Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
Érdekes, én ejtettem már betonra is pl kocsiból kiszállva, nem is egyszer, és nem lett semmi baja.
990Ft-os szilikon tokot használok
Viszont hogy ne legyen felhőtlen az örömöm, nagyon karcolódik nálam, amíg nem volt hozzá meg a tok, egyszer sportpályán sikeresen leejtettem pad magasságról linóleumra, így rengeteg mikrokarc keletkezett a kijelző bal oldalán... -
mtcob
senior tag
Sajnálatos módon ma nálam is volt egy reboot, miután elindítottam a snapchat alkalmazást...úgy látszik nem volt elég ez a fél év a hibák javítására
Egyébként biztos hogy nem hardveres a hiba, mivel 4.2.2 alatt SENKINÉL nem volt gond a kamerával tudtommal[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz dergander #47859 üzenetére
Tegnap flasheltem fel a gyári image-t, és semmi virágbolti alkalmazás nincs letöltve
De egyébként tényleg érdekes ez, hogy ugyanannál a telefonnál valakinek előjön a hiba, valakinek nem, miközben a kamera driverekkel van a gond ha jól tudom
Szóval elvileg mindenkinél elő kéne hogy jöjjön[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Talán ez végre megoldja a kamera véletlenszerű újraindulásait
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Bár mostanában nem igazán voltam jelen a topikban, megszeretném köszönni a soksok segítséget amit nyújtottatok
Azért néha majd még benézek ide is, egyébként a Nexus 5 topikban leszek mostantól jelen, szóval nem is mentem olyan messzire
További kellemes fórumozást -
mtcob
senior tag
válasz malphitee #52834 üzenetére
Snapdragon S4 Pro van benne, de ugye menetközben megváltoztatta a számozását a Snapdragonoknak a Qualcomm, ezért mondta ollie hogy S600.
Egyébként ez sem igaz teljesen, mert (bár teljesen elhanyagolható) különbség, de van némi felépítésbeli különbség a két SoC között
A számozásból könnyen kikövetkeztetheted hogy az S400 vagy az S4Pro/S600 az erősebb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest