Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz janosibaja #44296 üzenetére
Én sem! nyilván az alap, hogy legyen a saját kocsiban egy normális (legalább 1A-es) töltő, de vannak olyan helyzetek amikor mégis szükség van a navigációra töltés nélkül is. Erre írtam, hogy nem olyan halálos betegség, csak egy-két kompromisszumot kell kötni. Ami példát írtál, persze, ott be kell kapcsolni a kijelzőt, de városon kívül, illetve hosszabb, manőver nélküli útszakaszon kijelző ki, aztán a háttérben alig fogyasztva szépen működik a navi.
(#44296) janosibaja
Van nekem egy szűkebb hazám (egy másik fórum) ott rengeteg kamionos megfordul. Ha valaki megpróbálná Őket rábeszélni az online navigációra (roaming adatforgalom mellett pl.) akkor ott qrva nagy ugatás lenne!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
gipsztigris
addikt
válasz #27813376 #44371 üzenetére
SD Maid Pro-t használom, és még semmit sem törölt amit nem akartam volna törölni.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz rantottsajt #44388 üzenetére
Cerberus és Avast Anti-Theft mindkettő komoly tudással rendelkezik.
Avastnál ha rootolt készüléken használod, beírja magát a systembe és CSAK rom cserével lehet eltávolítani. Mindkettőt használom, használtam több készüléken is. Gyerekfelügyeletre is kiválóan alkalmasak.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Kalandos körülmények között megérkezett végre a karbon hátlap fólia. KÉP
Ha valakinek kell a teljes skin maradéka (oldala és az első borítás) az küldjön egy PM-et és neki adom. Erről van szó"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz itanczos #44985 üzenetére
Így igaz! Ha megnézi valaki az Elixir2-ben az áramfelvételt, látni fogja, hogy 1000mA-t csak kb. egy másodpercig vesz fel, utána beáll egy 450-600mA közötti értékre amit a szabályzó elektronika változtat. 90% környékén már csak 250-300 mA-t vesz fel a telefon.
-
gipsztigris
addikt
válasz Cseri0058 #44998 üzenetére
Kb. két hónapja használom hibátlanul működik! Nem veszek észre gyorsabb merülést, csupán annyi van, hogy úgy két-három naponta újra kell indítani a Touch Controlt, mert valamiért kikapcsol.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #45137 üzenetére
Beszéljünk akkor az autós töltőről!
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #45411 üzenetére
CamScannerrel rögzítek szöveget mindig, és teljesen korrekt....szerintem. A ferdeséget ne vedd figyelembe! A széleken is olvasható teljesen.
-
gipsztigris
addikt
válasz PhaetonV10 #45452 üzenetére
- Há te Gazsi millen telefonod van?
- HTC
- Há millen telefon az a TC?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz dragon1993 #45454 üzenetére
37%, de ennek így nincs értelme szerintem. Milyen körülmények között?
-
gipsztigris
addikt
válasz dragon1993 #45457 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz #27813376 #45484 üzenetére
Stock 4.4.2-es ROM, és módosított kernel. A TouchControl magának letölti a módosítást, az első indítás után.
-
gipsztigris
addikt
válasz #59070464 #45487 üzenetére
Még egyszer elmondom, hogy szerintem NEM! Amúgy meg qrvára nem értem, ezt az akku üzemidő versenyt!
- Mindenki a magyar dzsungelben dolgozik, ahol két napi járóföldre van az első hálózati dug.aljzat?....hogy elengedhetetlen legyen a két-három napos üzemidő?
- Vagy esetleg sajnálják a felhasználók azt a havi cca. 30 forintot, amibe a hálózati töltő használata kerül?Az alap, hogy egy okostelefon bírjon ki egy nap aktív használatot, hiszen estére (hacsak nem vagyunk hajléktalanok) valószínű, hogy töltő közelébe jutunk. Ha többet kibír, az csak jó, de ha nekem tudja a használati szokásaim mellett a 18-20 óra üzemidőt (100-ról 15%-ra merül), akkor elégedett leszek a készülék fogyasztásával.
-
gipsztigris
addikt
válasz dragon1993 #45604 üzenetére
Egy pár napja (mondjuk három) nekem is erősen merül a telefon anélkül, hogy bármilyen változtatást végeztem volna rajta.
-
gipsztigris
addikt
válasz gzbotii #45643 üzenetére
Az a baj, hogy ez a driver dolog teljesen esetleges. 100%-ig megbízható orvosság nincs rá. Van akinek az usb kábel cseréje oldotta meg, van akinek a többszöri eszköz törlés, és van akinek "egyszer csak" megjavult.
És senki sem tud tuti, mindenkinél működő megoldást sajnos. Egyelőre ezzel együtt kell élni és bízni a szerencsében......szerintem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz Styleair #46071 üzenetére
Az új kamera nem szereti a mókolt romokat! Szerintem csak azokkal van baja, azokkal van restart, stb. Stock rommal nekem egyetlen restart sem volt, pedig tegnap lőttem vele vagy 100 képet, meg készült kb. egy óra videó. Hibátlanul hozza a gombostű kameráktól elvárható minőséget!
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz aizen92 #46211 üzenetére
Akkor ott valami gebasz van nálad szerintem. Mert bármilyen rommal stabil 3m-es pontosság még nagyobb sebesség mellett is. És Pesten a belvárosban szűk utcákban is 20 másodperc után magára talál és nem veszti el a jelet.
KépApropó rom! Feltettem a Purity romot és ezidáig tetszik! Nem vagyok egy benchmark fun, de ilyet eddig nem láttam Nexus4-en.
-
gipsztigris
addikt
válasz thomikaf1 #46277 üzenetére
Az elmúlt években volt vagy 20 darab különböző androidos telefonom. Jobbak-rosszabbak, de mindegyikkel volt valami prücök. Nem nagy, de ahhoz éppen elég, hogy igazat kellett, hogy adjak az ájfon felhasználóknak, miszerint az androidos telefon SOHA sem lesz olyan smooth, mint egy iPhone.
Nos!
Ez a készülék képes arra, hogy visszaadja az emberek androidba vetett hitét, ami esetleg az évek alatt elveszett, mert sz@rabbnál-sz@rabb telefonokon különféle gyárilag mókolt rendszerek üzemeltek az optimalizálás teljes zárójelbe tétele mellett."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz aizen92 #46293 üzenetére
Az új kamera app, teljesen rendben működik! Ma csináltam vele gyors egymásutánban kb. 25db képet és semmi restart, semmi fagyás, az AF mindegyik képnél hibátlanul működött......csak azt tudnám, hogy miért olyan nagy méretű? Nálam 202 MB
-
gipsztigris
addikt
válasz SamS20 #46313 üzenetére
Az ájfon árának semmi köze ahhoz, hogy mennyire smooth, vagy sem. Qrvára túl van árazva az ájfon (szerintem pont duplájába kerül mint amennyit ér), de azt, hogy a rendszer jól van optimalizálva, azt nem lehet elvitatni tőle.
Nyilván ez abból fakad, hogy az iOS-t kb. 10 féle készülékre fejlesztik, míg az Androidot több százra, több-kevesebb sikerrel. A Nexus azért más, mert az Android OS-t arra fejlesztik, és ezért lehet ugyanolyan gördülékeny, mint egy iOS rendszer. És úgy tűnik számomra, hogy a következő telefonom is (és az utána következő is) CSAK NEXUS marad."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #46302 üzenetére
A tegnapi törlés óta semmi sem változott, minden működik úgy, ahogy kell, nem hiányzik egyetlen fájl sem, és az adatok továbbra is 0,00B.
Szerintem bátran törölje ki aki sokallja. A G3-ra szinkronizált képeim is megvannak. Mert először azt hittem,. hogy esetleg azokat látja és teszi be mint adatmennyiséget.....de nem.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz Scooter74 #46393 üzenetére
Az One Plus One egyelőre nem más mint egy frankó marketing fogás. Olyan, mint a Sólyom légitársaság volt.
Éjjel-nappal promózták, a fél ország arról beszélt, aztán meg jött a nagy semmi. Félek, hogy itt sem lesz másként!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Azzal a különbséggel, hogy ez a márka a semmiből került elő. Soha egyetlen telefont még nem gyártottak, csak a nagyhatalmas csuda cikkek vannak. A Xiaomi pedig mar letett valamit az asztalra.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Elhiszed nekem, hogy annyi pénzért vennék belőle amennyiért beharangozták?.....de ismerjük már ezeket a sosemvolt árakat! Mondani mindent lehet, jól is hangzik ahhoz, hogy a világ vezető tech portáljai lehozzák hírként. Egy dolog biztos, ezt már megtanultam 45 éves létemre.......hogy csodák nincsenek! A Sólyom Airways is mindent mondott, (évi egymillió Kínai utas, előre kifizetve jegy árát, stb.) és a végén lett belőle egyetlen próbarepülés.
De tudod mit! Szeretném, ha én lehetnék a második vásárló ezen az áron! .....mert nyilván az első Te leszel majd!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #46528 üzenetére
Tőlem vehetsz 25 USD-ért ilyet, és akkor nyugodt lehetsz, hogy megbízható töltőt vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest