Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Én szeretem az S 8.4-emet, sokat - mármint naponta többször - is használom. Folyamatosan üzemel és mindig kéznél van, és azért mégiscsak kényelmesebb mint a teló. Kicsit szomorú vagyok, hogy most már csak a ~10"-os méretkategóriát erőlteti a Samsung. Az már túlságosan is terebélyes, ezáltal kevésbé praktikus.
Az Androidos tableteknek esélyük nem volt az x86-os notebookokat kitúrni. Maga a rendszer korlátozott, akkora méretben pedig már praktikusabb a noti kialakítása. -
batai15
félisten
Igen minap én is azon gondolkodtam hogy venni kellene egy tabot, laptop helyett mert igazából csak a torrent (sorozat) ami nem tablet feladat de külső vinyoval megoldható lenne. Sok jó appom van droidon aminek hasznát vennem aztán rajottem az összes tab majdnem vicc, nem érik meg az árukat.
Egyébként lassan dolgozhatna rajta a gugli hogy a nagy képernyő jobban ki legyen használva. -
Parallaxis
addikt
Engem őszintén szólva meglepett, mennyire beleállt a földbe a tablet piac.
Pedig ez várható volt.
Ezek az eszközök nem olyan gyorsan avulnak el, így aki vett, az 4-5 évig biztosan nem cseréli, így a gyártók nem nagyon tudnak mit kezdeni, ha a piac telítődik, mert sok újdonságot nem lehet felmutatni ezen a területen. -
vicze
félisten
válasz DarkChild #27 üzenetére
Ez természetesen igaz, de még ebben se vagyunk egyformák.
Nálam 400g a limit, a jelenlegi készülékem 390g(márig a legkönnyebb 10") és erre azt mondom, hogy tejesen rendben van. A Nexus 10 600 és a Pixel C 510g-ja is túl nehéz nekem, de a 400 már nem. Egy 10"-os készülékhez a ~400g tökéletes szerintem.A 100g teljesen irreális, mivel a Kindle is 200g és azt ugye olvasásra találták ki. Illetve a nagyobb telefonok is túllépik a 200g-ot simán.
Hát igen a gyártók érdektelenségének legnagyobb oka a nagyon alacsony profit arány, ami miatt tényleg nem tudják halálra keresni magukat vele, így hanyagolják. Apple is már 3.éve küzd azzal, hogy számukra elfogadható profitarány(200%+) préseljenek ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ricoh MP9060-ADP CD-RW/DVD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest