Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
szuperpí
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
AIDA64
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Stonerice
őstag
akkor már legyen a wPrime is.
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
bacsis
Közösségépítő
Linx nem fut MMX nélkül, szal kiesik
a régi konfigokra sztem nagyon jó lenne a TestCPU 0.96-os változata, ami különböző utasítások futtatásának a sebességét is tudja mérni
Amúgy sztem hatalmas nagy szakadék van a P1 és a S478/754 között, sztem nem ártana ketté szedni még ezt a kategóriát is.. ez olyan mintha a VGA-knál egy Riva128-ast egy Geforce 7900GTX-el egy kategóriába tennél -
Köszönöm az eddigi ötleteket, utánuk nézek majd! Valami valós felhasználáshoz közelibb, de könnyen reprodukálható mérési módra nincs esetleg tippetek?
-
Hát nagyjából ekkora szakadék volt a VGA-s cikkemben is ha belegondolsz, egy LGD775-ös Celeron D és egy LGA2011-es 6 magos Core i7 között is nagy szakadék lesz De ennél több részletre nem akarom szabdalni a listát... így legalább látszani fog, hogy mennyit fejlődött a technika az évek során!
-
Dany007
veterán
Szerintem pont jó volt, hogy minden kártyát anno nagyjából azonos programmal teszteltél.
Tehát volt egy teszteredményben hogy adott kártya elért 200 pontot a csúcs meg 30 ezret...
És ez jó, mert rögtön látszik a különbség.Ha kettészeded akkor a régieket már nem lehet egy az egybe hasonlítani az újakhoz.
Valami olyan tesztprogram kéne ami mindenre jó. Kihasználja a több magot is. És képes általánosságban lemérni a proci azon tulajdonságait amit mindenki használ. A 3Dmark lehet nem jó erre a célra. Valami full szintetikus teszt kéne. De fogalmam sincs melyik. Majd a hozzáértők remélem még ajánlanak valamit. Esetleg érdemes lenne feltenni a kérdést a CPU-s topikban is.
Elvégre szvsz azért nagy feladat olyan progit találni ami azonos módon képes lemérni egy P2-est meg egy i7-est is. És független mondjuk memóriamérettől meg gyorsaságtól meg hasonlóktól. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest