMIUI! Nekem ilyen nem jelentkezett. Bár operával nem próbáltam.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
A MIUI v4-es tapasztalat:
5 nap alatt 2 újraindulás
Lassabb az 1.12.2 -nél
A launcher picit laggol. Beállítva, nem.
Időnként gondolkozik de mem söprés után jó.
Tegnap-óta lámpa is van
Minden reggel megbízhatóan kelt.
Egyéb hibába nem futottam bele. Még
Voodoo, BLN, deep sleep, és egyéb dolgok mind mennek!
stb...Ja lemaradt: netezni mobilon csak operával tudok mert a többi-t nem jellemzem mert nem lenne szép szó.
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz szponzor #11948 üzenetére
Az új MIUI-ban lehet Facebook account-ot hozzáadni?
Igen(#11966) mgTerminator:Egy tanács: Az emberek a "Restore"-ből telepíthető dolgokat nem szeretik, mert lehetnek benne rosszindulatú dolgok. Ha erre a pályára lépsz akkor csinálj aláírt flash zip-et.
-
Slukkica
őstag
Egy fontos dolgot senki nem említett meg. Az ICS-el új radio és bootloader érkezett. A második nem is igen de az első jelentőséggel bír. Arra azért nem árt figyelni hogy mikor mi van felflash-elve a telora.
Rendszerem:MIUI v4 2.1.13 v2
Market vásárlással nincs gond sms, mms gond nélkül megy és érkezik. Csengés és a kép nem késik.
Mas: gördülékeny a rendszer és szinte 100 %-ban már magyar is. Quadrant szinte azonos a GB alatt mértekkel. (majd 3000)₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Nekem sem jött elő mert sosem váltottam 2G-re. Rengeteg kernel érhető el GB-re. Én anno a trinity kerneleket nagyon szerettem!
Tegnap ki akartam rakni de a multiupload nem ment. Valami megbízhatót valaki? Mert akkor délután kirakom
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz kolosanyi #12771 üzenetére
Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich)
Szabad RAM-ra optimizált rendszer
A rom magyar idõzónával, és magyar nyelvel indul, SetCPU-val állítható CPU
+hasznos appok
-Kernel:
- Boots @ 1.1Ghz Overclock (Bus 220MHZ)
- Undervolted to maximize battery life
- BFQ v3r1 IO Scheduler
- Voodoo Sound V10
- BIGMEM for more available memory
- Kernel updated to 3.0.17
- Increased refresh rate 65fps (alternate version 56fps/improved colour available)
- Backlight Notification
- Backlight Dimmer
- Battery Life Extender
- TouchWake
- Custom voltage
- CIFS Module built-in
- Simple IO
- Cold colors
- Cpuidle backport from 3.2 Kernel
- up to 1320 Mhz overclock
- init.d support
-Magyar(majd 100 %), English, Chinese
-Fully optimized and tweaked
-ROOT
-Speed optimizations
-All system applications updated to latest available és minden + program eltávolítható
-Excellent battery life!
-UI Rendered by GPU
-JPG quality Raised to 100%
-Photo & Video recording quality raised
-Build Prop tweaks
- stb...Amit nem tartalmaz: ICS-el érkezett bootloader és radio. (I9020XXKI1, I9020XXKL1)
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz szabeska #12773 üzenetére
Valahogy úgy
Nincs honlapja, de lehet kiteszem a szokásos helyre:miui.hu
Ha holnap javítják a két nagyobb forgatási problémát a miui-sok akkor szerintem kikerülhet a miui.hu-ra. A miuiandroidra is csak most keült ki, múlt héten. (Szerencséje volt az angol miatt). Lokalizálni még nem lehetett 2 app-ot.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
válasz kolosanyi #12780 üzenetére
Gondolkodtam én is a naptár dolgon, de arra jutottam hogy igazán ennek akkor van jelentősege ha sok romot cserélsz és nem tudod teljesen visszaállítani az elmentett értesítéseket. Ha állandó a ROM-od vagy csak updatelsz akkor nincs jelentősége.
Egy kép:
-
Slukkica
őstag
válasz forintuser #12821 üzenetére
Még nem találtam rá... de ami késik nem múlik
-
Slukkica
őstag
válasz molnarpeter #12874 üzenetére
Valami hasonló
Aki csinál ROM-ot és kedve van közzétenni és/vagy csatlakozni a kezdeményezéshez, az szól nekem és kap hozzáféréstUI.:nem csak Nexus S-re szeretném kihegyezni
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Az új MIUI-ban (2.2.10) van hangerőre ébredés
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
A hétvégén volt szerencsém kipróbálni az NFC alapú file átvitel két Nexus S között. Meglepődve tapasztaltam hogy mennyire egyszerű és nagyszerű ez.
Úgy hozta a sors hogy egy nagyobb apk-t kellett a szomszéd telójára átküldenem. Először rögtön a szokott módon kezdtem neki. FTP szerver indít, majd a másik telon belépve már lehet is tölteni.
Mire kérdezték tőlem hogy miért nem avval a módszerrel próbáljuk ki amit nemrég meséltem Ohh mondtam tényleg, még sosem próbáltam...Rányomtam hogy küldés, felugrott egy ablak hogy hogyan, NFC Tapping-ot választottam. Ezután két szép androidos figurát láttam még egy-két instrukciós szöveget de a lényeg az volt hogy tegyük össze a készülékeket. Miután ez megtörtént, rögtön egy széles vigyor ült ki az arcomra. Jeee hogy ez így milyen egyszerű és gyors.
Valaki próbálta már? Egyébként MIUI alatt történt ez, egész pontosan egy PureMIUI 2.2.10 és MIUIDrag 6 között.
-
-
Slukkica
őstag
válasz toto0569 #13231 üzenetére
Igazából egy Gingerbread alapú ROM-ot és egy ICS alapú ROM-ot elég nehéz összehasonlítani Meg ugy a két napod sem egyforma.
De ha gondolod ma teszteld le a PureMIUI 2.2.10-et
Ma kiteszem a blogra.(#13229) szabeska: Igen, a miui.hu-n általam lokalizált "eredeti" miui.com-os ROM található. Míg a blogon (http://romolda.blogspot.com/) általam készített ROM-ok vannak.
A másik kérdésedre a válasz:csak a miui.hu-s ROM frissíthető OTA módszerrel. A blog-on lévő ROM-ok nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1