Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
czombos
tag
Sziasztok N5 vásárlás előtt vagyok és két bolt jöhet számításba: Partnero GSM itthon vagy ditech ausztria.
Partnero milyen garanciával adja? Megéri inkább ausztriából hozatni? -
czombos
tag
Van itt olyan aki Telenoros és tapasztalt hívás közben erős torzulást?
Nálam és kollégám N5-én is tapasztalható, de nem minden hívásnál, néha hívás közben jön elő fél perc telefonálás után, néha rögtön.[ Szerkesztve ]
-
czombos
tag
Ha eu-n belul valamelyik nagykerbol veszik akkor olcsobb es AFA-t sem kel fizetni meg vamot sem itthon meg eladjak 0 perces hasznaltkent ami utan szinten nem kell AFA-t fizetni. Nem tudom, hogy partnero is igy csinalja-e de a legtobb gsm-es igy csinalja. Egy biztos, ha jo arat kapnak a nagykertol akkor olcsobban tudjak adni mint playen.
-
czombos
tag
válasz rolcsibácsi #17685 üzenetére
A tgz egy tömörítési eljárás (tar + gz).
Kitömöríted és aztán fastboot-al felteszed. -
czombos
tag
válasz GrooveHero #17689 üzenetére
Fut rajta az a navigáció amire gondolsz, most próbáltam.
-
czombos
tag
-
czombos
tag
Tud valaki olyan PA Gapps-t amiben van Gallery sync?
A google+os Fotók alkalmazást nem szeretem. -
czombos
tag
Aki feltette az új "L"-t nézze már meg, hogy már működik-e az internet megosztás Wi-Fi-n.
-
czombos
tag
Na végre lehet kezdeni buildelni.
-
czombos
tag
Itt nyavalyog mindeni a frissítés miatt, de már régen fent van az AOSP source amiből már van 1-2 rom:
- [ROM] [L] [5.0] frank with N6 parts N5 [B22 updated 11-05-2014]
- [ROM][5.0][LRX21M] FoxHound The Phantom Pain 1.1 [11 NOV] Gapp | Clean | Stable
- [ROM] Pure•White•5.0™ [Lollipop] [LRX21M] [06/11/14]
- [ROM][L][5.0][11/11/2014]xTraSmooth 1.6 Final Odex_Extreme Battery_You will love itÉn ezek közül az elsőt használom.
[ Szerkesztve ]
-
czombos
tag
válasz DeathAdder #27345 üzenetére
-
czombos
tag
Partnero-ról annyit, hogy náluk a Nexus 5 szürke importos készülékek honkongból hozatják azt hiszen.
ÁFÁ-s számlát nem kapsz, sőt semmilyen számlát nem kapsz csak egy adásvételi szerződés, ez egyben garancia jegy is ami ebbe a boltba szól.
0 perces használtnak adják el a készüléket így kikerülik az áfafizetést.[ Szerkesztve ]
-
czombos
tag
válasz Superhun #27463 üzenetére
Én az expansys-ban vettem eu-s adószámmal cégre, így szintén nem kellett ÁFÁ-t fizetni. Akkor 98ezerre jött ki a 32GB-os postával együtt, most már sajnos csak 16Gb-os van nekik, az is drágábban.
Mondjuk az igaz, hogy a legolcsóbb vétel most tényleg a partnero és gyártói garis meg nincs vagy nagyon drágán van. -
czombos
tag
válasz slayerenkala #27760 üzenetére
Természetesen igen, Factory image flash-el gyári állapotba tetted a telót tehát ugyanolyan mintha most hoztad volna ki 5.0-val a boltból.
[ Szerkesztve ]
-
czombos
tag
Nálatok működik a CF-Auto-Root? Felrakni sikerült és kérnek is engedélyt az appok, de olyan mintha mégsem kapnák meg. Két alkalmazást próbáltam eddig, Titanium Backup és Es File Exporer, egyik sem kap root jogot.
ES File Explorer pl ezt írja: "A teszt nem sikerült. Ez a beállítás az Ön telefonján nem működik." -
czombos
tag
Ez Device Protection funkció lett nekünk is N5-ön?
Én semmilyen infót és beállítási lehetőséget nem találtam ezzel kapcsolatban a telón. -
czombos
tag
-
czombos
tag
válasz radicspeter1 #46542 üzenetére
Nekem 5.0 ota root utan mindig ilyen problema volt. Azota nem hanyagolom a supersu-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest