Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Gyengébb a 6580, mert a 6735nek újabb, és fejlettebb utasításkészlete van.
Én már csak azért is 6735el vennék telefont, mert brilliáns a benne lévő DAC, ami a füles kimenetet vezérli.
Az X5 Pro az első olyan telefonom, aminek teljes mértékben elégedett vagyok a füles részével. -
whisky71
tag
Szia! Nem, szerintem annál is borzalmasabb. Szükséghelyzetben elmegy. Lehet varázsolni, külső kamera app-ot feltenni, de sokat nem fog javulni. Amit észrevettem, az auto ISO cseszi teljesen szét a képet. Ha beállítod mondjuk fix 200-ra, sokkal jobb, cserébe sötétebbek a képek.
-
rzoli
senior tag
A root joggal teljes "hatalmat" kapsz a telefon felett, mindenhová írhatsz és törölhetsz stb.
A frissítés menüt lehet használni a root jog megszerzéséhez, nem a frissítést rootolod.
Van mód arra is, hogy a kártyára telepíts, pl link2sd program segítségével. De ajánlom, hogy olvass el mindent első körben kétszer is, mert ebben még kezdő vagy, ha jól érzem. Itt pl. a link2sd első lépésként újrapartícionálja a kártyádat, tehát mindent töröl róla.
Egyébként miket akarsz telepíteni a telefonra, hogy nem lesz elég a belső memória?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
rzoli
senior tag
Minden olyan programhoz, ami mélyebben belenyúl a rendszerbe, szükség van a root-ra.
Takarító program, reklám blokkoló, stb. és természetesen ahhoz, hogy a link2sd-t teljes mértékben kihasználd, szintén.
itt egy rövid leírás hozzá: link2sd
-
AlyrArkhon
senior tag
root joggal való használat: semmi különös, vagy érdekes
Gyakorlatilag két módszer van, mindkettő úgy indul, hogy legyen root jogod a telefonon (lásd pl összefoglaló).
Amikor ez megvan, akkor a két lehetőség, hogy el tudd képzelni, egy rövid példán keresztül.
Elindítod a 'nekemrootkell' app-ot. Ekkor az üzenni fog, hogy root jog kell neki, simán leokézod hogy most adsz neki, működik. Ez ritkán használt appok esetében célszerű. Másik lehetőség, hogy azt mondod neki, most és minden további kérésnél megkaphatja, innentől nem csak most fog működni, hanem minden további indításnál automatice adja neki.Gyakran használt, vagy sokszor kérő appoknál célszerű. Ez esetben a további alkalmakkor nem fog kérdezni, csak kiírja, hogy már van neki (vagy ki se írja)
Win-es hasonlattal élve olyan, mintha vagy valamit rendszergazdaként futtatnál vagy alkalomszerűen
egyszer, vagy rendszergazdai jogokkal használnád a gépedet mindig - azzal a különbséggel, hogy droidon nem kell jelszót írogatni,csak okékat nyomogatni.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
desolator
senior tag
Gondolom túl közelről próbálod, ezért nem bír fókuszálni. Nekem simán megy vele a makró készítés. Olyan 10 cm-ről csináld.
Szerk: Most nézem, hogy azt akarod, hogy látszódjon minden. Az 10 cm-ről valóban nem fog menni. Akkor játszanod kell a távolságokkal, hogy fókuszáljon.
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
rzoli
senior tag
Tökéletesen passzol rá, a fülhallgató kimenetnek van csak lyuk, az usb-be megy be a kis pöcök, ami elvileg nem engedi, hogy nagyon elmozogjon.
Alul a mikrofonnak, hangszórónak nincs rés, valószínűleg túl sok kellene neki, és meggyengítené.
-
rzoli
senior tag
Igen, ugyanezt rendeltem, az egyik kedves hölgynek... rózsaszínben...
A két lyuk között van belül egy kis pöcök. Az megy az USB csatlakozó helyére. Így többé kevésbé megáll a helyén, és nem forog körbe a telefonon. Gondolom azért van két lyuk, hogy ne kelljen figyelni, hogy teszed fe, ne kelljen forgatni, a "pöcöknek" kell jó helyen lennie.
Inkább az vele a gond, hogy a mikrofont takarja, így kicsit halkabban hallanak a másik oldalon. A töltéshez pedig vagy lekapod, vagy félrehajtod.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
PistiSan
addikt
Nem írtad milyen ROM, de gondolom snowcatpda féle verzió, ha jól gondolom a hátsó kamera is működik nálad, ellenben jönnek véletlenszerű képernyő érzékelő fagyások. snowcatpda 1. Verziós hardverre fejleszti a ROM ot, neked újabb lehet, én is ezzel szenvedek sajnos, leveleztem vele, de utóbb már nem is reagált rá. Üdv a klubban.
-
kgymac
őstag
Nem igazán tudom, én arra tippelnék, hogy hasonló problémád lehet, mint az x5pro-nál a snowcat féle 6-oson: gyártás közben másik típusú érintő lett beépítve, ami nem 100%-ig kompatibilis a romban lévő meghajtó progival (esetleg bibi is lehet a romban, de még nem javították). Ha végig gyári rom volt és csak a fota
frissített romot, nem lett flashtools-szal (vagy más progival) cserélve, akkor esélyes lehet egy hw hiba is.
Nem írtad, hogy töltés közben fordul-e elő, ha igen, cserélj töltőt (de ne használd a telefonhoz csomagoltat!).
. A családban van 3 X5pro, két különböző gyári verzióval (R14,R15). Az enyémen (R15) nagy ritkán akad (vagy legalábbis döcög) az érintő felismerése, elsősorban feloldó minta bevitele közben, nagyobb terhelésnél (RR3, sokadik 10 körös le mans futam közben, ez komolyabb márkákat is hazavág). A sikertelen feloldási kísérlet miatt persze megy némi logolás is (cerberus), de 5-6 mp várakozás (vagy power gomb lezárás és újra feloldás) után simán megy a feloldás, elsőre. -
szanalmas
tag
A frissítéshez nem kell root, ráadásul a Doogee oldalán a hivatalos R17 frissítés is FlashTool-os, szóval R17-re tutira frissíthető az X5Pro.
(Ez tulajdonképpen a 7602-re is válasz.)
P.s.: X5 LTE esetén nem tudom, hogy van.
P.s.2: A rootolás meg csak egy állapot, egyrészt a root jog önmagában nem tesz tönkre semmit, másrészt le is szedhető, meg újra is flashelhető a készülék, és akkor nincs nyoma sem.
[ Szerkesztve ]
-
kis-attila
tag
Összefoglalóban ott van,gyári rom visszaállítása,telepítése Infinix segítségével,a flash előkészítésénél meg a driver,annál is van szöveges leírás. Annyi az egész,hogy a letöltött ROM-ból a scatter-t tallózod be driver ha rendben van akkor kikapcsolt telefont dugod rá az USB-re. Itt egyébként sokan leírták,szerintem sokat nem is kell visszaolvasnod de ne izgulj,semmi az egész. Needrom-os R17 jó hozzá,én is azzal csináltam de azóta már a Doogee oldalán is az R17 van letölthetőbe.
Itt videó is.
[link] -
DiskDoctor
csendes tag
Nekem is hasonló kérdésem lenne, OTA-n nem jön semmi, és a kijelzett build a következő:
"DOOGEE-X5pro-64+8-Android5.1-2015.12.21"
8/1GB os verzió az Eustock-tól. Nem vágom, hogy most akkor a Needrom-os S romok jók-e, vagy a Pro romok mennek-e rá esetlegesen módosított Scatter állománnyal.
Valaki frissített már ilyet? "DOOGEE-X5pro-64+8-Android5.1-2015.12.21"Van a családban egy X5Pro is, az szerencsére problémamentesen frissült 6-os droidra, és egészen visszaszerettem bele, de addigra már meglett az Alcatel PoP4S, szóval muter kezében él tovább az X5Pro .
Üdv:
dib -
DiskDoctor
csendes tag
NM. A 6-os már csak úgy engedi a "belső" tárhelyként használni az SD kártyát (azaz oda telepíteni programokat), ha titkosítva van az adott kártya. Ezért előfordulhat, hogy formázni akarja majd kezdésképpen. Szerintem mentsd le mind a Helium-al (SD kártyára teszi a free a mentést, szerintem megtalálod hova) és a Doogee saját mentő alkalmazásával is ami kell, max 2* lesz meg minden. Én legalábbis így csinálnám. Illetve még az SD kártya tartalmát is lementeném a gépemre, biztos ami tuti alapon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest