Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Ennyi kérdést, akkor amire tudok válaszolok én is.
Létezik nem egy nem két olyan micro SD kártyaolvasó, aminek az "USB részébe" bedugod a kártyát, utána pedig simán bedugod az USB-be így van kialakítva, így működik.
Azért OTG, mert micro USB-n dugsz a telefonra egy "pendriveot" minden OTG képes eszköz, amin van micro USB és átalakító nélkül közvetlen telefonra tudod dugni. Azért van rajta 2 aljzat, hogy tudd használni több célra, léteznek pendrive-ok ilyen kialakítással Sandisk, Kingston stb. nagyobb márkák kínálatában is.
Mire jó egy (plusz!) kártyaolvasó? Hány olyan készüléket mutassak, amibe nem tudsz micro SD kártyát tenni? Pl. LG G2 (csak, hogy egy nagyon kedvelt bevált típust mondjak)
Amire én egy ilyen eszközt használnék: sorozat tárolás, ha gép előtt néznéd be dugod USB-be nézed, ha utazol bedugod a telefonodba, és nézed (tovább).
Ha valamit félre értettem, vagy én írtam félre, és nem érthető szólj.
Egy kicsit márkásabb cucc.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest